Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation Nesta'yı sakatladı

Davion

Öne çıkan mesajlar

İlk playstation sakatı!

AC Milan'ın defans oyuncusu Alessandro Nesta, saatlerce playstation oynadığı için sol elinin başparmağını sakatladı... Nesta ameliyat olacağı için dört hafta sahalardan uzak kalacak...

PlayStation Nesta'yı sakatladı

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Milan'da şok... Alessandro Nesta sol başparmağından sakatlandı. 1 ay forma giyemeyecek. Yalnız Nesta'nın sakatlığının sebebi futbol değil PlayStation. Milli oyuncu, boş zamanlarında oynadığı video oyunları yüzünden teknolojik strese yakalandı. Teknolojik stres, video oyunu tutkunlarının özellikle başparmaklarında ortaya çıkıyor. İtalyan futbolcu, aynı sorunu geçen yıl da sağ bileğinde yaşamıştı.

http://www.sabah.com.tr/spo121.html[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

lol be kulüpler profesyonel oyunvcuların halısaha gibi aktivitelere katılamsını yasaklamıştı sakatlıklara karşı şimdi de PS oynamalarını yasaklayacak[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Elinde kırık çıkık bile olsa alçıyla falan oynuyor oyuncular, sorun olmuyor. 1 ay denilen iyileşme süresidir ama iyileşmeden de oynayabilir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Ekim 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...