Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İP den adres

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adres değil de şehir bulunuyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
teknik olarak
ip adresin yardımıyla
tel. numaran öğrenilir; telekom veya iss şirketi(gerçi dial up kalmadı) yardımıyla
tel. numarandan da, faturanın geldiği adrese ulaşılır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Du tahmin edeyim
Ya chatten kız düşürdün,
ya da çok sakıncalı bi siteye girdin. :)

Oturduğun sandalyeye kadar gelir FBI ona göre.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
tehlikeli işler mi yaptın. modeme reset at ip değişsin be[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
Aynı mevzu bizim okulun forumunda olmuştu.Hocalar tutturmuştur IPsinden bulucaz diye.Sonra çocuk dayanamadı itiraf etti.

Hoca anca hakaret davası açıcak da sonuçlanıcak da ohoho sen mezun olursun okuldan çok rahat.[signature][hline]Ethernass
Mesaj tarihi:
arkadaşım kimse seni bulumaz merak etme tabi resmi sitelere saldiri yapmadiysan :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...

Mesaj tarihi:
faturadan bulabilerler fakat fatura bilgileri kişiye ozel oldugundan kimse ile paylaşılamaz[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...

Mesaj tarihi:
Mrk etme 1 si olmaz;) Zamaninda bizim de oyle 1 forumumuz vardi herkes kinini kusuyodu.. Bir arkada saka yapmistik :)

FMV Ayazaga Isık (10:25 PM) :
Ayazağa Işık forumlarına öğretmenlerle ilgili küçük düşürücü yazi yazdiğiniz belirlenmiştir.Yaptiğimiz ip taramasi sonucunda adresiniz belirlenmiştir ve adresinizi okul kayitlarinda arattik ve isminizin Gizem .......... olduğu saptadik.
FMV Ayazaga Isık (10:26 PM) :
Yaptiğiniz bir disiplin sucudur eğer bu meseja cvp vermezseniz disiplin kuruluna gönderileceksniz..
FMV Ayazaga Isık (10:26 PM) :
Eğer sorduğumuz sorulara cevap verirseniz hakkinizda işlem yapilamyacaktir...
FMV Ayazaga Isık (10:27 PM) :
Bizimle işbirliği yapacakmisiniz...
FMV Ayazaga Isık (10:28 PM) :
Bu son şansiniz Sayın Gizem ......... size cevaplamaniz için 5 dakika veriyorum...

Siteyi kim yapti diye sorup bizi satip satmiycagina bakicaktik ama kiza bunlari yazarken tel acip aglayarak okuyodu yazdiklarimi, kiyamadim soyledim sonra baya trip atmisti :)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...