Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 euhueah gene kaçırdım bende izlemem gerek aeuıhuaeh :D Ceviz kıran'a bitiyorum zaten acur Arazi de bitiriyor :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hakketen bılen arklar tekrarını ızlemek ıstıyorummmm[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben çektim gülmedim şahsen.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Cevizkıran da ruh yok artık be.Eskisi gibi degil adam.YAni ben Köpek insanın en iyi dostumudur tartışmasında hakkaten baya gülmüştüm mimiklerine,hareketlerine ama bunlarda çok basit geliyo artık..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben ateş böceklerini çok sevdim özellikle şu "beni seç" cümlesinen başka bir şey söyleyemeyen adama bitiyorum.acur arazi de çok hoşuma gidiyor[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 mukemmeldi dunku bölüm beni seç beni seç beni seç sonracığıma, ''anne ben manyak oldum'' da kadını havaya kaldrıp yapıştırdı koltuğa oradada bi bittim acur arazi zaten aştı olayı haberlerde güzeldi[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 halen tekrarının nezaman olduğunu bılen yok mu mrk ettırdınız zatennnn[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sanırım çarşamba akşamları tekrarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 thanks a lot[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kimse mustafa topaloğlundan bahsetmemiş yaw adam cevizkıran için yaratılmış... Senin heykelini dikmek lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kimse bahsetmemiş ama ben en çok "cengiz eve geeel" bölümünü seviyorum nedense, "ayşegul hanım" felan oralari komik, diğer bölümleri de zorlama gibi. metin tok'un dönüşü de ii oldu yine "kaça gidiosun? seekkkiz" bölümü güzel bence. cevizkıran da artık hiç güldürmüo :'( bi tek mustafa topaloğlu varken iyiydi.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Zamanla güldürür. Ama ben "Adeta Gerçek" 'i geri istiyorum yaaaa... :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar