Davion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Erkek aldatır, önemli olan çaktırmamasıdır Yaşam biçimi, konuşmaları, aşk ve evlilikleriyle yıllardır medyanın gündeminden düşmeyen Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinin bitmesinden sonra ilk kez bir röportaj verdi. Hülya Avşar, Ahmet Hakan’ın CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ programına konuk oldu. Ahmet Hakan sordu, Avşar da evlilik, aldatma, erkek-kadın davranışları üzerine düşüncelerini anlattı. Size hep magazin dünyasının kendine özgü diliyle sorular soruluyor. Hep o verili dil kullanıyor. Öyle olunca da siz kendinizi aslında tam olarak anlatamıyorsunuz. Bu saptamalara katılıyor musunuz? - Evet, doğru. O şunu dedi, bu şunu dedi. Hep açık arama çabası içinde olunuyor. Benim gerçek anlamda ne düşündüğümü öğrenmekten çok, tartışma ve polemik yaratmaya yönelik çabalar var. NEDEN GEÇ KALDIN O zaman biz sizin gerçek anlamda ne düşündüğünüzü anlamaya çalışalım. Siz son zamanlarda eşinizden ayrılmanız nedeniyle gündemdesiniz. Biraz bunu konuşalım. Eşinizden ayrıldıktan sonra en çok hangi tepkiyle karşılaştınız? - En çok bu kararı almakta neden geç kaldığım üzerinde duruluyor. ‘Nasıl oldu da bu kadar sabrettiniz’ deniliyor. Çok büyük bir olay yapmışım gibi gösteriliyor ve işin bu kısmı bana biraz anlamsız geliyor. HAYATTAKİ BELİRSİZLİK Yani keşke daha önce ayrılsaydınız mı deniliyor? - Evet. Benim evliliğim boyunca göstermiş olduğum anlayışı abartıyorlar. Bana haksızlık yapıldığını düşünüyorlar. Oysa burada büyütecek bir şey yok. O zaman bu meseleyi açıkça konuşalım. İlk sorum şu: Evliliği bitirme kararı çok zor mu alındı? - Hayır. Kararın alınması çok kolay oldu. Çünkü hayatımızda inanılmaz belirsizlikler vardı. Ne tür belirsizlikler? - Yani mutlu muyuz, mutsuz muyuz bilmiyorduk. Bu evlilik nasıl gidiyor, nasıl gidecek, nereye kadar gidecek bilemiyorduk. Belirsizlikler vardı. Birbirimize söyleyemediğimiz şeyler vardı. Aldığımız karar, bu belirsizlikler nedeniyle kolaylaştı. Karşılıklı karar vermek, işin en kolay kısmı oldu. AYRILIĞI KAYA İSTEDİ Ayrılık kararı nasıl çıktı? Karşılıklı oturup konuştunuz mu? Siz mi istediniz ayrılmayı? - Hayır önce o istedi. Çünkü artık belki de onun için olup bitenleri açıklamak zorlaşmıştı. Çünkü ben hiçbir zaman ‘Beni neden aldattın? Bu iş neden oldu?’ diye sormadım. Vereceği bir cevabı da yoktu. Ayrıca bizim evliliğimizin kendine göre bir saygınlığı vardı. Eğer ben yüz göz olup bu meseleleri konuşmaya kalkarsam, evliliğimi bitirmem gerekirdi. O noktaya gelmemek için olup bitenleri görmemiş ve duymamış gibi yaptım. Bunu çok uzun bir süre yaptınız değil mi? - Kesinlikle. Çok önemsemediğim için de görmezlikten geldim. Ama artık bu olayın konuşulması gerektiği, görmezlikten gelmenin de artık bir işe yaramayacağı ortaya çıktı. Kaya bunu fark etti. Belki de bu yüzden ilk o teklif etti konuşmayı. Açıkçası ben hálá cesaret edemiyordum. KADIN GÖRMEMELİ Ne konuştunuz? - Artık doğrusu neyse onu yapalım dedik. İnanın on beş dakika içinde doğrusunun ayrılma olduğuna karar verdik. Yani öyle saatlerce de konuşmadık. Tam bu noktada yanıtını çok merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum: Sizce bir kadın, eşi kendisini aldattığında bunu görmezlikten mi gelmeli? - Evet, görmezlikten gelmeli. Kesinlikle. Ama aldatmanın sınırları, boyutu, durumu, evdeki durum?.. Bütün bunlar da önemli. Bakın, ben şuna inanıyorum: Bizim evliliğimizin bu şekilde bitmesinin en büyük nedeni benim. Neden böyle düşünüyorsunuz? - Son zamanlarda ben, duygusal anlamda onun duygularına hitap edemiyordum. Yani eş olarak. Açıkçası bizim ilişkimiz arkadaşlığa dönüşmüştü. Yanlış anlaşılmasın, kavga etmiyorduk, birbirimizi yemiyorduk. Aslında keşke kavga etseymişiz. Çünkü şimdi Zehra olup bitenlere anlam veremiyor. ‘Benim yanımda ufacık bir tartışma yapmadılar ama ayrılıyorlar’ diye düşünüyor ve olup biteni anlayamıyor. Demek ki bazen çocukların yanında tartışmak da gerekiyormuş. BABAM DA ÇAPKINDI Yani sizce eski eşiniz hiç mi yanlış yapmadı? - Belki bir şeyi yanlış yaptı: O da son kaçamağının bu kadar aleni olmasıydı. Belli ki bu seferki günlük bir ilişki değildi, uzun zamanlı bir ilişkiydi. O zaman gelip benimle konuşması gerekirdi. Şimdi tam bu noktada işin felsefesini biraz konuşalım. Sizin ‘Bir kadın, aldatan eşini görmezlikten gelir’ anlayışınız üzerinde duralım. - Görmezlikten gelebileceği noktalar olmalı. Ya da benim yetişme tarzım bu. O zaman soruyu şöyle soralım: Bir kadın eşini aldattığında, erkek de onu görmezlikten gelmeli mi? Yani bu hoşgörülü yaklaşımınız, aldatan kadınlar için de geçerli mi? - Eğer erkeğin davranışları kadını o yola sürüklediyse, etrafta da kimse bilmiyorsa ya da adam kimseye karşı hesap vermek durumunda değilse affedebilir. ÇAKTIRMAMAK MARİFET Anladığım kadarıyla siz aldatan erkeğe karşı biraz daha müsamahakársınız. - Aldatan kadın... Bu kulağa biraz tırmalayıcı geliyor. Benim yetişme tarzım bu. Ben aşiret kızıyım. Çok geniş bir sülaleye aitim. Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Demekki neymiş olay aldatıcaz ama çaktırmıcaz :P Hülya Avşar bile kabullenebilirmiş haberi olmadığı zaman :)[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Buna kabul etmekten çok "tükürdüğünü yalamama çabası" demeliyiz bence. Onca sene aldatıldığını bildiği ortaya çıkınca ne diyecek "aldatmamalı affetmem normalde de zaafım vardı zayıf bir kişiliğim vardı sesim çıkamadı" mı diyecek? Bunları diyecek tabii.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gereksiz saçma ukalaca ahmakca aşireti küçük düşürücü ve aptal açıklamalar.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 vay magazin haberleride başlamış burda :) ayrıca o ne saçmasalak bi yazıdır öle.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bir insan gündemde kalmak için bu kadar uğraşabilir, heee deyin geçin işte siz de.... Zaten doğada tek eşli olan 4-5 tane hayvan var ve insan onlardan biri değil(doğal olarak), sadece sosyal kurallar sonucu tek eşliyiz. Haklı kadıncağız (höö neler diyorum ben)[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 erkek aldatıyosa kadın da aldatınca bişey demiceniz o zaman. aldatmayın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nie aldatırsınki ztn kuma diye bişi var. rofl =):D[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 magazını de tasıdınız ya buraya helal olsun valla.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 erkek adam çaktırmaz!!![signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yazının her yerinden "’" fışkırıyor okumaya korkuyorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya aldatıldığını yedıremıyor kuyruğu dık tutmaya we gundemde kalmaya çalısıyor bı cek gıt kızım ya..[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 aldatmayın kardeşim sorununuz ne ?[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dogru soylemis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Eşini hıyar yerine koymanın ne açıklaması olabilir? Aldatmayın sevdiğiniz kişiyi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 baba dogru soluyo hemde babanın karesi yani biraz buyuk sozu dinleyin aldatmayın sahsen benim bi kız arkım olsa bende aldatmıcam :( hayırlısıysa oda olur zamanla Bu arada kimse size gunluk ilskiler yasamayan demiyo ama bunları kız arkınız yokken yada ewlenmeden once yapın we bu tarz seylere doyun bence ama sonunda ciddi bi ilsiki araymaya baslıyosunuz bazı seyleri paylasmak icin ornek 1 sekil A Ben [Bu mesaj Batido tarafından 11 Ekim 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Doğru söylemiş[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ne halt edicekseniz ayrılın, ondan sonra edin...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 vicdan meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: MoMo, 11 Ekim 2005 11:32 tarihinde demiş ki: magazını de tasıdınız ya buraya helal olsun valla. biraz koministlik var galiba:) aman hulya avsar gibi kadını almis kabullenmis adam, hulya avsar da evlenirken ne olacagini az cok biliyordur eminim, olmus bitmis isde fıstık gibi bi cocuk yapdı hulya maddi acıdanda bagımsız bi kadın olarak da cok dogru bi roportaj vermis kapiyi acik birakmıs ama kaya geri donsun die deil kaya geri donsunki onada red etme fırsatı dogsun die.[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: letscry, 11 Ekim 2005 15:45 tarihinde demiş ki: said: MoMo, 11 Ekim 2005 11:32 tarihinde demiş ki: magazını de tasıdınız ya buraya helal olsun valla. biraz koministlik var galiba:) Cidden hahahahah.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hulyada biraz haysiyet olsaydi boyle utanilacak durumlara bastan dusmezdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kadınların yüz karası, aptal insan...onca kişiyle düşüp kalkınca böyle cevaplar verirsin tabi[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar