Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 aynen bu şekilde aratınca bulunmuyo :) acılmadı sanırım hade başlayalım :) kendıme yuh dedım ama o mustafa sandalın aya benzer yüreğimde bi bitirişi war .. vazgeç artık yıldızlardan aya benzer yüreğim ..[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan..
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Gelsin biri, gitsin biri...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 suanda sewdğım sarkı sozu ılk değil son olmaz hayat yalnız yasanmaz gıdenın ardından bakıp ağlanmaz kımsesız caresız bişey yok hıç kımse ağlasam yalwarsam bağırsam bişey farketmez elımden hıçbışey gelmez hiçbir carem yok karanlık bu sokaklarda elımı tutan y.o.k!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere...
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 en gusel yerı bence ya benı de gotur yada gıtme cok içten solemıs be[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere...
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 beni beğeneni ben ben beğenmem, benim beğendim ise beni beğenmez.. yoksa ben tipsizmiyim hö? :-):D:-)[signature][hline]
sir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 aşkları da vururlar şarkıya şiir olur[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum sen kibritin hiç yanmayan ucunda birinin hayatından geçmiş oldun
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Son sigaramsın veremem ellere çekmeye kıyamam içime Ben yanmışım yakamam seni de ucunda hasretim yanar özlemin her çekişimde[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 radical noise dan bazen[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap. - badlik amiri söylememek,söylemekten daha asil bir davranıştır -- badlik amiri sevdim seni birkere başkasını sevemem, deli diyorlar bana desinler değişemem ..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Davion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Arabada 5 evde 15 hoşunada giderse bedave.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 rofl o şarkı süper arkadasın telefonu öyle calıyodu ve telefondan cok yuksek ses geliyo. ben arıyodum adamı adam da alıp telefonu birinin eline tutusturuyodu. telefonu elinde tutana da herkes bakıyo du kim bu mal diye :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yarıdan beni dünya arenasına soktuğunda tektim, her nefesi soluduğumda hakettim bu ücralarda ben beni mi kaybettim, ve düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim. İnsan, insanlığın hocası durumunda eli maşalı. Hergün başka derslerde karşımda bambaşka bir hoca abide, her sınavda farklı notlar almanın piskolojisine adım attığımda sanırım ilk okuldaydım, yani çocuktum, yola çıkmış yeni yolcuydum, ben bu yolda çok mola verdim, muhabbete daldım, yolumu uzattım.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: yigito2005, 10 Ekim 2005 00:27 tarihinde demiş ki: benim bu aralar favorim imzamda yazıyoooo +1 buna. neden etkilio bu kadar bilmiyorum ama. mahvediyo bu sozler beni :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ceza mı bu? Çektiğim çile mi? Yıllardır tuttuğum nöbet bitmeyecek mi? Bir küçük kartanesi gibiyim avucunda eriyen.. Dön bebeğim.. Gözyaşlarını görürsem erir kanatlarım.. Uçamam rüyalarında yanına.. Sonsuzluk senle başladı.. O küçük dünyamda.. Unutma gittiğinde yarım kaldım.. Çöllerdeyim yanıyorum.. Kutuptayım üşüyorum.. Ceza benim çekiyorum.. Ne olur dön.. Uzanıyorum tutamıyorum.. Özlüyorum ağlıyorum.. Yasak mısın anlamıyorum.. Ne olur dön.. Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Bebeğim benim.. Hayalet sevgilim.. Bebeğim benim.. Hayalet sevgilim..[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Davion, 10 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Arabada 5 evde 15 hoşunada giderse bedave. [signature][hline]
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yakacaksın sobayı ısıtacan odayı saat beşe gelince de göreceksin pompayı arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bedave arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bendensin arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse ağaya beleş oy kalçalar kalçalar domatestir salçalar ayten kafayı çekince herkesten iyi çalkalar arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bendensin arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bedave arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse ağaya beleş tren gelir düttürür düdüğünü öttürür şu zamanın kızları bi sakıza öptürür kutusuylan alayım yavrum! arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bedave arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bendensin arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse ağaya beleş ata vurdum belleme gir koynuma terleme her yanım senin olsun okçuruma elleme arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse e bedave arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bendensin arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse hacıya beleş mayosu var vakkodan çok özenmiş yaradan peşin param kalmadı visa çekelim aradan arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse e bedave arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bendensin arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse bedave kahrol düşman al sana bomba
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Dahaca yaşım 25 ama çok şey yaşadım Ağaç gibi kestiler hala hayattayım Bahçeden apar topar 4 duvara soktular Güneş ısısı ve suyumu kıstılar Güneş şahinim temiz suyumsa kadınım Birisinden birisini görmezsem cayır cayır yanarım Aman allah’ ım yeter bu kadar acı Nerelere gitsem yüzüme kapılar kapandı 95 ilk cd piyasada yasak üstüne yasak Korsan satmakta hak yer plak şirketleri yamuk yaptı Buralara kadar geldim elimden tutan olmadı Göze göz dişe diş pes etmedim Ben nice savaşlar yaşadım hala taş gibiyim Yoluma taş koyanları çoktan geride bıraktım Allah ‘ ım onlara acısın ben acıyamadım Bu dünyada yaşadıkca savaş Yoksa seni mahvederler yavaş yavaş Al eline mikrofonu ve saydır kelimeleri Düşmanına anlat seni yenemeyeceklerini Kararsız yıllar içinde kimlik aramazdım Bu güne kadar sizinle kapışmazdım Oldu bittiye getirip hava attın O günden bugüne ben kafama taktım 2 sene zorunlu verdik bu mola Mikrofonu aldım çaktım baştan sona Aşkımız yokken saydırmak beter Teketek savaşta tek bir yumruk yeter Kimine güç verdi bugün bu rapim Kimine suç derdim bitmezdi kinim Gözlerimden akan her damla Sözlerimde ardı ardına halkalar Ne dalgalar gördüm bugüne kadar Okyanuslar bile hala kin sorar Tilki haykırır huzur n darem Dalgalarsa vurur hep çok erken[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 aşkım oldun dostum oldun günlerimin nuru oldun sen sana olan ihtiyacım ne parayla ne imanla gelip geçen günlerle bir bir tutulamaz ya aşkım ol ya dostum ol. ikisi de olamaz bundan sonra ne yazık ki... Kesmeşeker - Ya Aşkım Ol , Ya Dostum Ol[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 honki ponki çorirom çabura hom korirom çkiki çiki daydi çiki dak doom(eheh ciddiyim)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Şarkı sözü mü yoksaşarkı mı? Bazı arkadaşlar koca şarkı yazmış...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
irin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bende bu kadarı varsa .. ve bu kadarı bu adama azsa, zat-ı aline bir gün birisi "dur" desin. O gülüşü, o densiz edasında tatmin göremedim hiç asla. O gülüşünde, o bakışında..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
utopia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 suçlu yok yanlış var. boşver olmayanı arama.(badlik amiri)[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf)
utopia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 pardon yanlış oldu yazdıktan sonra aklıma geldi en sevdiğim şairin elinde'den: yakın olmak için uzak dur benden...[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf)
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 az önce doğdum halatım 27 boğum sele gitti ağustosum vasiyet etmek istedim şarkıları kızıma en sonunda kendimi vurdum şarjörü doldurdum...[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim
Öne çıkan mesajlar