Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sesim kısıldı böhüü :'(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sus[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!"
Mesaj tarihi:
pastıl al en basıt cozum
sıcak bişiler iç falan olmazsa an tıbıotık baslayabılırsın ama dr kontrolunde tabııı[signature][hline]
bırakıp bırkenara yasanan herseyı ,
atıyorum kendımı gecelere...
Mesaj tarihi:
yumurtalı süt iyi gelir derler[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
Ses kısılması ve boğaz ağrısı mı şikayetin. ?
Öksürük varmı.Yutkunurken acı ? Burun akıntısı ? nefes alırken şikayet ??Boğazda kızarıklık vs..[signature][hline]Oynayalim.Net

[Bu mesaj FesTivaL tarafından 09 Ekim 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ohooo.Sen şifayı kapmışsın.Yarın sağlık ocağına git. Doktor sana bir antibiyotik + öksürük şurubu yazsın.
KArnen yoksa Amoklavin + Sekrol şurup alabilirsin.[signature][hline]Oynayalim.Net
Mesaj tarihi:
ılık süt işte..ii gelio..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
said:
arenda_duwcal, 09 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
şimdi annem nane limon hazırladı onu içiyorum...birazdanda ıhlamur yapar sanırım..çok teşekkür ederim..:)

Annemi özledim yaw... Ayrıca canım nane limon da çekti.. Bi klavyeye döker misin??[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Ses kısılmışsa eğer konuşmamaya dikkat ediceksin bu baarmaktan dolayı ise eğer ki şifa kaptığından dolayı ki burnum akıo yutkunma fln fln diosun o zaman bütün arkadaşlar sölenebilicek en güzel yolları yazmışlar...

Ses bunları yap bide annenden şifa duası al inşallah sabaha geçer :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 09 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
said:
şimdi annem nane limon hazırladı onu içiyorum...birazdanda ıhlamur yapar sanırım..çok teşekkür ederim..:)

Annemi özledim yaw... Ayrıca canım nane limon da çekti.. Bi klavyeye döker misin??

muahaha tam kopucaktım kopamadım nefessiz kaldım muahuahuah yazim bari..:lol:[signature][hline]duman =)))
Mesaj tarihi:
sesi kısılan insanların konuşması çok karizma oluyor bana göre[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
o zaman sende raspy wolf gibi olucaksın sesin düzelmiycek böle farklı muhteşem bi tat yakalıycaksın, daha güzel olucak.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 09 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 09 Ekim 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
sesi kısılan insanların konuşması çok karizma oluyor bana göre

Değişik bir bakış açısı :)[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Mesaj tarihi:
said:

anne... nane limon.....

Benimkini az önce gece klubunden topladım, ve nane limon kaynatıyorm.

offf of[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
  • Yeni Oluştur...