sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 az önce evin önünden davul çalarak genç çocuğu azarladım, manyak mısın sen neden davul çalıyosun bas git evine dedim, insanları rahatsız etmeye ve uyandırmaya ne hakkın var dedim.. adam bana, abi ramazandayız, sahura kaldırıyorum dedi, gayet kibar ve medeni konuştu... çok utandım :( unuttum ramazanda olduğumuzu, özür diledim kendinden, unutmuşum naaapim, gayri müslim olmak suç mu :) birazda kafamın güzel olmasının etkisi ile unutmuşum, keşke tüm davulcular bu kadar kibar olsa =) bahşiş almaya geldiğinde vericem bu sefer, nede olsa ayıp ettik çocuua hayırlı ramazanlar arkadaşlar =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ehueheuehue olur ya arada boswer[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ahah tokmağıı kafan fırlatmamış allahtan :P neyse kimse duymadıysa sorun yoq davulcudan başqa[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hakkaten yav, savuruverirdi tokmaa kafana, hiç acımazdı. Gene kibar davulcuymuş. Yalnız ben davulcunun suratını görmek isterdim.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben davulcu olsam...[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben davulcu olsam orda oturup ağlardım allahım suçum ne diye ahah[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: elektrot, 06 Ekim 2005 03:34 tarihinde demiş ki: Yalnız ben davulcunun suratını görmek isterdim. apışıp kalmak değiminin gerçek anlamı onun suratıydı :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ayıp etmişsin ama olur böyle şeyler. Bu arada herkesin kafasındaki ramazan davulcusu imajı kötü.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 [signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Rangerseries, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sahura kalkicak olan saatini kursun, ne oyle sabahin korunde gumbur gumbur. hastasi var yaslisi var, davul sesiyle uyanmak zorunda degilim her sabah...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bak ben telefonla kalktım sahura.. yemeğimi yedim cayımı içtim 4 tane sigarada içtim.. sona dişlerimi fırcalardım sabah namazını eda ettim.sonrada nete aktım sörf yapıyorum.. 2 gündür ne davul sesi nede davulcu yüzü gördüm.ne iş anlamadım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Beni o değil de sabahın ikisinde son seste kenan doğulu dinlemeye karar veren bir hayvan yavrusu uyandırdı, arada msnin sesleri falan. 6 buçukta kalkmam gerekmiyor olsa üşenmeyip hoparlörleri camın önüne dayayacaktım, son seste artık sert olarak kafa ütüleyebilecek ne varsa dayayacaktım. gittim geri yattım mecburen. ışıkları yakınca anlaşıldı heralde ki kıstı adam sesini :) yarında yaparsa çekeceği var ama. ramazan davulcusu tamam da buna ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @tunch:güldürdün sabah sabah:D abi olur arada öle sağlık olsun..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 e oha[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 valla benim odamdan duyulmuyo öyle şeyler ne güzel[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 demek ki senden önce yapanlarda var ki . adam alışmış.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hakkatten de yapılmaz ama ya.. Ben olsam orda yerin dibine geçerdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 davulcu muhabbetı acılmısken aklıma geldı ankara örnek mahallesınde 2 sene once ramazan davulcusu bır arabanın bagajına oturuyordu(bagaj acık vazıyette içine oturuyordu) araba hareket ederken buda davul calıyordu.acaba bu işte para varmı bu kadar da benzın yakabılıyorlar dıye dusunmustum halada merak ederım.tabi havaların soğuk olmasındada bunun etkısı olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lpg[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sheref sana teşekkür ediyorum. çünkü gayrimüslim olarak inanlara saygı göstermişsin. Keşke herkes birbirlerinin inançlarına saygı gösterebilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bencede cok rahatsız edici bisi turkiyede herkes sahura kalmak zorunda diye bisi yokki kalkmısız gece bisiler yiyoruz dımbıdı dımbıdı uyanık oldugum halde rahatsız oldum..artık saat alarm ı diye bisey var kimse surdan bi ramazan davulcusu gecsin ole uyanıyım demiyo ki ?kalkan kalkıyo kalkmıyan veya oruc tutmayan uyuyo..bence cok gereksiz bisi sikayet etmek lazım aslında.. konuya donecek olursak pot kırmıs arkadas ta :) sole bisi denilebilir.. kardesim biraz daha yavas vuramaz mısın su davula? rahatsız oluyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaslar zaten o olayin amaci gelenek gorenek olayi yani. Eskiden yokmus ole alarm lar felan filan adamlar davulla uyanirlarmis.. E simdide işte 4-5 kurus kazanmak isteyen insanlar aliyorlar ellerine davulu ya allah bismillah cikiyorlar yola.. Olay gelenek surdurmek ama amac para toplamak artik..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: sheref, 06 Ekim 2005 03:21 tarihinde demiş ki: az önce evin önünden davul çalarak genç çocuğu azarladım, manyak mısın sen neden davul çalıyosun bas git evine dedim, insanları rahatsız etmeye ve uyandırmaya ne hakkın var dedim.. adam bana, abi ramazandayız, sahura kaldırıyorum dedi, gayet kibar ve medeni konuştu... çok utandım :( unuttum ramazanda olduğumuzu, özür diledim kendinden, unutmuşum naaapim, gayri müslim olmak suç mu :) birazda kafamın güzel olmasının etkisi ile unutmuşum, keşke tüm davulcular bu kadar kibar olsa =) bahşiş almaya geldiğinde vericem bu sefer, nede olsa ayıp ettik çocuua hayırlı ramazanlar arkadaşlar =) kafana davuluda geçirebilirdi :D[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya oruç tutan var tutmayan var. Ayrıca milletin saati de var bu devirde. Gelenekse gelenek, tutmayan adamı gecenin bir yarısı uyandırmak zorundalar mı? Çok kızıyorum bunlara. Tutan adam zaten saatle uyanıyor. Gerçekten niyetli adamın davulcuyu duyamama riskini göze alabileceğini düşünmüyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Oruç tutmayanlar da var, doğru, ama bu bir gelenektir yav hakkaten, ramazan dedin mi aklına gelecek birkaç şeyden biridir davul. Zaten herşeyimizi yavaş yavaş kaybediyoruz, AB'ye girdik mi davul da yasaklanır, siz de rahat edersiniz.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar