Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: _TaYFo_, 09 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Due etsinler fil yemeye kalkışmamış...:] :D:D e yuh artık...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: _TaYFo_, 09 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Due etsinler fil yemeye kalkışmamış...:] niye ki? geyiği yiyo aynı şekilde.. [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 09 Ekim 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 adam yiyo bunlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yılana afiyet olmamış[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bu olay bana Snatchteki Bricktop tiplemesinin "domuzcukların insanları ne kadar sürede yiyebildikleri" öğretisini hatırlattı :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yok artık lebron james[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Davion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Her kuşun eti yenmez.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Sahura kalkmadan oruç tutuyolar, iftarda o açlıkla hayvan gib yiyolar , sonra çatlıyolar. cık cık cık[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 e oha..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 O_o öeh!! yuh artk yick başka şey mi kalmamş bea?:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 midesine oturmuş yılanın :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
http Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 haywan kaç yıldır yemek yemio acaba_?[signature][hline]My mother to be my wife
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 aptal hayvan. bi kere o kalın deriyi nasıl sindirmeyi düşünüodu ki aklı nerdeydi. birileri önce öldür demiş de, nasıl öldürecek ki timsahı ? anca yutar.yutunca da böyle olur hehe. ben derim ki timsah sakat kalmıştır ama yılan ölür.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 [signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ölmeseydi en az 1 ay yerinden kıpırdamadan ve doğal olarak hiçbişey yemeden yaşayabilirdi yılancık. Yazık olmuş (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 maymun iştahlı yılanmış :D[signature][hline]
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hll olsun azımlı bır yılanmıs takdır ettım[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
zydar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 de nasıl öldürmüşki yılan timsahı ben oaryı anlayamadım.. YIlan bu sarıp sarmalayıp öldürücekte, timsah lan bu ısrırı parçalar bişiler yapar dimi?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ehehe açlıgın sonu budur geber pis yılan :P[signature][hline]--Borgır--
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 o resimde görülen yılan dört metre mi ya. suyun içine de girmiş. bana 7 ve daha fazla gibi geldi.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yılan kardesimiz fazla büyükce bi timsah secmiş aclıktan olsa gerek yoksa pitonların timsah yemesi dogal bir olay boyutlarına göre tabi belgesellerde cok görmüştüm[signature][hline]Bla bla bla...
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Açlık başa bela, iyi olmuş bi daha yap(a)maz.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 oharaaaaaa[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Öne çıkan mesajlar