Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 orc lord, abi 256 adsl fiyatı ne kadar? bilgisayardan uzaktayım artık haliyle kotasız 4 küsür milyon ödemek koyuyo. eğer superonline ucuzsa telekomun kotalıya geçmektense superonline ın normaline geçeyim daha iyi. alt yapı var zaten modem fln. kasmaz yani[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 3 gblik 29, sınırsız 49 melyon olmalı[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 [signature][hline]Pollyhttp://grin.hq.nasa.gov/Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 efsane ya :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Telekomu aradaıgın anda iyi gunler falan yok direk onuya dalacan gerekirse kufur edecen islerin anında cozulur[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Eternalus, 11 Ekim 2005 22:15 tarihinde demiş ki: orc lord, abi 256 adsl fiyatı ne kadar? bilgisayardan uzaktayım artık haliyle kotasız 4 küsür milyon ödemek koyuyo. eğer superonline ucuzsa telekomun kotalıya geçmektense superonline ın normaline geçeyim daha iyi. alt yapı var zaten modem fln. kasmaz yani fiyatları telekom ile aynı. hiç bir fiyat farkı yok. hatta telekomdan fazlası var :) şuan modem kampanyası var. kaliteli airties modem veriyorlar, onun ötesinde 5 tane 1'er gb'lik mail veriyorlar. modemden aylık ne kadar kullandığını görebiliyorsun. ayrıca ayda 10 saatlik heryerden dial-up erişimi veriyorlar. sitesinden daha detaylı bilgilere uşabilirsin. kampanyalar,fiyat vb. gibi. Superonline / Adsl[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 wallha mükemmel...koptum okurken...[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Zep, 11 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: ehaeha o elifi bende biliyom lan nezman arasam o çıkıyo ben bu mesajdan 200 tane anlam çıkardım.. :D[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am [Bu mesaj Zeppelin tarafından 11 Ekim 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Valla faturayı yatırıyorum sonra bi numara var onu arıyorum hattı açtırmak için. Parayı yatırıp o numarayı aramazsanız 2 gün sonra açıorlar hattı. Arayıp şu numaranın borcunu ödedim açın pls. Pat açıyorlar oh .[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Smiley lere bayıldım yanlız.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kadın bana "parayı yatırın ertesi gün açılır" diyip telefonu suratıma kapatınca hayatımın dumurunu yaşadım. şu anda aradığımda telefona o kadının çıkacağını bilsem arıycam "telekoma kafam girsin ulaaaaaaaynnn" diye bağırıp kapatcam telefonu...[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Auahuah okurken yarıldım abi. Bende az yasamadım. Küfür ettigimde oluyordu eski müsteri hizmetlerine. Artık nadiren ediyorum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: orc_lord, 11 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki: said: Eternalus, 11 Ekim 2005 22:15 tarihinde demiş ki: orc lord, abi 256 adsl fiyatı ne kadar? bilgisayardan uzaktayım artık haliyle kotasız 4 küsür milyon ödemek koyuyo. eğer superonline ucuzsa telekomun kotalıya geçmektense superonline ın normaline geçeyim daha iyi. alt yapı var zaten modem fln. kasmaz yani fiyatları telekom ile aynı. hiç bir fiyat farkı yok. hatta telekomdan fazlası var :) şuan modem kampanyası var. kaliteli airties modem veriyorlar, onun ötesinde 5 tane 1'er gb'lik mail veriyorlar. modemden aylık ne kadar kullandığını görebiliyorsun. ayrıca ayda 10 saatlik heryerden dial-up erişimi veriyorlar. sitesinden daha detaylı bilgilere uşabilirsin. kampanyalar,fiyat vb. gibi. Superonline / Adsl superonline'inda Telekom üzerinden yayın yaptığını hatırlatayım :) Kendi uyduları bile olsa Telekom üstünden yapıyorlar[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hepsine kafam grsin adsl falan kanser eder ne kadar arkadaşım varsa hepsi şikayetçi çektirin kablo rahat rahat.müşteri hizmetlerine kayıt bırakıyosun cep no nile olsa max. 5dk. sona arıyolar walla.değmez bu adslye .....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet kablo kullanıyorum ve 5 yıla yakındır neredeyse çok büyük bir arıza ve ya modem'de arıza olmadığı sürece kablo'nun gittiğini görmedim. Üstelik Turksat'a kaldı kablo süper :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bende adsl yi ilk aldığımda açtırmak için bunların aynılarını yaşamıştım anlıyorum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 *!Haydi hep beraber isimli şarkıyı söyler* Kafalar Telekom'a[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 her$eyde kOpukLukLar sOrunLar oLdugu gißi DSL dede oLuo!56K bagLantInIn 2 de ßi kopmasIndan kurtuLdum derken!!:( ßurdan yetkiLiLere SesLeniyorum!!! kOpmayan DSL iStioruzzzzzzzz!!! :D:D:D[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar