ineque Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 siz yine ii connecting i geçebiliyosunuz ben geçemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bende geçemedim gene göçtü[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben de geçemiorum ve kendimi kotu hissetmeye basladım iftara 3 saatten fazla var ve bu süreyi en guzel şekilde geçirebilceğim tek şey WoW :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya millet bizde işyerinde kudurduk giren bi anlatsın bakalım neler varmış, neler yokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya daha durun sabredin daha soğutma sistemleri bozulmadı. Sırada o var o bozulacak.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hareketlenme başladı birazdan gelicektir bu sefer soğutma bozulmasın bu artık kabullenilemicek bi kusur haline geldi yenisi bulmaları lazım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 olleeeyyy girdim serverlar açıldı en azından bl açıldı[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 valla baydı bu blizz[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 "Recommened" serverlarda char açiyoruz, en son bu serverlar up oluyor. Hasta eder adami bu blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 unable to connect acılmadı yıne[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bladefist gelmişti çöktü. Böle giderse anca yarına oynıcaz gibi gelenlerde gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bi anda çok yüklenme oluyo sanırım ondan gidiyo gibi geldi bana[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hala Unable dior yauwww..[signature][hline]NE Hunter 5x NE Druid 4x (Silvermoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Açıklama gelmiş , çoğu açık diolar ama kısmete bak bizim ki hala yok , bi de özür dilemişler ne gerek var koyarsın şimdi rested tamam işte affederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sitede açık gözüküyor ama unable dior hala....[signature][hline]NE Hunter 5x NE Druid 4x (Silvermoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Arada baglanabiliosun en son denememde cok rahat baglandı ama butun serverlar yok, bu arada bişi dikkatimi çekti french serverlarının çoğu full durumda su an onlar hiç kapanmadı herhalde ??? (Yani vaktinde açıldı) [Bu mesaj nomex tarafından 12 Ekim 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 insanlar bu saate kadar bekledi aç kurtlar gibi üşüşüyolar serverlara. böyle giderse biz uzun bir süre bekliyecez...[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bari full desede sıra beklesek şöle 3000 5000 felan razıyım yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben servera giremiyorum ama girmesi olası tüm uzuvlarım Blizzarda girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: TheFury, 12 Ekim 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Ben servera giremiyorum ama girmesi olası tüm uzuvlarım Blizzarda girsin. cümlemizin...[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Affedersiniz de ben bu blizzin şey yapçam şarap çanaına artık uyuyamı kaldılar kardeşim tık yok adamlarda pariste yaşasakta kapısına gidip grev yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: TheFury, 12 Ekim 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Ben servera giremiyorum ama girmesi olası tüm uzuvlarım Blizzarda girsin. Ben hala TheFury e katılıorum[signature][hline]NE Hunter 5x NE Druid 4x (Silvermoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: taro0721, 12 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki: said: TheFury, 12 Ekim 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Ben servera giremiyorum ama girmesi olası tüm uzuvlarım Blizzarda girsin. Ben hala TheFury e katılıorum Bende katılıyorum hatta oyuna girsemde katılıyorum.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hala giremioruz ayıptır ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ayıp lan[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar