Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sesim kısıldı böhüü :'(

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

Ses kısılmışsa eğer konuşmamaya dikkat ediceksin bu baarmaktan dolayı ise eğer ki şifa kaptığından dolayı ki burnum akıo yutkunma fln fln diosun o zaman bütün arkadaşlar sölenebilicek en güzel yolları yazmışlar...

Ses bunları yap bide annenden şifa duası al inşallah sabaha geçer :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 09 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
said:
arenda_duwcal, 09 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
şimdi annem nane limon hazırladı onu içiyorum...birazdanda ıhlamur yapar sanırım..çok teşekkür ederim..:)

Annemi özledim yaw... Ayrıca canım nane limon da çekti.. Bi klavyeye döker misin??

muahaha tam kopucaktım kopamadım nefessiz kaldım muahuahuah yazim bari..:lol:[signature][hline]duman =)))
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman sende raspy wolf gibi olucaksın sesin düzelmiycek böle farklı muhteşem bi tat yakalıycaksın, daha güzel olucak.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 09 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 09 Ekim 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
sesi kısılan insanların konuşması çok karizma oluyor bana göre

Değişik bir bakış açısı :)[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal, 09 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
şimdi annem nane limon hazırladı onu içiyorum...birazdanda ıhlamur yapar sanırım..çok teşekkür ederim..:)

anne... nane limon.....

Benimkini az önce gece klubunden topladım, ve nane limon kaynatıyorm.

offf of[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...