Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 haftalardır giga.de de bu oyunu oynuyorlar kadıköyde görünce aldım eğer sizdede varsa bi multi yapalım çok zevkli olucaı kanatindeyim:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 oyunun nası bişey olduğunu anlatırsan belki alırım.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 oyun biraz serious sam e benzior fps olymposta geçior hikaye vardı ama geçtim:) silahlarınız tüfekten acid guna roket atardan atomic guna kadar deişior bir nevi quake[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ehe güzel oyun yaw[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Sadece meraklısına. Mekanlar ilginç biraz ama sıkıyo bi yerde. Belki ben depresifimdir. Bilmiom niye geceleri karanlık. Ben niye uyumuyom bu saatte. Niye varız. Hak ne hakikat ne. Nirvana nerde?[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 nesi kötü be grafiğin illahi doom 3 hl 2 gibi olması mı lazım oyunun tek kötü yani zilyon tane yaratık öldürmeniz ve bazı yerlerde yaratıkların sonsuz tane olması, hiç bitmemesi konu falan tam dalga ve gaza getirici, eğlencelik bi oyun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 giga'da ve nextlevel'da izledim. Oyun çok sıkıcı anladığım kadarıyla. Habire yaratık öldürüyorsun. Onlar da habire üstüne geliyor. Ateş et ateş et ateş et... Seveni vardır o ayrı, ama minotaur ve iskeletlere çok üzüldüm, yazıkya.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griwazoid Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bence Serious Sam'in eline su dökemez grafikleri bile SS'den daha kötü (bide demosunu çektim ben :hrr: ) hikaye vasatın üstünde ama [Bu mesaj Griwazoid tarafından 27 July 2003 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Oyunda baya ilerledim yaratıklar hala aynı,öküz gibi geniş alanlar yapmışlar ve büyük yerlerde devamlı yaratık spawn oluyo ama bayıyo hepsi aynı şeyler.. almayın bence,bende bıraktım oynamıyorum paso iskelet minatour kaplan aslan,cyclops geliyo ulan makinali tüfekle modern silahlarla öldürdüğümüz şeye bak,ikincisi çıkarsa ondada kılıç kalkanla,ok la robot ölürürüz heralde[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Serious cok daha guzel cunkı adamlar nerde neyın nasıl ortamlarla nasıl sılahlarala nasıl dusmanlara karsı oyuncuya zevk verıcegını cozmus ona gore yapmıs butun oyunu. Oyun boyuncu uff bu nerden cıktı dedıgınız bı tane bıle dusman yok[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar