Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 acele etmemk lazım sabretmek lazım[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kac yıl oldu yaw daha ne beklşcez[hline]Façiku Afikiki?
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bi tek bf2942 sertverımı olcak?[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hyr half-lifeın modları olacak trin ilk warcraft frozern thorne serveri olacak daha sonra ise uo serverini yetiştirmeye çalışıcaz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 evet başlayın bf'den işte. ;) yahu bf için makinemi upgrade ettim, oynayacak server yok. chatlak var bomboş. 3 kişi girersen iyidir yani. ben de yüklemedim bile.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 evet zaten oturtana kadar belki ara ile açılırız :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: blackchaos, 28 April 2003 21:06 tarihinde demiş ki: bu chatlak.net kimin ya şerefsiz hırsız bunlar. İnanmıyacaksınız belki ama chatlak benim web sitemin ismiydi fi tarihinde ulan keşki isim hakkı alsaymışım :) vay ya çok şaşırdım ama.[hline]bla bla bla ... lafını bilde konuş 4 senelik server+türkiyenin en düzeyli denilebiecek serverı milletin işi gücü yok senin ne olduğu belirsiz sitendenmi hırsızlık yapçak [hline] ICQ:50010400 [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 10 July 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Dooku Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Sanane de hic loss sorunları olmazdı 40 kisiyle oynadıımızı hatırlarım. bence chatlak 8 den fazla player ı kaldıramıyo[hline]-Lord Tremor-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 az kaldı az kaldı size garanti veriyorum en az 3 server gelecek 30 kişilik minimum inşallah... şuanda biryer var hatları falan iyi bizim kadro kurdu yapıyor ancak adres veremiyorum..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 chalaktan kurtulalimda :) heryere geliriz[hline]Elenaor the Wizard
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 desert combati nasil oynuolar ya cok irenc hic bi mod bf nin yerini tutamaz[hline]Elenaor the Wizard
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: orc_lord, 26 June 2003 04:57 tarihinde demiş ki: vallahi temmuz 10da hattımız açılıyor en kötü ihtimal temmuz 15-20 arası açılırız ama ondan önce forum ve kayıtları açarız.. bunun yanı sıra süper süprizler bekliyor değişik uygulama ve turnuvalar umarım destek olur :) cok reklam yapma bakiim =p /dis[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* [Bu mesaj Disappear tarafından 26 June 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] ?[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma...
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 2004 temmuz da açılıodu dimi[hline]Elenaor the Wizard
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: orc_lord, 24 July 2003 18:30 tarihinde demiş ki: az kaldı az kaldı size garanti veriyorum en az 3 server gelecek 30 kişilik minimum inşallah... şuanda biryer var hatları falan iyi bizim kadro kurdu yapıyor ancak adres veremiyorum..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. yavaş büyük konuşma[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 aha iyi laf atmış :) büyük konuşmuyorum inşallah diyorum birazcık erteledik ne yapalım.. millet sabırsız olunca :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 açın artık bre sıkıldım sıkıldık[hline]Elenaor the Wizard
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bizde bu durumdan sıkıldık.. milletin laf atıp kaçmaları abuk subuk konuşmaları vs. leri inanç bu yoksa bende olmazdım bu işe girişmezdim söz veriyorumki yapıcam bu olayı..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 biz guvenioz sana[hline]Elenaor the Wizard
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 saol sonunda güvenen biri saol :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cons said: said: blackchaos, 28 April 2003 21:06 tarihinde demiş ki: bu chatlak.net kimin ya şerefsiz hırsız bunlar. İnanmıyacaksınız belki ama chatlak benim web sitemin ismiydi fi tarihinde ulan keşki isim hakkı alsaymışım :) vay ya çok şaşırdım ama.[hline]bla bla bla ... lafını bilde konuş 4 senelik server+türkiyenin en düzeyli denilebiecek serverı milletin işi gücü yok senin ne olduğu belirsiz sitendenmi hırsızlık yapçak çok düzeyliyimdir. bilekkaos seni parçalarım.
Öne çıkan mesajlar