arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya sesim kısıldı boğazımda ağrıyodu zaten son zamanlarda:( ben vokalim napsam sesim kendine gelir bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz boğaz ağrısı ve ses kısılmasına ne iyi gelir??[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sus[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 pastıl al en basıt cozum sıcak bişiler iç falan olmazsa an tıbıotık baslayabılırsın ama dr kontrolunde tabııı[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 pastil yiyorum olmuo :( sıcak ne içimki?[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ılık ballı limonlu su iç.. (vardı galiba böle bişi ama sıkıyo da olabilirim) :-?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yumurtalı süt iyi gelir derler[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ses kısılması ve boğaz ağrısı mı şikayetin. ? Öksürük varmı.Yutkunurken acı ? Burun akıntısı ? nefes alırken şikayet ??Boğazda kızarıklık vs..[signature][hline]Oynayalim.Net [Bu mesaj FesTivaL tarafından 09 Ekim 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ıhlamur falan ıı gelır bence[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 evet evet yutkunurken acı yemek yerken acı.. burnum akmıo.. bide çok öksürüyorum.[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sıcak icecekler iyi gelir...[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ohooo.Sen şifayı kapmışsın.Yarın sağlık ocağına git. Doktor sana bir antibiyotik + öksürük şurubu yazsın. KArnen yoksa Amoklavin + Sekrol şurup alabilirsin.[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ılık süt işte..ii gelio..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Geçmiş olsun, ılık bişeyler iç...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ıhlamur nanelimon içine karabiber felan da at ama içerken çok sıcak olmasın daha kötü olr sonra nane limon tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 şimdi annem nane limon hazırladı onu içiyorum...birazdanda ıhlamur yapar sanırım..çok teşekkür ederim..:)[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hadı geçmıs olsun dıkkat et bu hawalara[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: arenda_duwcal, 09 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: şimdi annem nane limon hazırladı onu içiyorum...birazdanda ıhlamur yapar sanırım..çok teşekkür ederim..:) Annemi özledim yaw... Ayrıca canım nane limon da çekti.. Bi klavyeye döker misin??[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ses kısılmışsa eğer konuşmamaya dikkat ediceksin bu baarmaktan dolayı ise eğer ki şifa kaptığından dolayı ki burnum akıo yutkunma fln fln diosun o zaman bütün arkadaşlar sölenebilicek en güzel yolları yazmışlar... Ses bunları yap bide annenden şifa duası al inşallah sabaha geçer :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: dasaaa, 09 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki: said: arenda_duwcal, 09 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: şimdi annem nane limon hazırladı onu içiyorum...birazdanda ıhlamur yapar sanırım..çok teşekkür ederim..:) Annemi özledim yaw... Ayrıca canım nane limon da çekti.. Bi klavyeye döker misin?? muahaha tam kopucaktım kopamadım nefessiz kaldım muahuahuah yazim bari..:lol:[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sesi kısılan insanların konuşması çok karizma oluyor bana göre[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 o zaman sende raspy wolf gibi olucaksın sesin düzelmiycek böle farklı muhteşem bi tat yakalıycaksın, daha güzel olucak.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 09 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Dynun, 09 Ekim 2005 23:48 tarihinde demiş ki: sesi kısılan insanların konuşması çok karizma oluyor bana göre Değişik bir bakış açısı :)[signature][hline] Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: arenda_duwcal, 09 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: şimdi annem nane limon hazırladı onu içiyorum...birazdanda ıhlamur yapar sanırım..çok teşekkür ederim..:) anne... nane limon..... Benimkini az önce gece klubunden topladım, ve nane limon kaynatıyorm. offf of[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 cüce cim annemle o dönemlerden bizde geçtik..ama artık daha bi normal davranıyor..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 insan bi davet eder ama...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar