SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bende wowa başlıyorum bundan sonra Acc aldım ama kararsızım .. şimdi sıfırdan başlıycam ama bilgilenmek istiyorum.Oyunan eyle başlıyım.Mesela hangi ırk hangi özellikle zevkli geçer oynamak Ya da hangisiyle kolay oynanır.Hangisi ilerde çok sağlam olur ya da başta güçsüzde sonramı güçlü olur.Nasıl bi seçim yapıyım kararsızım . önceden biraz oynadım ama çok az.priest le falan oynaıdm lvl 15 e kadar. Şimdiden saolun..[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Sen şaman al oyna:) Baştada üçlü sondada iyiler arasında büyü atar yakın dalar. Zırh filan deiştirir lvl 40 ta mail de giymiş olursun iidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Alternatiflerini de anlatsanız daha güzel olur. direk ufak bi bilgiyle girmek istemiyorum[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kişiye göre pvpde ezici olmak istersen priest ac.holy priest git sonra shadowa dönünce pvpde hayvani oluyor. pvm dersen mage ile başla.pvpde de iyidir[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya pvp serverına gircem öyle oynuycam ama ne biliyim sırf pvp için mi yoksa diğerleri içindemi kascagımı ya ne bilim kararsızım işte. iyi biliyolar diye yardım isteği şeyettiydim pati wow oyuncularından.. varmı daha önerisi olan.[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben şaman aç derken ölesine şamanlara kıllına sölmeiştim ama sen araştır alternatiflere bak kendin karar wer.(Bie buna benzer tonlarca konu war biraz araştır istersen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hangisi gucluyse onu acayım mantıgı yanlış bir kere. Wow'da classlar genel olarak Dengeli (shaman haric) Sen en cok zevk alacagın charı secip oynaman gerek lvl 15'e kadar ac hepsini oyna lvl 15 ken charın gercek gucunu goremezsin ama en azından stili senin oyun stiline uyuyormu uymuyormu onu anlarsın. Daha wowda yeniysen benim onerilerim. Paladin Warrior Hunter..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hmm ii bak - nae- güzel açıklamış . bi araştıralım bakalım .deniycem.[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hah azcik bi zamanim var mümkün oldugunca yazayim, irklar hakkinda horde oynamadigimdan hordfe da sadeec görünüs ve beni zorlama acisindan yorum yapicam :) Alliance : Night Elf : Her taraf night elf, yeni karakter acsam bu kesinlikle night elf olmazdi, ama gel gör ki main karakterim night elf :) Dwarf : Oyunun en karizmatik irki, gnome dan sonra warriora en cok yakisan irk (?! :P). Saka bir yana, güzel irk. Gnome : Hastalariyim : ) Escape artist özellikle melee savascilar icin harika bir özellik. Human : Modellemelerinden hoslanmiyorum. Horde : Orc : Oyunun en karizmatik irki, horde warrior, rogue, hunter olucaksan orc ol derim. Tauren : Abilityler acisindan mükemmel, ama inek ters bize : P Undead : Mage ve Warlock icin süper bence. Troll : Sevmiyorum Classlar : Priest : Kendi karakterim ayni zamanda. Priest kitligi zamaninda acmistim, iyi is yaptim ama son levellarima dogru birden priest sayisinda artis yasandi. Su anki durum nispeten idare eder ama yine de priest öyle cok cok nadir degil artik. Yalniz, talent build inanilmaz degistiriyor olaylari priestte. Shadow build ile pvp ortamlarina akabilecekken, holy ile tek yapabilecegin pvp yapanlari heallamak olur. Ama shadow adami da MC, BWL'ye almaz akilli guild. Hunter : Ilk actigim karakter, bufftan sonra süper oldu da bi 5-6 ay kadar gec kaldi serefsizler : ) Süper farm yapiliyor, kasmasi kolay, ranged damage dealer olarak hep gerekli. Ama iste cok vardi eskiden simdi pek göremiyorum, salak isler oldu. Rogue : Güzel karakter ama cok var, cünkü kasmasi cok kolay farm yaparak. Night Elf rogue gördüm mü icim karariyor artik. Accaksan bile dwarf ac : ) Mage : Hem PvP hem PvE de gereklidir, all in one gibi bisey ama zavallimlari cok resistliyorlar bu ara, yakinda düzelir gerci. Warlock : Herkesin en sevdigi classtir : P Günde 10 tane falan summon whisperi alabilirsin yani : ) O da bufflandi yanlis bilmiyorsam, degisik bi deneyim olabilir aslinda warlock, hic oynamadim nasil bilmiyorum. Paladin : Bana hic cekici gelmiyor, ilk levellarda ortaligi birbirine katarken ilerledikce gücsüzlesiyor, daha dogrusu hasar verememeye basliyor, anca süper itemlar, crit gear ile falan adam gibi pvp yapabilir bi retribution paladin. MC, BWL de falan görevi ise heal+blessing atmak. Druid : Hic oynamadim ama feci bufflanacak 1.8 de, denemeye deger olabilir. Warrior : Bence oyundaki en zevkli karakter, 5-6 tane elitein arasina "heallasinlar anasini satayim" diye charge yapmaktan daha zevkli bisey olamaz : ) Baya tus kullanman ve dikkatli olman falan gerekiyor ama cok güzel bir sinif gercekten. Shaman : Bire birde üstüne yok, daglari ezer : P Ama grup pvpsinde o kadar iyi olmadigin söylüyorlar, hic horde oynayamadim bilmiyorum ama paladinle ayni duruma düstügünü düsünüyorum.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 warrior oynaması en zor karakterlerdendir haberin olsun pvpde eğlence istiyosan kesinlikle rogue tavsiye ederim bir grubun içine dalıp gözüne kestirdiğini öldürüp kaçınca acaip eğlenceli oluyo :) şamanlar da eğlenceli ama pek bi yetenek gerektirmiyor ('asıl rogue gerektirmiyo' demeyin, adrenalin kafaya vuruyo rogue oynarken)[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Penthesilea Harikasın. Bende tam böyle bişey istiyodum .Sevaba girdin valla.Bunu ben pc ye kaydediyim de tutorial gibi bişey olsun.herşeyi güzel özetlemişsin. çok saol. nameless sende saol roguenin zevkli yanı o zaten dimi =) önce hide olsonra çak criti şapı falan derken adam yatsın sorna uehuehuehe de kaç ordan :P[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya o euhuehue olayını eskiden yapıyoduk assasin takılırken şimdi delikanlı gibi combat rogue'um :) (drizzt'in yandan yemişi yani :p)[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 heueuehuh[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: nameless13, 10 Ekim 2005 12:14 tarihinde demiş ki: warrior oynaması en zor karakterlerdendir haberin olsun pvpde eğlence istiyosan kesinlikle rogue tavsiye ederim bir grubun içine dalıp gözüne kestirdiğini öldürüp kaçınca acaip eğlenceli oluyo :) şamanlar da eğlenceli ama pek bi yetenek gerektirmiyor ('asıl rogue gerektirmiyo' demeyin, adrenalin kafaya vuruyo rogue oynarken) böyle yorumlara hastayim bende.shaman yetenek gerektirmiyor özürlüler oynuor shaman i.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 özürlü şamanlar derneği :P[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Warrior yada priest olursan ilerde dungeonların aranan adamı olursun. Hiç sıkıntı çekmezsin.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hunter oynaması çok keyifli ama ileri seviye instancelarda yer bulmakda biraz sıkıntı olur ama bu hunter istenmediğinden değil çok fazla hunter olduğundan. Priest ise geliştirmesi biraz zahmetli ama takım bulması hiç problem değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bir şeyi yapmanın 1001 yolu olsun ve her patch'te bunların birine nerf gelsin diyorsan kesin mage ol. :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bence allay olucaksan dwarf priest ac yada gnome mage ikiside cok vezkli oynaması yada ben yaparım kendime guveniyorum dersen warrior ac cunku biraz kasıyo bi yerden sonra npcde degil ama pvpde saldırıları duzgun secip ragei ii degerlendirmen lazım[signature][hline]Bole okula kafam girsin bole okulu kurana kafam girsin bole okulun acılmasına izin werene kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Ekim 2005 12:11 tarihinde demiş ki: Tauren : Abilityler acisindan mükemmel, ama inek ters bize offf deliyim bu yorumlara ya >:[[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Şimdiki aklım olsa Priest açardım. BGlerde zafere giden yol sen olursun. Düşük lvldayken senden daha yüksek instancelara girersin. Bu da yüksek xp demek. Gerçi warrior da en çok aranan sınıflardan biri ama aynı zamanda en çok bulunan da o (Warriorum ben. Gerçi Orc Warrior platelerle süper karizma ama şimdiki aklım olsa ve warrior açıcak olsam inek açardım) Her şekilde Priest yönetir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Warriordan aldığım tadı başka bişeydne almadım ben alamamda muhtemelen, hem oynaması cok zevkli hemde.... Millet arakadan sinmiş köseşere büyü atarken ok atarken tğfek sıkarken, rogue'lar yusuf yusuf dps kasarken, sen koca ragnorosun, önünde dikiliyosun, cekiç iniyo ustune şöle tutuyosun bi elinle havada, "uzun bi gün olucak" diyorsun kendi kendine, millet heal calışıyo sana sen koca devle boğuşuyosun, göğüs göğüse carpışıyosun. Bossu indirmek için kurulan dev planın kilit taşısın sen, evet arkanda o kadar destek olmadan hiç bişey başaramazsın ama gerilim heycan senin üstünde. mageler locklar "hehehe 3k pyro cirtledim hehe 3k doom bolt cirtldim" diye kendilerini eylendirirken, senin sacların ucuşuyo onxya'nın dev kanatları altında her darbede geriye ucmamak için tutuyosun kendini, küfürtler ederek savaşıyorsun biliyorsunki gözünü kacırdığın an düşmanından bu sayısız arkadaşının hayatına mal olucak. Gün bitiyor deviriyorsunuz Ragnorosu ve subaylarını, her yanın yanık içinde sayısız yarayla kaplanmış vucudun, Ama bir savaşcının işi bu kadar kolay bitmez, dedikya uzun bir gün olucak... Blackrock'ın sıcak lavlarından cıkıp Alterac valley'nin buz gibi kesen ruzgarlarıdna buluyorsun kendini, 10 larca meceracının ortasına atıyorsun kendini, azında savaş naran kalbinde Magni'nin sözleri aklında düşmanı yerinde tutup arkadaşlarına zaman kazandırman gerektiği. Sopuk iyi geliyor vucuduna sakalını sıvazlıyorsun, zırhlı eldivenin eriyen buz parcaları... baltana bakıyorsun centik centik, deli hırsızlar gibi kılıc bıcak savurmuyorsun, her indirdiğin darbenin hakkını veriyorsun, baltnadaki izini biliyorsun. Mahmur ve yorgun dönüyorsun, şehrine Yanında dostların oturup bira içip kutlamak istiyorsunuz olan biteni. malum durum, sen daha ikinci fıcıdayken, millet sızmış bile, hatta bazı Nıght elf "FEAR WARD!!!" diye bağırıp gilleti elune'ın rızasıyla kutsuyor, cuce rahipler homurdanıyor, gözlerinde hafif bir acıma. Senin gibi birkaç cuce savaşcı ve rahip kalmışsınız, bir kaç fıcı daha actırıp kalkıyorsunuz, milleti taşımaya başlıyorsunuz, e malum sabahleyin hanada bira için domuz yiyiceksiniz, pis kalmasını istemezsin. Magniye bi selam verip odana cekiliyorsun. Ertesi gün biri dikiliyor karşına seninle dovuşmek istiyormuş, e elf işte laf anlamıyorki.....[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu arada druid için x-men deki wolverine diyebiliriz.Sürekli grubu kurtarmaktan sıkıldım yani.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 cuce duygularıma tercüman olmu$. alkı$lıyorum kendisini burdan.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu zevk alacağın class ı açman ile gerekli... ilk mage kastım.. sonra lvl 60 rogue ve lvl 60 druid ile oynadım.. 1 gram zevk almadım.. mage gibi si varmı.[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar