deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Geçen yaz arkadaş getirdiydi yüksek oranlısını hediye olarak. Babamın normalde başı ağrıyor alkol alınca ama Absinthe dokunmadı adama nasıl olduysa, hatta şişenin yarısını da annemle bitirdiler. Ben kafa açıcı olarak içiyorum içersem, gözlerim açılıyor mideye giderken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kolonya > absinth kafa acma bakimindan, yuzunuze surun, gecin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 çok dandik bi içki absinth. tam ergen içkisi, 'çok cool kanki halüsinsansyon gördürüyo'. 'periyi gördüm abi', ulan %70^lik kolonyanın şişesine 200 lira versem periyi görmeyi geçtim perininkini tersten görürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ot için, daha yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bu başlığa bakarken anı olarak sakladığım black absinthimi yerinde göremeyince içim kan ağlamaya başladı. Kim çaldı absinthimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7m9CDNU-htE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar