Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 beyler çok heyecanlıyımda hemen söyleyin lütfen ip den internete girdiğin yerin adresi bulunabilir mi?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 adres değil de şehir bulunuyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yer derken ne kadar detay istiyorsun o önemli, şehir bulunabilir büyük ihtimalle ama sana adresini vermez backtraceler :) tam adres için falan üst düzey yetki lazım herhalde, savcılık, polis falan[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 şehir önemli değil ama net adres bulumuosa çok iyi rahatladım.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 net adres derken kastım şu, xxx sok. xxx.cad x apt x no lu daire.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 teknik olarak ip adresin yardımıyla tel. numaran öğrenilir; telekom veya iss şirketi(gerçi dial up kalmadı) yardımıyla tel. numarandan da, faturanın geldiği adrese ulaşılır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 benimki adsl ama adsl dende öğrenilebiliniyor mu?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mevzuu biraz anladım gibi. Merak etme bulamazlar seni :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Du tahmin edeyim Ya chatten kız düşürdün, ya da çok sakıncalı bi siteye girdin. :) Oturduğun sandalyeye kadar gelir FBI ona göre.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tehlikeli işler mi yaptın. modeme reset at ip değişsin be[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya mevzu site vardı bizim okulun orda hocalarla ilgili tatlı yorumlarımızı dile getiriyorduk,derken site kapandı hocanın teki girip bakmış ondan nerde yaşadığımı bulabilirler mi diye.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bulamaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 öeh rahat ol, hiç bi okul uğraşmaz bunlarla.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ii modeme res atım bilgisayara res attım. son senemiz atılmayak yane :P[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hoca sitenin moderatörü, sahibi falan olsa zaten küfretmezsiniz herhalde? değilse zaten ip nizi nası bulacak[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 telekom da çalışan birine tatlı sözler söylemedikten sonra, bulunmam çok zor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Aynı mevzu bizim okulun forumunda olmuştu.Hocalar tutturmuştur IPsinden bulucaz diye.Sonra çocuk dayanamadı itiraf etti. Hoca anca hakaret davası açıcak da sonuçlanıcak da ohoho sen mezun olursun okuldan çok rahat.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaşım kimse seni bulumaz merak etme tabi resmi sitelere saldiri yapmadiysan :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 faturadan bulabilerler fakat fatura bilgileri kişiye ozel oldugundan kimse ile paylaşılamaz[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mrk etme 1 si olmaz;) Zamaninda bizim de oyle 1 forumumuz vardi herkes kinini kusuyodu.. Bir arkada saka yapmistik :) FMV Ayazaga Isık (10:25 PM) : Ayazağa Işık forumlarına öğretmenlerle ilgili küçük düşürücü yazi yazdiğiniz belirlenmiştir.Yaptiğimiz ip taramasi sonucunda adresiniz belirlenmiştir ve adresinizi okul kayitlarinda arattik ve isminizin Gizem .......... olduğu saptadik. FMV Ayazaga Isık (10:26 PM) : Yaptiğiniz bir disiplin sucudur eğer bu meseja cvp vermezseniz disiplin kuruluna gönderileceksniz.. FMV Ayazaga Isık (10:26 PM) : Eğer sorduğumuz sorulara cevap verirseniz hakkinizda işlem yapilamyacaktir... FMV Ayazaga Isık (10:27 PM) : Bizimle işbirliği yapacakmisiniz... FMV Ayazaga Isık (10:28 PM) : Bu son şansiniz Sayın Gizem ......... size cevaplamaniz için 5 dakika veriyorum... Siteyi kim yapti diye sorup bizi satip satmiycagina bakicaktik ama kiza bunlari yazarken tel acip aglayarak okuyodu yazdiklarimi, kiyamadim soyledim sonra baya trip atmisti :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar