dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kaşların çok siyah onları biraz aldırsan ii olur :P
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 mavi saç..cesaret.. ne diyeyim. resim koysan yorum yapardık :P[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 koydum zaten :)[signature][hline]sadece zamana güven hayatta.. çünkü seni yanıltmayacak tek şey odur..
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: arenda_duwcal, 09 Ekim 2005 01:57 tarihinde demiş ki: koydum zaten :) *!utanır*[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ensonbabalarduyardakihallederizkadirinbaldızınınsaçlarıgibi olmusamaonadahacokyakısıyor.. ne uzun cümleydi be..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 HocaEfendiNedenBuSaatteMilleteİşkenceÇektiriyonBariBölyeYazdaKolayOkuyalım NeÖzBiCümleydiBe
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yaw ıstemış boyamış bozmayın moralını hem değişiklık iide olsa kotu de olsa gereklıdır arada yapmak lazım !![signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de...
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ya güzel olmsuta şey sorcam ben; Saçını neyle boyadın?Kuaföre fln mı boyattın yoksa evde mi boyadın? Evde boyadıysan marka alabilirimiim plz :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bu arkadaşın nicki dün quenn off blood değilmiydi ya?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hakketen ben de onu sordum cvp alamadım ndn değiştı??????????[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de...
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yeni niki ne arkadaşın edit :arenda mrr mrr mış.. [signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely [Bu mesaj Polly tarafından 09 Ekim 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hııı ıı de nıe değiştırmiş?[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de...
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nasıl nie (=[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ne bılıyım ya ole alışmıştık ondan...:-)[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de...
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Voys, 09 Ekim 2005 01:52 tarihinde demiş ki: güzel olmuşta, en güzel saç: omurgaya kadar uzanmış, dümdüz koyu kahverengi saçdır. Bide böyle bakımlıysa enfesdir.Ben kısa saç modasına alışamadım kızlardaki. doruk noktasındasın bakıyorum?![signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: arenda_duwcal, 08 Ekim 2005 14:39 tarihinde demiş ki: saçlarımı maviye boyadım kaç yıldır hayalimdi şimdi yaptım çok mutluyum paylaşmak istedim :) bende boyamıştım zamanında :) güzel oluyor.. yalnız kırmızı-turuncu/ falanda süper duruyor bundan sonra onu bekleriz :)
Succubus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bnm şuanda kırmızııııı aslında mavi istemiştim ama saçımı okdr çok boyadımki adamlar açamadı en son kırmızı olsun bari dedim ve kırmızılarrr ama bakımı zor baya sürekli yenilemek zorunda kalıosun yoksa iirenç bi renge dönüo[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eet mrk ettık fotoyu[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bu konuyu okudukça WoW oynayasım geliyor lol![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Succubus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: lilynessy, 09 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: succubus senden de fotoğraf isterik:) ahahaha ben koymam foto fln soora arkın konusu kaynar =P[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 thug_life konuyu çok komik bi şekilde dağıttı... "aga sen erkek misin yaf?" =)))))))) koy bişi olmaz bence[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 koy koy koy koy haydi hep beraber tempo koy koy koy koy eller havaya ritmi bozmadan koy koy koy koy koy koy[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 koy koy koy bukadar ısrara yanı koy artık mrk ettık[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de...
Succubus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ahahahha resim yok abi bu bilg de başka bi zmn koyarım artık =P[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
Öne çıkan mesajlar