Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Eed arkadaşlar, İstanbul'da Absinthe satan birini arıyorum. Absinthe bir içki türüdür. 20. yüzyılın çoğunda Avrupa'da birçok ülkede yasaklanmıştır ama son zamanlarda yasağı tamamen kaldırılmıştır. Türkiye'de satılmıyor, ama biri getirmişse eğer ve içmeyecekse benimle irtibata geçerse çok sevinirim. Saygılar[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 böyle yerlerde arama onu. ayrıca hollandadan başka hangi ülkelerde kaldırıldı yasağı tam olarak söyleyen olursa alnından öpecek, 100 bin ykr vereceğim[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 isviçre almanya artık her yerde legal. Thujone miktarı 35mg'ye indirildi. Tamamen zararsız.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 valla biz mi adam gibi karisimini yapamadik bilmiyorum ama pek bi kafasi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 resimin nasıl konuldugunu söylerse biri gösterebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 resmi imageshack.us adresine upload et sora onun verdigi linikin şeklinde ayarla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.[Bu mesaj Cintonik tarafından 03 Ekim 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hehe Amsterdam'a bir gün uğrarsanız Absinth Bar vardır... Acayip güzel bir mekan içerde sadece Absinth türevleri ve Heineken bira satılıyor, her tarafta disco topları fln dönüyo, ışıkların renkleri değişiyo, kafayı yiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aslında bende bulursam alıcam ama bulamıyorum , bi ara bırı acmıstı topıc "absınthe satıyorum" dıye ama kıtlemıslerdı. aramaya ınanalım ve arayalım. belkım buluruk[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nette vardı bi ara.. absinth thjone bardak ve kaşığı 25 eruo idi..adresi hatırlamıyorum ama..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: GEd, 03 Ekim 2005 04:38 tarihinde demiş ki: valla biz mi adam gibi karisimini yapamadik bilmiyorum ama pek bi kafasi yoktu. absinth'in kafası yok ise o absinth değildir zaten :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Goering, 04 Ekim 2005 10:09 tarihinde demiş ki: hehe Amsterdam'a bir gün uğrarsanız Absinth Bar vardır... Acayip güzel bir mekan içerde sadece Absinth türevleri ve Heineken bira satılıyor, her tarafta disco topları fln dönüyo, ışıkların renkleri değişiyo, kafayı yiyorsun... Zaten sanırım amsterdam da ayık kafayla gezen yok. =)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nette bulmak kolay da.. ben elden satan istanbulda arıyorum :) anne baba problemi var kredi kartında..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben almanyada görseydim alacaktım da göremedim (pek de aranmadım gerçi). bi daha çıkarsam alacam bakalım merak ediyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 abi gözünüzü sevim, bu derece legal olduktan sonra yurt dışına çıkarsanız bir kaç şişe almadan gelmeyin. Çok değerli bi içki, Türkiye'de imkansız bulmak bu aralar.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 gözünüzde büütmeyin.denedim,iyi hoş,da nedir yani.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bende istiyorumm.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Cevizle ya da fındıkla içileni makbuldür, ekşimtırak acı tadını temizler... Ama içmeyin yani gene de... Bir kere bütün boğazı ve yanaklarınızın arka tarafını uyuşturuyor, geçmiyor bir türlü... Bir de mide hastası olup ilaç kullanan varsa, Nevofam aldıktan sonra kullanmasın. Zararı olur. Gaviscon aldıktan sonra da kullanmayın, Gaviscon'u komple temizler.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IGNATUS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 1 ŞİŞE YEŞİL VE 1 ŞİŞE KIRMIZI %72,5 ORANINDA ORJİNAL ABSINTHE, YURT DIŞINDAN 1 GÜN ÖNCE GETİRDİM. ANKARA'DAN ALICILARLA ŞAHSEN YÜZYÜZE GÖRÜŞEBİLİRİM. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 lol abi yukarıdaki mesajların gönderi tarihine bak istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 tam konu açıyordum var ya bu kadar olur direk denk geldi. kırmızısı için 5 tl artı bi dürüm ısmarlarım kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 metro gross market te %67 liği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 abi var bende 3 şişe istanbulda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bu haberi aldıktan sonra evde absinthe arayışlarımız hızlandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 absinthe'den beklentiniz nedir lan bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Euro Trip filmini izleyen gençler, fıldır fıldır absinthe aramaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar