Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayvalık'tan selamlar


Bone

Öne çıkan mesajlar

Uzun bir yolculuk sonunda Ayvalık'a kazasız belasız ulaştık.
Ben, Hellhound, Eagle, Prawler ve BonePART dolaştık dolaştık güzel bir pansiyon bulduk yerleştik.
Deniz, yemek, uyku derken şimdi dişarı çıktık dolaşıyoruz.
İnternet cafe görünce bana topic aç yazı yaz dediler ben de açtım. Şu an pek bir haber yok. Ama canlıyız yaşıyoruz.
Haberleri burdan iletiriz artık size.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
aksam sarımsaklıya geçin saat 19-20 civarı bişiler yeyin sonra ortama akın
yanımızda para yok demeyin oyarım tropicanaya gidin lem piyasası süper oluyo oranın
acaip turist vardır suan oraya gelen turistler baya tanışma katsayısı iyi oluyo gidin direk ingce parçalayın
:)
ah ulan ah staj mış yaz okuluymus olmucaktı ki:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 19 July 2003 02:01 tarihinde demiş ki:
Bone'un keyfi yerinde tabi de, diğerlerinin pek sanmıyorum


Ama hangi Bone?

Valla yemek yediğimiz sürece benim keyfim yerimde.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Ayvalık'tan geldim bu sabah.
Tatilin bir özetini geçiyim size, resimleri felan Prawler yollar zaten gelince.

Ben yarın erkenden Antalya'ya gitçeğim için dün akşam bindim otobüse. Ekibin geri kalanı ise bu akşam çıkıyor yola. Umarım onlar da sağ salim gelir.

Tatil mükemmeldi diyemeyeceğim. Çünkü orda yapacak pek birşey yok. Ancak EagleEye ve BonePART sayesinde çok eğlendim. Tüm bir sene boyunca yaptığım atraksiyondan çok şey yaptık orda. Hatta zaman o kadar çabuk geçti ki, sanki 3 gün değil de 3 saat kaldım Ayvalık'ta. 5 deli yanyana geldi, neler oldu artık okuyunca (hatta resimleri görünce) eminim daha iyi anlıycaksınız.

1. Gün:
BonePART'ın babasının müşterisine asansör kapısı gidecekmiş, babası da Bone'ye vermiş kapıyı. Götüreceğimiz otelden bir arabayla, Terminal'den Sarmısaklı'ya gittik. İşte kapıyı verdik felan. Beleş yolculuk sonunda bir de beleş kahvaltı yaptık mis gibi. Daha sonra otelin sahibi bize bir lokanta adı verdi "oraya giderseniz, size güzel pansiyon bulurlar" dedi. Biz de bavulları otelde bırakıp lokantaya gittik. Adamlar bizi pansiyona götürdüler. Pansiyonda herşey var. Buzdolabı, mutfak, banyo vs... Ama ne kadar iğrenç bir yer olduğunu tahmin bile edemessiniz. Kirli yataklar, loş bir ortam... Kendimi bir an zindanda hissettim. Kadın başımızda dururken birşey diyemedik tabii. Daha sonra dolaşıp daha yaşanabilir bir yer bulduk. Oraya yerleştik ve denize gittik. Yüzdükten sonra odalara geri döndük. Öğlen o sıcakta Efes Extra içme gafletinde bulunduk. Direk gittim odaya kafamı vurdum yattım tabii. Akşam birileriyle buluştuk dolaştık biraz Sarmısaklı'da. Fazla güzel şeyler yoktu ama deli gibi tostçu gördük. Sonra sıkıldık biraları alıp plaja gittik. birileri sevigileriyle sohbet ederken biz de "sevgilimizle" sohbet ettik. (Yahu "çirkin ama karizmatik kız" nedir bana söyler misiniz?) Prawler ve EagleEye dayanamadı tabii koştu mayolarını kapıp denize girdi. fizban ve jankis'ten de bir hayır gelmedi. İki durdular sonra gittiler. Sonra diğer arkadaşlar da gitti. Biz biraz daha durup sonra odaya gittik. Odada Prawler gaza geldi Ahmet Kaya dinlemeye başladı. BonePART'da tam gaz modda tabii. (onun gazı farklı ama).
Aniden odanın kapısı "güm güm" diye çalınmaya başladı. EagleEye gitti açtı kapıyı. "Sen çekil bakalım" diyip bir hışımla daldı içeriye otelin sahibi (müdür, pansiyoncu, artık neyse).
Elinde saat, "ne bu gürültü? ne bu gürültü? saat 3, saat 3. Bir kere bekledim susarlar, iki dedim, üç dedim, dört dedim. Sağda solda (yukarda aşşağıda çaprazda) müşteriler var. Bavullarınızı hazırlayın yarın burdan çıkıyorsunuz." Tabii BonePART Begging ve peacemaking yeteneklerini kullanıp adamı sakinleştirdi ve ikna etti. Adam gittikten sonra biz de yataklara daldık.

2. Gün:
Sabah gidip biraz dolaşıyım dedim. Otele dönerken dünkü adamı gördüm. "12'ye kadar istediğinizi yapçaksınız, ancak 12'de uyuycaksınız" dedi. Ee ben de "peki" dedim. Herkes uyandıktan sonra gittik tost yedik. Bizimkinlerin otobüs biletlerini hallettikten sonra dolmuşla Ayvalık'a ulaştık. Orda para çekip geri kalan otobüs biletlerini almak için dolmuştan indik. Yolda yürürken önümüzdeki bir grup, peynirlerini düşürdü. Biz de düşen peyniri alıp onlara verdik (birinci kahramanlığımız). Prawler ve EagleEye para çekcek diye bankaya gittiğimizde önümüzdeki adam makinede kartını unuttu. Adam gitmeden önce kartını geri verdik (ikinci kahramanlığımız). Para çektikten sonra son biletleri de hallettik.
Cunda Adası'na (Alibey Adası deniyor sanırım) gitçez. Otobüs saatlerini felan öğrendik. Daha bir saat felan var. BonePART+Prawler vs EagleEye+HellHound bilardo oynadı. Tabii EagleEye müthiş oynadı süper stratejisiyle (rüzgar şu taraftan esiyor, masanın topla temas yüzeyini bölüp topun ağırlığını çarparsak...). Otobüsü de kaçırmadan bindik. Çataltepe'ye varınca Mortis'le felan buluştuk. Uzun süre oturduk sohbet ettik. Güneşin batmasına yakın Merkez'e kadar yürüdük. Yolda bunlar motosiklet tarafından eziliyordu (nihahah). Güneş batınca Deniz Feneri'ne gittik kayalıklarda bira içtik. Prawler dertli tabii şarkı söyledi denize doğru. Sıkılınca geri döndük Merkez'de biraz daha dolaştık. Güzel kızlar var da kimse dönüp bakmıyor bile.. Neyse öyle böyle gidip geldik. Szasstam'ı aradık sonunda gelmeye karar verdi. Bira felan aldık. Bir kısım Szass'ın arabasıyla, bir kısım taksiyle Çataltepe'ye kadar gittik. Orda bir güzel içtik. Bira içenler (Mortis, ben, Hellhound) dışında herkes kafayı buldu. 4'e doğru Szass, Bone felan gitti tost almaya. O sırada onlar biraz daha düzeldi. Tost yedikten sonra (yok canım mesaj felan çekmedik) Szass bizi Sarmısaklı'ya geri bıraktı. Valla çok sağolsun, "bana ne sarhoşları çekemem ne işleri varsa görsünler" diyip basar gidebilirdi. Ama o, bizi eve kadar bıraktı. 5'te hava iyice aydınlanırken biz de yataklarımıza kavuştuk. (ben size 12'de yatçaksınız demedim mi? Saat kaç? Saat kaç?!)

3. Gün:
Sabah erkenden kalktım. Ama tabii herkes yatıyor. Dışarıda dolaşıyım, balkonda oturuyum felan dedim. Çok sıkıldım g
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler daaldı.Resimleri rezil olurum diye sildi ama ben size tasvir edicem.(bknz. alkol öldürür)Adam bi birayla sızdı.
Hele dün direk küfeyle taşıdık adamı.(szassın arabasıyla yani :P)Adam basket botasına falan tırmanıp resim çektirdi.Kusmuğunda boğuluyodu zor kurtardık.Jimmy gibi.Adamı parka sürükleyerek zor götürdüler.Ordada bunun bitkisel hayattaki halini fotoğrafladık ama sildi.
Yarı resimleri koyarız silinmeyenleri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi tatil ne güzel birşey ya.
hiç bilgisayar gerekmiyor.
ama evde sıkıntıdan habire pcnin başında oturuyorsun.

dün sabah geldim, hala pcnin başındayım.
birazdan annemler uyancak antalyaya gitçez (kültür bakanlığının aptal bir yeriymiş kız yok yani :) )
ama hala ben pcnin başında pinekliyorum.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geldik ulan! :P

ya ben bi "Kenderce Geziler: Ayvalik" yazacak butun kurtlarimi dokecek, butun basketbol toplarinin foyasini ortaya cikaracak, butun "I want to show it" mantigindaki teshirci gencligi kirli camasirlarini gozler onune serecek, dudu dudu dilleri diye sarki soyleyecek, her daim tost yemenin gerceklerini anlatacak, otobus bekleyecek ve kitap bitirecektim...ki dun Bonecrusher'in dewasa postunu gordum butun hevesim kursagimda kaldi ehehehe

sicagindan bi dialog:

"Abi Istanbul'a kacta waririz?"
"Allah ne zaman kismet ederse"
*!dumur*

sicagindan da bi quote:

EagleEye otobus beklerken demiski:

"Bedenime sahip olabilirsin ama vucudume asla"[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geldik işte istanbul'a
iyi oldu iyi
Kızı arayacam arkadaşımı arayacam
takılacam falan
YANNIZ TÜM KIZLAR AİLELİYDİ..
Tam kalkıp sahildeki hatunlara yavşayacaktık ki bi baktık 2 hanzo bizden önce davranmış tabi kızlar çekti dittiri bunlara biz de kaldık öyle..

Neyse neyse iyi oldu iyi..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...