Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O an

Davion

Öne çıkan mesajlar

Atlantik'te ada memleket Haiti... Le Cayes'te kadınlar, Dennis Tayfunu'nun getirdiği şiddetli yağmurdan korunmaya çalışırken tabiatsa olayın tadını çıkarıyor. Keyfinden olsa gerek yağmurdan yararlanıp fotoğrafçıya gravür ressamlarının eserlerine benzer, tablo gibi bir o an sunuyor. (Ramon Espinosa / Associated Press)

[Bu mesaj Davion tarafından 29 Eylül 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş iskelesinin hemen yanı, insanların kimi evlerine dönüyor, kimi işlerine gidiyor, kimiyse mahzun mahzun denizi seyrediyor.

Kadıköy rıhtımın olağan hızı, olağan bir iş günü.

[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

Sosyal ağlarda paylaş

en azından fotoğrafçıların isimlerini koyun bu fotoğrafları buraya koyarken. çocuk hayallerim ve ismini unuttuğum son fotoğraf, türk fotoğrafçılara ait ve yayınlama hakları kendilerine ait. bu biçimde isimsiz cisimsiz koymak, yasal olarak sorun çıkarabilmesi bir yana zaten emeğe saygı bakımından da uygunsuz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler davion, böylesi daha iyi.

elvyn,
eğer kaynağı biliyorsak belirtmemiz, başka hiçbir yasal gerekçe cart curt olmasa bile sadece ve sadece emek verene saygı için yapmamız gereken birşeydir. önce de söylemiştim ama tekrar belirtmek gerekti.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 29 Eylül 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
teşekkürler davion, böylesi daha iyi.

elvyn,
eğer kaynağı biliyorsak belirtmemiz, başka hiçbir yasal gerekçe cart curt olmasa bile sadece ve sadece emek verene saygı için yapmamız gereken birşeydir. önce de söylemiştim ama tekrar belirtmek gerekti.

Kaynağı bilmiyordum valla. Araştırdım buldum :P

Bide sizde bi iki resim ekleyin bari yaw :)

[Bu mesaj Davion tarafından 29 Eylül 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 29 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
Fotofanclub ı buraya tasımıssın resmen. Ben bir üyesi olarak burda bunları görmek istemem sahsen. Giren bakabilir burda olmaması gerek..

Bu kadar saçma bi laf daha duymadım. Buradaki fotoğrafları televizyon programları bile kullanıo. Biz kullandık paylaştık insanların görmesini sağladık suç oldu. Geri kafalılık dedikleri bu olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 30 Eylül 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
said:
nindalf, 29 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
Fotofanclub ı buraya tasımıssın resmen. Ben bir üyesi olarak burda bunları görmek istemem sahsen. Giren bakabilir burda olmaması gerek..

Bu kadar saçma bi laf daha duymadım. Buradaki fotoğrafları televizyon programları bile kullanıo. Biz kullandık paylaştık insanların görmesini sağladık suç oldu. Geri kafalılık dedikleri bu olsa gerek.

Geri kafalılıkmı ? O senin televizyonlar bile kullanıyo dedigin olayda fotofanclub anlasmalı olarak ntv'de Ve İnsan adlı programında Oğuz Haksever'in yorumlarıyla Fotoğrafcının kendi yorumu ve ismini acıklayarak yaptıgı bir olaydır. Hayatında fotoğraf cekmek için emek vermediğin için gereksiz yorumlar yapma.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]

[Bu mesaj nindalf tarafından 30 Eylül 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İsmini verdik kişilerin bende sitenin üyesi değilim fotoğraflar bana ordan gelmedi ama gittim buldum isimlerinide koydum çekenlerin daha ne yapmamızı bekliosun acaba? Fotoğrafları insanlarla paylaşmak ne zaman yasak oldu onu anlamadım.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

madem ki konu o an... ben de ntv'deki o an programında oğuz haksever'in yorumuyla yayınlanmış bir fotoğrafımı koyayım.

Bakışlarınızı fotoğraftaki gözlerden kaçırabiliyor musunuz? Karenin neresine bakarsanız bakın sizi yakalamıyor mu? www.fotofanclub.com üyesi Uğur Ülker de İstanbul Kağıthane'de 'o' anı yaşayan biri olarak fotoğraflamaktan kaçamadığını, deklanşöre basarken, o güzelim gülüşe dünyalar tatlısı bir de mahçubiyet eklendiğini belirtiyor. Saçlarını kendisinin kesmiş olmasında, sonra büyüklerinin amatörce düzeltmesinde, fırfırlı bluzünün kıvrımlarında saklı duran yoksulluk, bakışlardaki müthiş çocuk zenginliğine 'o' anda nasıl da yenik düşüyor. (Uğur Ülker)

yukarıdaki yorum oğuz haksever tarafından benim verdiğim bilgiler doğrultusunda yapıldı. ancak, fotoğraftaki tatlı kız sude, hiç de oğuz beyin söylediği gibi yoksul bir ailenin çocuğu değil :) kapılarında 2005 bmw duruyor. yaşadığı yer olarak "kağıthane" bilgisini verdiğim için, o bölgenin genel yapısı itibarıyla bir yoksulluk sıfatı eklenivermiş yoruma:) allahtan sude'nin annesi ve babası programam denk gelmemişler, yoksa muhtemelen hır çıkadı :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 29 Eylül 2005 11:34 tarihinde demiş ki:

Atlantik'te ada memleket Haiti... Le Cayes'te kadınlar, Dennis Tayfunu'nun getirdiği şiddetli yağmurdan korunmaya çalışırken tabiatsa olayın tadını çıkarıyor. Keyfinden olsa gerek yağmurdan yararlanıp fotoğrafçıya gravür ressamlarının eserlerine benzer, tablo gibi bir o an sunuyor. (Ramon Espinosa / Associated Press)

[Bu mesaj Davion tarafından 29 Eylül 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]

en cok bu hosuma gitti gayet guzel cekılmıs..
Sosyal ağlarda paylaş

nindalf biraz garip geldi tepkin. aslında yerli cünki emek harcanan şeylerin senden izinsiz bi şekilde yayınlanması herkezin gücüne gidebilir. ama bi kere bi forografı nete update ettiysen onu göze alırsın zaten

msn ime biri geldi msn resmine benim çizdigim ressmi koymuş ben cizdim nası oldu diye sordu ee napıyım ben orda şimdi[signature][hline]DeviantArt gallery

elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...