Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yaklaşık bir saat kadar önce internete bağlanmak istedim, bağlanamadım. Modeme baktım, DSL ışığı yanmıyo. "E ben bu ADSL faturasını ödememişmiydim" diye düşünerek 444 0 375'i aradım. Elif hanım adında çok nazik bir bayan çıktı telefona. Geçen aramızda dialog şöyle : [spo1=Elif-Ben]-İyi günler ben Elif, nasıl yardımcı olabilirim? --Elif hanım, arıza kaydı yaptırmak istiyorum. -Sorununuz neydi? --Modemimde DSL Link ışığım yanmıyor. Sanırım kesmişsiniz. -Telefon numaranız neydi? --0212 900 99 99. Borcundan dolayı kesmiş olabilirmisiniz? -Evet borcundan dolayı kesilmiş. --Ama ben internetten yatırmıştım? -Evet yatırmışsınız --O zaman neden kestiniz? -Sisteme geçmemiş. Lütfen 288 88 10'u arayın --Teşekkürler, iyi çalışmalar.[/spo] Ardından verdiği numarayı aradım. Bir bey amca çıktı. dialog şöyle : [spo2=Ayı abi-Ben]-Alööö --Iıı, şey iyi günler, telekom müdürlüğümü? -Hı hı... --Beyoğlu ADSL değilmi? -Yok gardaşım burası Gayrettepe gablo-tivi. 444 0375'i ariycen --Ama ben aradım bu numarayı verdiler -yalanmı söylicem gardaşım. gablo-tivi bura. adesele deil. --beyoğlu adsl'nin numarasını biliyormusunuz? -öfff. behle bakayım. ....-içeri seslenir- .... "lan bu beyoolu adeselenin numarası gaçtı mangoyim ya. ha tamam" -5147054 --Teşekk..... -trank -telefon yüzüme kapanır-[/spo] Bu amcanın verdiği numarayı aradığımda uzuuun bir bekleme sonucunda 288 82 16 numarasını aldım. Bu numarayı almak için yaklaşık 20 dakika telefonda o iğrenç dınınım şarkısını dinlemek zorunda kaldım. Neyse efenim aradım 288 82 16'ı. 10 dakika boyunca düşürmeye çalıştım, sonunda düştü. Bir abla çıktı. -Ayı abla- [spo3=Ayı abla-Ben #1]-Beyoğlu telekom --iyi günler -evet? --Borcundan dolayı ADSL hattımı kesmişsiniz, açarmısınız? -Borcunu öde, ertesi gün açarlar. --Ama.... -Trank! -telefon suratıma kapatılır-[/spo] Tekrar aradım, ama sinir katsayım tavana vurmuş bi halde... Abartısız bi 10 dakika daha düşürmeye çalıştım. Sonunda düştü. Yine aynı ayı abla... [spo4=Ayı abla- ben #2]-Beyoğlu telekom --Hanfendi, telefonu suratıma kapatmazsanız bi derdim vardı onu anlatacaktım. -ne? --Ben ADSL faturamı yatırdım ama yinede kesmişsiniz. -beyfendi dalga geçmek için burayımı arıyorsunuz? faturanızı yatırsanız neden keselim? --ya kesmişsiniz işte yalanmı söylicem. -ADSL hizmet numaranız kaç? --hatırlamıyorum. numaramı versem? -olmaz. adsl hizmet numarası... --1899906xxxx -hani hatırlamıyordunuz --size ne? -hattan ayrılmayın.. ..-5 dakika beklemeden sonra-.. --Açtım hattınızı. -Açılmadı, link ışığı yanmıyor --açtım ben -hanfendi açılmadı. --açtım allah allah -hanfendi modem gözümün önünde, ışık yanmıyor. ..-içeri seslenir-.. "bilmemkiiim, şu telefonu sana aktarıyorum bi bak"[/spo] Bu sefer ayı olan benim.... [spo5=Kibar abi - ayı ben]-Evet? --beyfendi. bakın durum bu bu bu.. oradan orayı aramaktan iflahım kesildi, 50 milyon telefon parası yazdı. Yeter, açın şu hattımı. -Beyfendi sakin olu.... --Ya ne sakin olması? tam 2 saattir hattımı açtırmaya çalışıyorum. Manyakmısınız ya? Hattımı açıomusunuz yoksa orayı basmaya geliyorum!!! -beyfendi hattınız açık --ya deli etmeyin modem gözümün önünde ışığı yanmıyorrrrrr! -modemi kapatıp açmayı denedinizmi? -- .............. -........... --.................. -alo? --teşekkür ederim, iyi çalışmalar... -?? --TRANK! (bu sefer telefonu suratlarına kapatan benim)[/spo] insanda kafa bırakmıolarki modemi kapatıp açmayı akıl edeyim !!! Telekoma kafam girsin.....[signature][hline]Polly http://grin.hq.na[url=http:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahahasda ben de yeni hat aldım bugün nezaman bağlanır dedim 10 gün dediler. e dedim adsl kampanya bitiyo. banane dedi . bi daha söyledim dedim abi yapalım. bakalım cuma gününe kadar tel bağlatabilirsek kampanyadan yararlanırsın,yokse 80 ytl içerdeyim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Benimki de girsin! Benim de bir dumur diyalogum var. Hat yeni bağlandığında adsl hep gidip geliyordu. Ben de hep arayıp yaptırıyodum. Yine bi gün böyle aradım adam açtı: -İyi günler efendim. Nasıl yardımcı olabilirim? -Arıza bildirmek istiyorum -Tabi efendim numaranız kaçtı -Falan filan... :) -Beyefendi hattınız açık gözüküyor, modemde bir problem olabilir -Hattım açık değil. Modem de sağlam. Aynı şey hep oluyor. Hat yeni de... -Peki modemin ayarlarına bakın... (Ayarlar tabii ki normal :)) -Bakıyorum -Numaralar 35 ve 8 mi? -Evet -Peki modem otomatik olarak bir ip veriyor mu? -Evet -Nasıl emin olabilirim? (Burada şerit koptu. Dumura uğradım) -Ne demek nasıl emin olabilirim. Yalan mı söylüyorum. Önümde gözüküyor işte. -Beyefendi hattınız açık, modeme baktırın O sırada arkada bi ses: "Bu hat bozuk ya. Bakalım buna" -Arıza kaydınız alınmıştır beyefendi. İrtibat telefonu vs. vs. Ben böyle hizmetin... cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah çok kötü denk gelmiş ya. ben hep çok iyi elemanlara denk gelmişim demekki hiç böyle bi sorun yaşamadım. geçen gün çok garip bi olayla karşılaştım link ışığı bazen yanıp sönüyo, bazen de hiç yanmıyodu, aradım anlattım, paralel hattı fişten çekin tekrar takın düzelir dedi adam ve hakkaten düzeldi.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 heh artık bunları böyle kabul etmeniz lazım. Tamam karşınızdaki kişi ayı olabilir, ama bi de düşünün her gün kaç ayı arıyor bu ayıları :) Siz kibarlığınızı korumaya çalışın yine de siz ne kadar azarlasanız şikayet etseniz değişmeyecek :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 11 Ekim 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bizim arkadaşın iş yerine adsl den adamlar geldi +sorun neymiş? dedi bizimki -elektrik kablolarında sorun var toptan değişmesi lazım 5 gün sonra +bütün kablolar değişti binanın ama hala bozuk? -beyfendi bidaha değiştirin +ama öy... -çatırt 2 gün sonra ben gittim ben: ulan asfuhasfuha modemin girişinde sorun var arkadaşım: ebe... ko... tur... tele.. adsli arayıp baya bi küfür ettik =) lol yarılmıştım elektrik kabloları ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 [signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.Gülü susuz,seni aşksız bırakmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 haha :) çok güldüm. güzel de yazmışsın. güzel yurdumdan keyifli bir hikaye :P[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ehaeha o elifi bende biliyom lan nezman arasam o çıkıyo[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sdf -alo ben mustafa -ELİFİ VERİN BANAAAAAA[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah sert kpnucaksın bunlarla[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH. öldüm.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dynanin bi konusu vardi adsl actirma hakkinda...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 auhah harbi güzelmiş.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bn 1 yıldr kullanıorm adsl ve daa hiç böle bi olayla karşılaşmadm.İlk başta bi eleman bağladı hattı bağlayış o bağlayış:D Hiç sorun yaşamadm bgne kadr:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 genelde benim adsl'de bi sorun olduğunda yarım saat - bi saat içerisinde geçiyo. şimdiye kadar hiç "haydi adsl'i arayayım da yaşama sevincim kaybolsun" diye bi düşünce içine girmedim o yüzden, oturdum bekledim paşa paşa :p "düşünce içine girmek" de amma abidik bişeymiş bu arada?[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kabloyken baya kafayı yedirtmişlerdi bana da. bütün yaz uğraştırdılar. baya da lanet ettim. sonra adsl.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Oh ne güzel, ben de 1-2 haftaya kadar bağlatmayı düşüncesi içindeydim, inşallah böyle problemler yaşamam. Hakkaten de düşünce içine girmek abidikmiş[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [Bu mesaj Asteroth tarafından 11 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hehehe çok iyi.. bizimde var böyle dumur diyologlar akşama geldiğimde yazarım eve.. yanlız bu türk elekomun hizmetleri çok kötü bi şikayet kampanyası türevi bişi başlatsak paticik olarak iyi olur bence..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 haftada bir açılıyor bu konular.. hani biri yalan ikincisi abartı üçüncü de eğlence olsun diye açılırda artık bu telekomda bi sakatlık var demektir.. telekomu kalkıp da kimse savunmasın şu dakikadan sonra lütfen[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eğer telekomda da turkcelldeki gibi görüşmeleri kaydetme sistemi varsa dileyen gidip araştırsın. yazdığım her kelime gerçek. hatta fazlası vardı özetlemek zorunda kaldım. ciddi geyik dialoglar vardı.[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin) http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Benimde buna benzer elektrik faturası maceram var.Adamlar bana 4 milyar fatura kesti.3 saat telefonda uğraştım.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu adsl yardım hattında çalışanların anasına bacısına sövmeden hiçbir işini halettiremiyorsun zaten.. Dallamalar ya..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: ReDDoG, 11 Ekim 2005 17:03 tarihinde demiş ki: aaa bunu ben mi yapmıştım yoksa yannış mı hatırlıyorum. neyse yenisini yapim[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 telekomdan hizmet almak kabahat aslında. sırf inadına tüm yakınlarıma superonline'dan adsl aldırdım. aşırı derecede memnunlar. gerek adsl hizmeti ile sağladıkları, gerek müşteri memnuniyeti ve kalite. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar