Horrible Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ne kdr doğrudur bilemeyeceğim ancak mailime gelmiş,belki doğrudur dikkatli olun diye koyayım dedim. Aradım bulamadım,önceden açıldıysa özür dilerim... Kamuya açık yerlerde ve tüm kamu kurumlarinin tuvaletlerinde ekonomik oldugu için sivi sabunlar kullanilmakta. > > Elinizdeki açik yaralara temas > > ettiginde %100 cilt kanseri riski tasidigindan ve > > Ankara Onkoloji Hastanesi'ne yapilan basvurularda son 4 yilda "Cilt >Kanseri" > > hastalarinin sayisinin %94 arttigini biliyor musunuz? > > Özellikle Isveç'ten alinan "Sterisol" isimli > > dezenfektan içerikli sivi > > sabun bu riski en çok tasiyanlardan. "Sterol" > > adiyla pazarlanan bu > > sivi dezenfektan sabuna dikkat. Umuma açik yerlerdeki sivi sabunlarin hiçbir türünü asla kullanmayiniz. Lütfen 1 dakikanizi ayirip bu maili listenizdeki herkese gönderiniz. Saglikli toplum olmak elimizde. S.SAÇAN Ege University Institute of Nuclear Sciences, 35100,Bornova IZMIR / TURKEY[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 haydaaa. sabunu da mı yanımızda taşıyacaz[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya zaten sıvı sabun iğrenç, tiksinç bişey bana göre. köpek salyası gibi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Lisedeki sabunlukların içine öğrenciler tarafından neler "eklendiğini" gördükten sonra kullanmıyorum zati...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sıvı sabun sux! Kalıp sabun Rulz! yeah :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yaw tamam anladk sıvı sabun kanser yapıo. normal sabun(halka açık yerlerde ki) sarılık yapma riski var. e biz napcaz şimdi? ne kullancaz?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! [Bu mesaj Apeiron tarafından 11 Ekim 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 biraz kaliteli sıvı sabun kullanırsak cok da sakıncalı oldugunu düsünmüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ehe atın ölümü arpadan olsun.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 herşey tehlikeli zaten. isveçmiş o türke bişey olmaas[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 maili listenizdeki 1 milyon kişiye gönderin öpücük kazanın hedelerinden gene hayatta inanmam :) sonunda öyle bi eklenti varsa gs 1905 de kuruldu dese mail ona bile inanmam[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya ona bakarsan herşey kanser herşey bi zarar.. yaşama o zaman.. bu tür haberler genellikle prim yapmaya çalışan sanayi tarafından tutulan bir profesörün açıklamalarından öteye gitmez.. armut satmak isteyen adam birini kiralıyor Pr. Dr. Bİlmemkim bey açıklıyor 'elmada kanser yapan madde bulduk'[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bunun topici vardı çok iyi hatırlıyorum ama bulamadım bone olsa bulurdu şıp diye.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evet o konuda haklısın.türk meyve suyu üreticilerinin kolayı kötülemek için yılda ne kadar çok araştırma yaptırdığını biliyor muydunuz? parayla.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 forward plz ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hayır onu da geçtim de, mail Türkçe, sonunda Ege University Institute of Nuclear Sciences, IZMIR / TURKEY ne ayak?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Saeros, 11 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki: ya zaten sıvı sabun iğrenç, tiksinç bişey bana göre. köpek salyası gibi. aynen katiliyorum,tiksinti verici bisey sivi sabun bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Asteroth, 11 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Hayır onu da geçtim de, mail Türkçe, sonunda Ege University Institute of Nuclear Sciences, IZMIR / TURKEY ne ayak? şekil yapıyolar işte ne karışıyosun edik: öeh yeni gördüm nükleer çalışmalarla sıvı sabunun ne alakası var ayıptır sorması[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 11 Ekim 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Nükleer Bilimcilerin sabuna ilgili çalışmalar yapması da ayrı bi ilginçlik tabii...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ekşisözlük'ten farkımız kalmadı herşeye ayar vermeler.. adamın imzasıdır, belki yurtdışına mail atıyodur pozisyonu gereği. bu kadar kurcalamayın herşeyi ya[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 11 Ekim 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Eheh Dextra Fight Club'ın etkisiyle (bkz : İmza) sabun konusunda hassassın herhal :-P Ne istiyosa yapsın canım banane, sadece garibime gitti, mesaj Türkçe imza İngilizce olunca... Ayarla alakası yok yani...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu haberi baya baya bi süre önce gazetede okumuştum,o zamandan beri kullanmamaya çalışıyorum sıvı sabun. Olay doğrudur o kadarını söyleyebilirim. Nükleer bilim olayınıda,kanser>nukleer tıp>nukleer bilim şeklinde bağlayabiliriz belki.Salladım yani :ama bu olay ciddi gerçekten.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sterol amerikada hastanelerde kullaniliyo ne kanserinden bahsediyo bunlar? kendisi sabundan cok, jel haline getirilmis kolonyadir. hadi atiyolar, duzgun atsinlar.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 11 Ekim 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bi de bazen içine yabancı madde koyuyorlar...(çiş, sperm gibi ahah)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 şimdi bi şeyi açıklığa kavuşturalım sıvı sabun yoktur sıvı temizlik maddesi vardır sabun dediğin katı bir maddedir(bilimsel olarak ciddiyim) kimya labında sabun yaparken baya bi muhabbeti olmuştu hocayla bu konuda ki kendisi kendi şampuanı ve parfümünü okulda üreten bir şahıstı.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: zydar, 11 Ekim 2005 20:27 tarihinde demiş ki: sıvı sabun sux! Kalıp sabun Rulz! yeah :-) abi oda tuvaletlerde elden ele mi geçcek ben ellemem şahsen,gerçi işim büyük olmadıkça pipimi serbest bırakıp öyle işiyorum (evet lol),böylece el sabunlamaya gerek kalmıyor..[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar