Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 acele etmemk lazım sabretmek lazım[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kac yıl oldu yaw daha ne beklşcez[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bi tek bf2942 sertverımı olcak?[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hyr half-lifeın modları olacak trin ilk warcraft frozern thorne serveri olacak daha sonra ise uo serverini yetiştirmeye çalışıcaz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 evet başlayın bf'den işte. ;) yahu bf için makinemi upgrade ettim, oynayacak server yok. chatlak var bomboş. 3 kişi girersen iyidir yani. ben de yüklemedim bile.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 evet zaten oturtana kadar belki ara ile açılırız :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: blackchaos, 28 April 2003 21:06 tarihinde demiş ki: bu chatlak.net kimin ya şerefsiz hırsız bunlar. İnanmıyacaksınız belki ama chatlak benim web sitemin ismiydi fi tarihinde ulan keşki isim hakkı alsaymışım :) vay ya çok şaşırdım ama.[hline]bla bla bla ... lafını bilde konuş 4 senelik server+türkiyenin en düzeyli denilebiecek serverı milletin işi gücü yok senin ne olduğu belirsiz sitendenmi hırsızlık yapçak [hline] ICQ:50010400 [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 10 July 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dooku Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Sanane de hic loss sorunları olmazdı 40 kisiyle oynadıımızı hatırlarım. bence chatlak 8 den fazla player ı kaldıramıyo[hline]-Lord Tremor- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 az kaldı az kaldı size garanti veriyorum en az 3 server gelecek 30 kişilik minimum inşallah... şuanda biryer var hatları falan iyi bizim kadro kurdu yapıyor ancak adres veremiyorum..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 chalaktan kurtulalimda :) heryere geliriz[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 desert combati nasil oynuolar ya cok irenc hic bi mod bf nin yerini tutamaz[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: orc_lord, 26 June 2003 04:57 tarihinde demiş ki: vallahi temmuz 10da hattımız açılıyor en kötü ihtimal temmuz 15-20 arası açılırız ama ondan önce forum ve kayıtları açarız.. bunun yanı sıra süper süprizler bekliyor değişik uygulama ve turnuvalar umarım destek olur :) cok reklam yapma bakiim =p /dis[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* [Bu mesaj Disappear tarafından 26 June 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] ?[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 2004 temmuz da açılıodu dimi[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: orc_lord, 24 July 2003 18:30 tarihinde demiş ki: az kaldı az kaldı size garanti veriyorum en az 3 server gelecek 30 kişilik minimum inşallah... şuanda biryer var hatları falan iyi bizim kadro kurdu yapıyor ancak adres veremiyorum..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. yavaş büyük konuşma[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 aha iyi laf atmış :) büyük konuşmuyorum inşallah diyorum birazcık erteledik ne yapalım.. millet sabırsız olunca :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 açın artık bre sıkıldım sıkıldık[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bizde bu durumdan sıkıldık.. milletin laf atıp kaçmaları abuk subuk konuşmaları vs. leri inanç bu yoksa bende olmazdım bu işe girişmezdim söz veriyorumki yapıcam bu olayı..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 biz guvenioz sana[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 saol sonunda güvenen biri saol :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cons said: said: blackchaos, 28 April 2003 21:06 tarihinde demiş ki: bu chatlak.net kimin ya şerefsiz hırsız bunlar. İnanmıyacaksınız belki ama chatlak benim web sitemin ismiydi fi tarihinde ulan keşki isim hakkı alsaymışım :) vay ya çok şaşırdım ama.[hline]bla bla bla ... lafını bilde konuş 4 senelik server+türkiyenin en düzeyli denilebiecek serverı milletin işi gücü yok senin ne olduğu belirsiz sitendenmi hırsızlık yapçak çok düzeyliyimdir. bilekkaos seni parçalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 off bu ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 asıl senin avatarın ne ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 adı küçük hüso, evcil ayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar