Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winning 9 çıktı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

oyun inanılmaz yavaş,futbolcular hızlı koşuyor mu koşmuyor mu anlayamıyorum çoğu zaman,we8 de kornerlerde baya gol bulmuşumdur ama bunda 2 haftadır 1 gol bile atamadım,paslar çok saçma,futbolcular topu bekliyor yine çoğu pozisyonda,alabileceği topları almıyor,kaleciler gereksiz yere açılıyor ve saçma goller yiyor,pires yapmak imkansız artık(şut ve pas tuşuna aynı anda basmak yani) çünkü hemen faul çalıyor hakem,faul sayısı abartılmış zaten oyundan zevk alamadım adam gibi,orta sahadan gol olmuyor pek eski versiyona göre ama 18 önünden güzel goller oluyor artık,göğüs kontrolü ve kalecinin topları uzak mesafelere bile eliyle hemen atması dikkat çekenlerden,her zamanki gibi iğrenç olmuş dedim ama her zamanki gibi 2 ayda alışırım heh :)[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Oyun hakkında son yorumlarım:

- Beleş korner golleri yok artık. Orta yaptıktan sonra mutlaka adamı koşturup kafayı vurdurmak gerekiyor. Ayrıca koştururken defansa faul de yapabiliyorsunuz.
- Aynı şekilde ortalarda çok zor gol oluyor. İlla ki topa doğru koşturacaksınız adamınızı.
- Frikikler efsane olmuş. Özellikle Pirlo'yu tavsiye ediyorum. Yarıdan az bişi az vurup, falso falan vermeden deneyin.
- Defans yapmak çok daha zevkli, topun gidişini hesaplayıp adamı oraya götürürseniz ara pas atamıyorlar resmen.
- Pozisyon kısırlığı yaşanıyor oyunda.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bgn winnig elevenın turkçe wersionunu aldım..çok süper bişi türk spiker sunuyo ve replikleri bi harika..
uzaktan şut mu çektiniz.. mükemmel bir vuruş..
kaleci mi çeldi yada aut mu oldu.. az farkla dışarı çıktı..
ilk yarı başladı ilk yarının bitmesine 5 dk kaldı...vs vs ..
daha böle bir sürü güzel replikleri war..
bi eksisi fenerbahçede appiah ı koymaya unutmuşlar bi da maçı iki spiker sunuyo.. biri türk spiker digeri efsaneleşmiş yabancı spiker.. ztn yabancı olan sadece isimleri söluyo..
ama oyun şekil ve ses itibariyle güzel.. ben çok begemdim..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Ufacık bir enstantane:
WE9 türkçe spikerli olanla oynuyoruz. Hakem ve bal tamamen benden yana, bende rakibime sürekli "ps2 benim o yüzden" diyerek dalga geçiyorum. Ve tabiki hakem ve bal faktörünü kabul etmiyorum. Rakibim bir freekick kullandı ve top az farkla auta gitti. Türkçe Konuşan Spikerin anonsu
"Evet sayın seyirciler yüreğimizin ağzımıza geldiği an"

Rakibim gamepadi fırlatmak ve okkalı bir küfür etmek suretiyle yeter laaann seni tutuyo olm işte bu makine diyerek odayı terketti. :)[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcular sağa ya da sola dönerken gereğinden yavaş hareket ediyo
ve hala oyundaki kötü niyet (hö?)yok olmamış;yeni pas sistemiyle kesinlikle bir topu başka yere yollaması gerekirken yine ofsayttaki adama atıyo

bu oyunu uzun zamandır oynuyorum ama şu son 2 oyundur piyasada daha iyisi olmadığı için bu iğrenç oyunu oynuyomuşuz gibi bir his uyandırıyor

yine de bu oyunu oynarken eğlendiğim kadar hiçbir oyunda eğlenmiyorum hehe[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım...
...ayrıca tükürdüğümü de yaladım

[Bu mesaj nameless13 tarafından 30 Eylül 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ingilizcesi var zaten. Süper bir oyun. Başta gerçekçi olmuş zorlaşmış falan diyosun. Atak bile yapamıyorsun. Ama alışınca inanılmaz pozisyonlar yaşıyorsun. Gerçek maçtan daha gerçekçi gibi süper bir cümle kurabilirim bu oyun için :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Heh heh. İyi o zaman. Eski cdyi atıp onu almak lazım. Ama bilen biri varsa söylesin şu anda Master League yapıyorum. Eğer Tr spikerli alırsam bi etkisi olur mu? Aynı saveden dewam edebilir miyim?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...