Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böyle pot kırılmaz

sheref

Öne çıkan mesajlar

Bence ezan kötü değil, rahatlatıcı bile denebilir ama adam gibi okunması lazım. Davul ise gümbür gümbür. Kamyonet arkasında bateriyle solo yapsalar yine iyi ama nerdeee... :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 06 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Kamyonet arkasında bateriyle solo yapsalar yine iyi ama nerdeee... :D

Ahahha bu an benim bittiğim andır yaa koptum yarıldım herbişiy oldum yaa süper:D

Buarada: Adanadakilere helal olsun.Aynısını İstanbul da yapıcak bi zihniyet yokmu yaa o kadar şikayetçiyiz işte.

(İllede dilekçemi lazım abi o kadar küfür yiolar işte:D )[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Sosyal ağlarda paylaş

Kücükken yasadigimiz evin sokaginda bir cami vardi ve sabah ezanlarina o sebeple kücüklükten gelen bir kinim var.
Hoca adam gibi de söylemezdi, gece saat 5'te TSM tadinda yorum yapardi ezana, ben yastiga kafami vururdum[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden köyde kasabada birini seçerlermişte milleti uyandırsın, insanlar sahuru kaçırmasın diye..

Şimdi sen 20 milyonluk şehrin ortasında davulla dolaştın mı.İşin uzundur kardeş.

Şehir hayatı ile köy hayatı bir değildir, sonuçta istanbul da hristiyan da var, musevide, şii side var aleviside, inanmayanı da var..
Sosyal ağlarda paylaş

ezan kadar manalı güzel bişey olamazki? bazen çok dikkatli dinlerim sabahları okadar rahatlatıyorki, bazende çok kötü geliyor kulağa.. ama güzel geldiği zaman mayışıyorum resmen aşırı güzel.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...