Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende sana yuh diye bi cvp wersem...:D şaka tabiki de... iskeleye indiginde yazıcıoglu nerde diye sorsan herkes gösterir sana..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 oyun inanılmaz yavaş,futbolcular hızlı koşuyor mu koşmuyor mu anlayamıyorum çoğu zaman,we8 de kornerlerde baya gol bulmuşumdur ama bunda 2 haftadır 1 gol bile atamadım,paslar çok saçma,futbolcular topu bekliyor yine çoğu pozisyonda,alabileceği topları almıyor,kaleciler gereksiz yere açılıyor ve saçma goller yiyor,pires yapmak imkansız artık(şut ve pas tuşuna aynı anda basmak yani) çünkü hemen faul çalıyor hakem,faul sayısı abartılmış zaten oyundan zevk alamadım adam gibi,orta sahadan gol olmuyor pek eski versiyona göre ama 18 önünden güzel goller oluyor artık,göğüs kontrolü ve kalecinin topları uzak mesafelere bile eliyle hemen atması dikkat çekenlerden,her zamanki gibi iğrenç olmuş dedim ama her zamanki gibi 2 ayda alışırım heh :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yarın kadıköye gidicem bi ara almak lazım geliyor sanırım :D ingilizcesi çıktı dimi eminsiniz :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ingilizce versiyonu çıktı eminiz.. en azından eminim..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eyvallah yarında ben emin olıyım o zmn :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 emule den bakalım patch ını buldum ama full ıngılızcesını bulıyım hazır[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yasak değilse öms den biri torrent linki verebilir mi eng full versiyon için[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Oyun hakkında son yorumlarım: - Beleş korner golleri yok artık. Orta yaptıktan sonra mutlaka adamı koşturup kafayı vurdurmak gerekiyor. Ayrıca koştururken defansa faul de yapabiliyorsunuz. - Aynı şekilde ortalarda çok zor gol oluyor. İlla ki topa doğru koşturacaksınız adamınızı. - Frikikler efsane olmuş. Özellikle Pirlo'yu tavsiye ediyorum. Yarıdan az bişi az vurup, falso falan vermeden deneyin. - Defans yapmak çok daha zevkli, topun gidişini hesaplayıp adamı oraya götürürseniz ara pas atamıyorlar resmen. - Pozisyon kısırlığı yaşanıyor oyunda.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bgn winnig elevenın turkçe wersionunu aldım..çok süper bişi türk spiker sunuyo ve replikleri bi harika.. uzaktan şut mu çektiniz.. mükemmel bir vuruş.. kaleci mi çeldi yada aut mu oldu.. az farkla dışarı çıktı.. ilk yarı başladı ilk yarının bitmesine 5 dk kaldı...vs vs .. daha böle bir sürü güzel replikleri war.. bi eksisi fenerbahçede appiah ı koymaya unutmuşlar bi da maçı iki spiker sunuyo.. biri türk spiker digeri efsaneleşmiş yabancı spiker.. ztn yabancı olan sadece isimleri söluyo.. ama oyun şekil ve ses itibariyle güzel.. ben çok begemdim..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu da demektir yakında tamamen türkçe spiker çıkıcak bizde onu alıcaz japoncanın üstüne :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Türkçe ve Türkiye lig paketiyle oynadım. Gerçekten çok güzel yapmışlar.[signature][hline]Tek başıma mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 fazla güzel olmuş bu oyun. grafik olarak çok büyük fark yok ama oynanabilirlik çok daha güzel.. bi de gereğinden bile fazla gerçek nerdeyse. hastası oldum[signature][hline]kenderleme idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arkadaş full ingilizcesini aldı.eski sürümlere göre daha yumuşak bir oynanış ve ortada maç bitirme hedesi kaldırımış,top artık ortada kalabiliyor olaylar tekrarlanmıyor falan filan güzel yapmışlar.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ufacık bir enstantane: WE9 türkçe spikerli olanla oynuyoruz. Hakem ve bal tamamen benden yana, bende rakibime sürekli "ps2 benim o yüzden" diyerek dalga geçiyorum. Ve tabiki hakem ve bal faktörünü kabul etmiyorum. Rakibim bir freekick kullandı ve top az farkla auta gitti. Türkçe Konuşan Spikerin anonsu "Evet sayın seyirciler yüreğimizin ağzımıza geldiği an" Rakibim gamepadi fırlatmak ve okkalı bir küfür etmek suretiyle yeter laaann seni tutuyo olm işte bu makine diyerek odayı terketti. :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gene kadrolar yalan yanl1s yeni patch i ç1kt1m1 bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Winning 9da Hasan Şaş'la santradan çalımla gidip gol attım. 5 yıldızda ama. Çok sinirlenmiştim gol yiyince. Gittim, attım, geldim :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 futbolcular sağa ya da sola dönerken gereğinden yavaş hareket ediyo ve hala oyundaki kötü niyet (hö?)yok olmamış;yeni pas sistemiyle kesinlikle bir topu başka yere yollaması gerekirken yine ofsayttaki adama atıyo bu oyunu uzun zamandır oynuyorum ama şu son 2 oyundur piyasada daha iyisi olmadığı için bu iğrenç oyunu oynuyomuşuz gibi bir his uyandırıyor yine de bu oyunu oynarken eğlendiğim kadar hiçbir oyunda eğlenmiyorum hehe[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım [Bu mesaj nameless13 tarafından 30 Eylül 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 okudum topiği yine canım çekti anasını satıyım :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bende ingilizcesi var zaten. Süper bir oyun. Başta gerçekçi olmuş zorlaşmış falan diyosun. Atak bile yapamıyorsun. Ama alışınca inanılmaz pozisyonlar yaşıyorsun. Gerçek maçtan daha gerçekçi gibi süper bir cümle kurabilirim bu oyun için :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bende Türkçe spiker yok :( İsterim ama. Nasıl baba güzel mi? İyi oturmuş mu? Yoksa at yarışı spikeri gibi mi anlatıyo?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Heh heh. İyi o zaman. Eski cdyi atıp onu almak lazım. Ama bilen biri varsa söylesin şu anda Master League yapıyorum. Eğer Tr spikerli alırsam bi etkisi olur mu? Aynı saveden dewam edebilir miyim?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 boqu cıktı artık yakında winning 22 23 te cıkar[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Spor oyunu serisinin boku çıkar mı ya?? Güldüm, öldüm valla :D Boku çıkacak oyun varsa da ilki FİFA'dır. Bunlar kaliteyi sabit tumakla kalmayp yükseltiyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ronaldinho,Cristiano Ronaldo gibi adamların kendi özel çalımları var snrsam?[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 9 10 gibi gitmesi cok sacma bari 2005 2006 die gitsin.. söleyin o konamiye ...[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar