PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 http://www.sabah.com.tr/gnd104.html#[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eet biliyorm yaptırmak lzm mutlaka[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Her sene aynı şey. Bi kere bile olmadı. Ama her şeyin bir ilki vardır. Yalnız normal gripten ayırt edici özelliklerini de yazsalarmış iyi olurmuş. Çin mallarıyla geçmesin şimdi insanımıza :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ölümcül..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 İnsan grip olduğunda insan gribi mi, kuş gribi mi nasıl anlayacak? O anlamda söyledim. Ayrıca normal grip de öldürebilir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kaç gündür söyleyip duruyorlar da ne yapmamızı gerekiyor anlamadım? aşı mı olalım? eğer aşısı varsa bu panik niye?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ee napalım olucaksa olur[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben de hastalandim bir doktora mi gorunsem ne... Ama bu mevsim hastalik mevsimi hasta olmayan yok etrafimda[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Normal gripten farkı insanların bu ture daha bagısıklık geliştirememiş olması yani oldukca tehlikeli benzer bi salgında 1900 lerın basında sanırım yaklasık 20 milyon kişi ölmüstü[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Rahan, 07 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki: kaç gündür söyleyip duruyorlar da ne yapmamızı gerekiyor anlamadım? aşı mı olalım? eğer aşısı varsa bu panik niye? aşısı yok geliştirmeye calısıyolar[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Arkadaşlar, grip olan bir insan nasıl normal grip mi yoksa kuş gribi mi olduğunu anlayabilir? Ben bunu merak ediyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Herhalde geberiyon halsizlikten bas agrisindan acidan sizidan.... Aslinda gribin de beteri olsem daha iyi dedirttiriyor[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 grip olunca gribin içersek düzeliyormuşuz diye duydum[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kus gribi henuz insanlara gecmedi ki ... şuan sadece kuşlarda goruluyo.Verilen kaynağı dogru duzgun okusanız anlıycaksınız da nese ..[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 62 kişi ölmüş yazıyordu sanırım...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben oldum lan galıba ramazan ramazan azrail b@bs yokluyo beni felaket bir şekilde öksürüyorum[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konunun uzmanı bilimadamları, kuşlardan kuşlara geçen kuş gribi virüsünün artık insanlara da geçebileceğine dikkat çekerek, bunun ciddi bir sorun olduğunu vurguladı. DSÖ yetkilileri, "Kuş gribi virüsü, insanlarda görülen grip virüsüyle birleşirse bu dünya için ciddi bir tehlike oluşturacaktır" diye konuştu.. İlk kez 1997'de Hong Kong'da görülen ve 2003'ün son döneminde yeniden ortaya çıkan "H5N1" grip virüsünün yol açtığı kuş gribinden şu ana kadar Asya'da 64 kişi hayatını kaybetti O senin dediğin baska bi virus[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 E o da bi tür kuş gribi işte. Öyle yazlyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 benim bahsettigim yeni virus ztn bilim adamlarinin korkusu da eskiden oldugu gibi kus gribi virusunun kuşlardan insanlara gecmesi. Kus gribinin farkına gelınce :Virüs üzerinde inceleme yapan uzmanlar, "1918'de ortaya çıkan virüsün normal grip virüsünden 39 bin kat daha güçlü olduğunu" açıklayarak durumun ne kadar ciddi olduğunun altını çizdi. Bahsedilen virus yeni virus e benzer bisey[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sahil kenarlarındaki dönercilerden döner falan almayın.. martı eti olabiliyor.. kuş gribi olabilirsiniz.. ;)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 39bin kat güçlü de hani ekstra bir belirtisi var mı? Burun akması falan varsa onun gibi bişey var mı yani??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 buna benzer bi olay daha vardı hatta guney asyalı bir adam kus gribi die sınır dısı edilmişti..[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 http://www.stanford.edu/group/virus/uda/ Buda 1920 lerdeki salgınla ilgili bilgi edinebilceginiz bi site[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya zaten paranoyayım, bide bunu çıkardılar ne et yiyebiliyorum, ne dışarı çıkabiliyorum olmaz böle bişi ya. gidicem taksime adamın teki öksürücek mikrop havada kalcak ben ordan geççem HUOOOP gitti gül gibi çocuk cidden bu virüs bitene kadar evdeyim[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 http://www.denizlidh.gov.tr/hb_kus_gribi.htm linkde budur[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar