Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok zor durumdayım, evime haciz gelicek!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Değerli Arkadaşlarım ve Dostlarım,

Uzun suredir beni çok üzen bir durumu sizinle paylaşmak istedim.Maalesef
ben ciddi bir mali kriz icindeyim. Ve artik tabir yerindeyse bicak
kemiğe dayandı. Bir sürü ödemem var, fakat bunlari karşılayacak durumda
değilim. Büyük ihtimalle eğer ödeyemezsem haciz söz konusu. Bir karar verdim. Elimdeki
mallardan bir kaç parçasını bu hafta sonu satışa çıkaracağım. Satış evimin
arkasındaki bahçede olacak. Geleceğinizi ümit eder,Dostluğunuzdan da son derece emin olduğum için yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim.

Not : Satışa çıkaracağım parçaların toplu fotografı aşağıda.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.....BU MUBAREK GÜNDE

Not: Alıntıdır =).[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

Mesaj tarihi:
borcun kaç milyar dolar ?[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
baktim direk WTF?!?! dedim icimden :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
sdf ben de daha resmi görmeden 3-5 kuruş bi yardım m ıetsek diye düşündüm[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
ahah valla hepiniz iyi niyetli yardımsevermişiniz. demekki (Allah kimseyi muhtaç etmesin) gerçekten böyle bi durumda olsaydım yardım edenleriniz olurdu heralde.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
ahah hakkaten üzüldüm ben de ya bi yardım edelim diyodum..meğer kolpaymış. +babacum'un dediklerinden :D[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Mesaj tarihi:
siyahlıyı alayım o zaman ben
yardımım dokunsun 3-5 kuruş[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
ben bi kaç tanesini ucuzdan alayım o zmn olmaz mı..?:)[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
  • Yeni Oluştur...