Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece Gece koptum

beybin

Öne çıkan mesajlar

said:
Gothic, 09 Ekim 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
attıgım mesaj selam beyefendi ben müptelanız oldum hastayım size lütfen benimle irtibata geçin bu son kontorum :D tak 10 dakka sonra hattıma 100 kontor şifresi geldi mal len bunlar :)

oohhhaaa yanı mal ötesi
iğren ya berbat
yuh oldum oha oldum yanı...[signature][hline]git gideceksen...
farklı değilsin sen de...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
attıgım mesaj selam beyefendi ben müptelanız oldum hastayım size lütfen benimle irtibata geçin bu son kontorum :D tak 10 dakka sonra hattıma 100 kontor şifresi geldi mal len bunlar :)

cok cinsin haaaaa[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

*!dans yapmaya bayılırım açıkça clup pop underground tarzı yaparım folklor eğitimi almışımdır*[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

abi süper yaa ehehe yarıldım yine adamları "Abazan Milletler Topluluğu"na kabul edtmöekten başka yapılacak bir şey yok[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

HAYAT FELSEFEM

maceracı uçuk değişikliği seven ,
hoşgörülü espirili

kadınsız bir hayatın olmadığna inanan

sosyal, girişken, kulturlu ,asabi ,kıskanç inatçı ,ısrarcı ,aceleci, titiz ,çok düşünen çok konuşan,
eğlenceli biriyim ,her iyiliğin içinden bir kötülüğü her kötülüğün içinden iyiliği çıkartan
romantik duygusal sapık biri
-----------------
Anlayan varsa anlatsın[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

içki içmek dans etmek isteyenleri bekliyorum

0537 668 38 28 bekliyorum

hayatı yaşamaya varmıısın değişiklik deryasında

saygı ve sevgi içerisinde yaşamaya varmısın

işte arkadşaımın sitesi

http://gokhan22t.sitemynet.com

manyak yakışıklı

geceleri eğlenmeye doyamıyorum ama yanlızım

slm..
------------
Lol bu ne ya.Random yazmış bişeler :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ohahahaha abazancell[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Hand, 09 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
said:

ohahahaha abazancell

eheuehuehuee[signature][hline]git gideceksen...
farklı değilsin sen de...
Sosyal ağlarda paylaş

oha adam turuncu, başlı başına bir legendary item.

Birde şöyle bir durum var. Gökhanın foto albümünde çıplak pozlar var. Bu adam bu siteyi açıcak kadar sapsa, o resimleri çeken bir kız olamaz. Ki bir kızsa ruh halinden şüphelenirim. Neyse o zaman bu resmi çeken bi erkek. O zaman bu adam hipna. Adam hem hipna hem sap hem yurrdum insanı. Bide millete rezil oldu. Of of[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Puhauhauh diye gülünür bunlara ya :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...