arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ne kadar ilerlediki...kendisi durdurabilir...evet bunu yapabilir..biraz ilaç ve çok çaba... ama şizofrenler genelde mutludur çünkü çoğu görmek istediklerini görürler..yanlızlık hissediorsa arkadaş yaratır zengin olmak istiosa para...şizofrenler mutludur genelde arkadaşlar...iyileşmek istemedikleri için iyileşmez çoğu..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 allah korusun...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 delirme gibi bir olay yok fazla , delilik zaten akıl hastalığıdır ve şizofrenide öyledir . Tedavi oldukları sürece kimseye zararları dokunmaz , bildiğiniz gibi dünyanın en manyak matematikçilerinden biri şizofrenidir[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 tedavisi yok zaten bu hasalıgın ancak ilaclarla bastırılıyor. özel tedavi görüyorlar bi tanıdıgımız sizofren. ama onun ki bayagi ileri safhada intaha ettigi oldu, akıl hastahanesine yatırdılar falan. bazıları cevrsindekileri öldürmeye calısıyor. çünkü kendi dünyalarında onlar kötü... şizorenlerin cogunun sifresi varmıs onu bulmak onemlıymıs bu arada seni bunlar ürkütebilir ama benim anlattıklarım daha ileri duzeyde olanlar. bu arada genetik bi hastalık şizofren[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın [Bu mesaj merciman tarafından 10 Ekim 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Deliliğe kapılırlar fakat belli yön ve ortamlardan dolayı; 1-Yoğum ilgi : Çok baskı düzenlenirse deliliğe yol açar hatta intihara kadar uzayabilir. 2-İlgilizlik : Kendisine karşı ilgi/sevgi/saygı duyulmadığını hissederse deliliğe yol açar.Bu yüzden onu sevdiğini belli et ve sevdiklerini yapmaya çalış. 3-Yalnızlık : Yalnız kaldıklarında deliliğe yol açar ve intihara kadar uzar. 4-Stresli ortam : Strese çok kapılırsa deliliğe gider ve zarar verebilir.Acımadan öldürebilirler.Bu yüzden pek sinirlendirmemek lazım. 5-Takıntı : Kafaları birşeye takılıp ve çözemez/bulamazlarsa delirirler. Not : Geçici Delilik 6-İstediklerini elde edememek : Şöyle diyeyim; Elde etme imkanı olup birisinin karşı çıkıp imkanı bozması şizofrenik olan kişiyi delirtir ve karşısındaki kişiye zarar verebilir. Bildiklerim bu kadar.Yardımcı olduysam sevinirim. Kız arkadaşına,onu sevdiğini belli edersen pek bir sorun kalmayacağına emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kendisi burda o yüzden daha dikkatli konuşalım beyler bayanlar.. okuyo bunları aramızda kendisi ayrıca :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 o kadar sakıncalı şeyler yazmadım zatende hayırlı olsun ne diyeyim.Güzel güzel geçinin işte.ulen duygulandım anasını satiim bak.varsa fotonuz koysanıza çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya benim bildiğim şizofreni zararsız bi hastalıktır (ki bi ara bende olduğu düşünülmüştü hatta pisikolog'a fln gitmiştim :)) . Yalnız kalmasın bi sorun olmaz , bide ilaçlarını falan düzenli içtimi bi zararı yok . (diye biliyorum)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 o yazdıklarımda zaten nadir olan şeyler.Şu günlerimizde dışarıdaki insanların %40'ında nerdeyse şizofrenlik var.Takılın siz ya birşey olmaz.Ben sadece hedehödösüydü genel bilgilerdi yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yazdıkalrınız için çok teşekkür ederiz. onlara bişi demiyoruz zaten sadece yukarda hemen ondan kurtul gibi şeyler yazılmıştıda onlara şey ettik sadece :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Şizofreni deli hastalığı falan değildir. Şizofrenik kişiler çok zeki ve deha olan kişilerdir. Normal bir insan zekasında şizofreni görülmez. Şizofreni hastaları ileride delirmiyor.Şizofrenin ilacıda yoktur.Sadece bazı krizleri yatıştırmak için verilen ilaçlar vardır ama pek faydası olmaz. Şizofreni ömür boyunca sürer.Geçti diye bir olay yoktur. 10 yıl yaşamaz 1 yıl sonra yine başlar. Şizofreniyi ancak insan kendi başına yenebilir tek çareside budur. Yaşamış çoğu zeki insanlarda şizofreni belirtileri vardır.Ama bunların dereceleri var. Eğer "Akıl Oyunları" filmini izlediyseniz orada ünlü matematikçi prof. John Nash ın hayatı anlatılıyor.Şizofreniyi daha iyi algılayabilirsiniz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: zgrw, 11 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: ya benim bildiğim şizofreni zararsız bi hastalıktır (ki bi ara bende olduğu düşünülmüştü hatta pisikolog'a fln gitmiştim :)) . Yalnız kalmasın bi sorun olmaz , bide ilaçlarını falan düzenli içtimi bi zararı yok . (diye biliyorum) Şizofreni olduğunu anlamazsınki.Anlıyorsan değilsindir zaten. Şizofreni kişi tarafından algılanamadığı için böyle ömür boyu sürüyor. Sen normal olayları yaşıyorsun.Ama çevrendekiler farkedebiliyor bunu. Şizofreni algılanamadığı için ilacı yok tamamen kişiye kalmış bir olay.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bak bunu bilmiodum saolasın black, yanlış biliomuşuz meğersek yada başka bi hastalık ile karıştırdım.Nese doğrusuda bu heralde[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolgaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valla konuyu tam okumadım ama bi arkadasımın arkadasında vardı sizofrenlik ama sonunda kendini astı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar