Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tel nolarını yazmışlar herkes mesaj çeksin :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 attıgım mesaj selam beyefendi ben müptelanız oldum hastayım size lütfen benimle irtibata geçin bu son kontorum :D tak 10 dakka sonra hattıma 100 kontor şifresi geldi mal len bunlar :)[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 evt donnlu foto rulez ((((=[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Gothic, 09 Ekim 2005 13:59 tarihinde demiş ki: attıgım mesaj selam beyefendi ben müptelanız oldum hastayım size lütfen benimle irtibata geçin bu son kontorum :D tak 10 dakka sonra hattıma 100 kontor şifresi geldi mal len bunlar :) oohhhaaa yanı mal ötesi iğren ya berbat yuh oldum oha oldum yanı...[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Gothic, 09 Ekim 2005 13:59 tarihinde demiş ki: attıgım mesaj selam beyefendi ben müptelanız oldum hastayım size lütfen benimle irtibata geçin bu son kontorum :D tak 10 dakka sonra hattıma 100 kontor şifresi geldi mal len bunlar :) cok cinsin haaaaa[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ohaaa ben de atcam msj[signature][hline]zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 *!dans yapmaya bayılırım açıkça clup pop underground tarzı yaparım folklor eğitimi almışımdır*[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 abi süper yaa ehehe yarıldım yine adamları "Abazan Milletler Topluluğu"na kabul edtmöekten başka yapılacak bir şey yok[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 HAYAT FELSEFEM maceracı uçuk değişikliği seven , hoşgörülü espirili kadınsız bir hayatın olmadığna inanan sosyal, girişken, kulturlu ,asabi ,kıskanç inatçı ,ısrarcı ,aceleci, titiz ,çok düşünen çok konuşan, eğlenceli biriyim ,her iyiliğin içinden bir kötülüğü her kötülüğün içinden iyiliği çıkartan romantik duygusal sapık biri ----------------- Anlayan varsa anlatsın[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 içki içmek dans etmek isteyenleri bekliyorum 0537 668 38 28 bekliyorum hayatı yaşamaya varmıısın değişiklik deryasında saygı ve sevgi içerisinde yaşamaya varmısın işte arkadşaımın sitesi http://gokhan22t.sitemynet.com manyak yakışıklı geceleri eğlenmeye doyamıyorum ama yanlızım slm.. ------------ Lol bu ne ya.Random yazmış bişeler :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nihahahaha[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Gothic, 09 Ekim 2005 13:59 tarihinde demiş ki: attıgım mesaj selam beyefendi ben müptelanız oldum hastayım size lütfen benimle irtibata geçin bu son kontorum :D tak 10 dakka sonra hattıma 100 kontor şifresi geldi mal len bunlar :) ohahahaha abazancell[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Mr_Hand, 09 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 09 Ekim 2005 13:59 tarihinde demiş ki: attıgım mesaj selam beyefendi ben müptelanız oldum hastayım size lütfen benimle irtibata geçin bu son kontorum :D tak 10 dakka sonra hattıma 100 kontor şifresi geldi mal len bunlar :) ohahahaha abazancell eheuehuehuee[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 oha adam turuncu, başlı başına bir legendary item. Birde şöyle bir durum var. Gökhanın foto albümünde çıplak pozlar var. Bu adam bu siteyi açıcak kadar sapsa, o resimleri çeken bir kız olamaz. Ki bir kızsa ruh halinden şüphelenirim. Neyse o zaman bu resmi çeken bi erkek. O zaman bu adam hipna. Adam hem hipna hem sap hem yurrdum insanı. Bide millete rezil oldu. Of of[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hasta olmasam daha feci yarıdrcaktımda 2 satır bişe yazdım,eğlenmezsen olmaz boyleleri çok çıkmıyo piyasaya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Puhauhauh diye gülünür bunlara ya :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bunlar ne yaa kopulmicak gibi değil yaa eühüehüehüehü[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 abi harbi kopuş hele o benle ne yapcaksın kopuş[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 auhauahuah boxerla resim çektirip nete koymakta moda oldu (bkz:kingpin)[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Adamın çok garip bir vucudu var anlama veremedim Belinden sanki yeni tane daha bel çıkıyor ökküz gibi uzun valla Diger çıplak resminde ise kafayı arkadaya atmış ya yarıldım resmen puheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 millet kendini playboy sanıyo ya :)[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tam tipim...[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kız olsam verirdim walla*[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 09 Ekim 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 OMFG![signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Masaüstün deki kısayollar çok fazla[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar