PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 abii yarıldım :D[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 abi süper ya petrollu olan... yarıldım walla..ehueh..:D:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ahaha değişik. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 alo-matik geçen gün bir fotoraftan bahsediyordu.. LAMER KEBAP auhauha[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Jedi, 10 Ekim 2005 15:47 tarihinde demiş ki: [spo1=isme gel][/spo] müheheheehheğüheğhehe yarıldım[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ahahaha süpermiş... Aralık Sonu Ocakbaşı diye de bitane kebapçı vardı da resmi bulamadım bulan biri varsa yapıştırsın sevabına:P[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Sevabına yapıştırdım. :) Hepsi çok komikmiş .[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opethian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ahaha ben bu otelde kaldım dur bende resim atayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Jedi, 10 Ekim 2005 15:47 tarihinde demiş ki: [spo1=isme gel][/spo] öeh ;)[signature][hline] Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ehe. Petrolium ismi :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: aktiftablet, 10 Ekim 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Sevabına yapıştırdım. :) Hepsi çok komikmiş . gercekten super :D:D:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 http://tmkusadasi.webpal.info/galeri/displayimage.php?album=64&pos=9 la Mer Fastfood - İzmir - Agora [Bu mesaj Jorman tarafından 11 Ekim 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar