Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush insan değil ! Kanıtlandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maymunlara hakaret etme..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
bu bushun varya yatcak yeri yok. allaan alkoliği, zaten şempanzeler de içki bira verdin mi yumuluyor. her türlü aynısı.

acaba abdli cloncuların kazara ürettikleri bişi mi. baba bushun kuşu ötmüomuş :D sperm bankasından "yardım" almışlar. ama tabe o zamanların texasında kimse takmıyor ne spermi insan mı hayvan mı haha, e bu bushlar da sazan dnasına sahipmişki alıp "kullanmışlar". SONUÇ ortada hehe.

abi: insan ırkının solar sisteme girmesinin zamanı gelmiştir gafını çiller bile yapmazdı, mesut yılmazın yavaş konuşması bile daha makul bir kusur :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Mesaj tarihi:
Bi resim vardi bombaci tshirti alakasiz ama soliim

arkasinda : Im a bomb technician.If u see me running try to keep up.

Almak istiorm boyle bisi yaa ama kadikoyde falan linc etmezler dimi biri ordan aramizda terrorist var derse tekme tokat karambol yemiyelim :P[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz.
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 09 Ekim 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
Bush' unda, Abd ninde nınınını...

+1[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
ODTÜ'de TKPliler bu resimlerle takvim yapmıştı, her ay için bir Bush ve karşılığı olan maymun.
Süper yav![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
Haha süper ya koptum :D[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
  • Yeni Oluştur...