kickass Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 uff cok kötü bi durum eski kız arkadaşımı seviyorum, biraz olsada onu unutmak için yeni birisi ile cıkıyorum, fakat eski sevgilim habire sıkıştırıyor beni. yenisini bırak eskisi ile konuş demeyin çok uğraştım..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Tam 2001 deki doumgünümde kayıt olmuşsun .. neyse bu anektottan sonra sana sadece şunu söliebilirim her zamaqn elindekinin değerini bil... Eski yine eskide mutlu bir anı olarak kalsın :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sadece 2001deki mi? töbe yarabbi[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 O.C nini ilk sezonunu izle Seth yardımcı olur SDFSF[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 eskiyi unutmak için çıkıyorsan unut o zaman ? hayır olmuo diyosan dön madem geri. ayrıca mesele bu değil de, yeninin eskiyi bilmesi zor seyler yasatabilio belli bi sure gecene kadar hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sen bence 2 sinide bırak free yasa :D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 1.yi seviyosun ve o seni sıkıştırıyor öyle mi? Doğru anladıysam eskisine dön, seni sıkıştırdığına göre o da seni seviyodur.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 nileppezdel sen bu ask mesk olaylarından anlıon baya ben actıgım bi topictede baya tavsiye vermiştin[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Olabilir. :) Eğer ikinciyle sırf birinciyi unutmak için çıkıyorsan, ama birinciyi hala seviyorsan. O da seni sıkıştırıyorsa sana kur yapıyordur. Bence birinciye dön mutlu olun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 e sıkıştırıyosa dön. :) ama sıkıştırmanın ordaki anlamını tam şeyettiremeddim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kalbinin sesini dinle ama eskisinin sevgisine gerçekten inanıosan!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Genellikle intikam almak için sıkıştırırlar. Neden ayrıldığını açıklar mısın? Belki daha iyi yardım edebiliriz...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 önümüzdeki maça bakacağızz[signature][hline]1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 buraya da yaziim kızlarla uraşılmaaaaaaaaaaz[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sakın yeniyi bırakıp eskiyi dönme gibi bi hata yapma 2 sinide kaybedersin kalırsın ortada derim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya arkadaşlar 7 ay gibi bir süre cıktık, ama bi süre sonra kızın davranışları cok olandığı oldu. Çok garip umursamamaya başladı, akşamları aramaz oldu.. En sonunda seni seviyorum ama mutsuzum diye bişi geçti. Buda beni yıktı cevabını asla öğrenemedim.Onu gerçekten çok seviyorum, oda sevdiğini sölüyor ama cıkamıyoruz. Olay bundan ibarettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 upp[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar