Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağlığımız için okuyun

PZero

Öne çıkan mesajlar

Her sene aynı şey. Bi kere bile olmadı. Ama her şeyin bir ilki vardır. Yalnız normal gripten ayırt edici özelliklerini de yazsalarmış iyi olurmuş. Çin mallarıyla geçmesin şimdi insanımıza :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Normal gripten farkı insanların bu ture daha bagısıklık geliştirememiş olması yani oldukca tehlikeli benzer bi salgında 1900 lerın basında sanırım yaklasık 20 milyon kişi ölmüstü[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 07 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
kaç gündür söyleyip duruyorlar da ne yapmamızı gerekiyor anlamadım?
aşı mı olalım?
eğer aşısı varsa bu panik niye?

aşısı yok geliştirmeye calısıyolar[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun uzmanı bilimadamları, kuşlardan kuşlara geçen kuş gribi virüsünün artık insanlara da geçebileceğine dikkat çekerek, bunun ciddi bir sorun olduğunu vurguladı. DSÖ yetkilileri, "Kuş gribi virüsü, insanlarda görülen grip virüsüyle birleşirse bu dünya için ciddi bir tehlike oluşturacaktır" diye konuştu.. İlk kez 1997'de Hong Kong'da görülen ve 2003'ün son döneminde yeniden ortaya çıkan "H5N1" grip virüsünün yol açtığı kuş gribinden şu ana kadar Asya'da 64 kişi hayatını kaybetti
O senin dediğin baska bi virus[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim bahsettigim yeni virus ztn bilim adamlarinin korkusu da eskiden oldugu gibi kus gribi virusunun kuşlardan insanlara gecmesi. Kus gribinin farkına gelınce :Virüs üzerinde inceleme yapan uzmanlar, "1918'de ortaya çıkan virüsün normal grip virüsünden 39 bin kat daha güçlü olduğunu" açıklayarak durumun ne kadar ciddi olduğunun altını çizdi. Bahsedilen virus yeni virus e benzer bisey[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten paranoyayım, bide bunu çıkardılar ne et yiyebiliyorum, ne dışarı çıkabiliyorum olmaz böle bişi ya. gidicem taksime adamın teki öksürücek mikrop havada kalcak ben ordan geççem HUOOOP gitti gül gibi çocuk cidden bu virüs bitene kadar evdeyim[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...