Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılan timsahı yuttu. göbeginden çatladı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
_TaYFo_, 09 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
Due etsinler fil yemeye kalkışmamış...:]

:D:D e yuh artık...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
said:
_TaYFo_, 09 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
Due etsinler fil yemeye kalkışmamış...:]

niye ki? geyiği yiyo aynı şekilde.. [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 09 Ekim 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adam yiyo bunlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
bu olay bana Snatchteki Bricktop tiplemesinin "domuzcukların insanları ne kadar sürede yiyebildikleri" öğretisini hatırlattı :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
e oha..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
O_o

öeh!! yuh artk yick başka şey mi kalmamş bea?:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
aptal hayvan. bi kere o kalın deriyi nasıl sindirmeyi düşünüodu ki aklı nerdeydi. birileri önce öldür demiş de, nasıl öldürecek ki timsahı ? anca yutar.yutunca da böyle olur hehe. ben derim ki timsah sakat kalmıştır ama yılan ölür.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
de nasıl öldürmüşki yılan timsahı ben oaryı anlayamadım.. YIlan bu sarıp sarmalayıp öldürücekte, timsah lan bu ısrırı parçalar bişiler yapar dimi?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
o resimde görülen yılan dört metre mi ya. suyun içine de girmiş. bana 7 ve daha fazla gibi geldi.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
yılan kardesimiz fazla büyükce bi timsah secmiş aclıktan olsa gerek yoksa pitonların timsah yemesi dogal bir olay boyutlarına göre tabi belgesellerde cok görmüştüm[signature][hline]Bla bla bla...
Mesaj tarihi:
Açlık başa bela, iyi olmuş bi daha yap(a)maz.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
  • Yeni Oluştur...