Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece Gece koptum

beybin

Öne çıkan mesajlar

ulan bu ne cesaret bu tiple hay a.k ya bide sirket sorumlusuymus ulan kim verdi sana bu mesuliyeti pörtlek abazan seniii buzmavisiymiş bokkahverengisi olur senden ancak al eline tarrağı sok ...... .......

*!yerlerde*

yorumları okudukca karnıma harbi ağrılar girdi ya adamların annesinden girmişler yedi sülalesinden cıkmışlar[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!!
www.edepom.com www.temizmutfak.com
Sosyal ağlarda paylaş

ben 3. "kanki1yi görmemiştim . Bu aradad kapanan bi siteleri var.sadece organlarının fotolarını çekmişler.gördüm ve kustum.site kapanmış zaten.Allahım yaa nedir bu yaa??Bu kdr düşmüşler..OOff..buarada buzmavisinde oha falan nickli benim :)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

millet garajında google ı kurar bizimkilere bak.[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım ben bu sayfayi girin sonrada bole yerlerde dalga gecin diye açmadim ankiyomusun almıyım aklını bida bole haraketler gormiyim

yok lan şaka da birisinin bole cıkmasini bekledim kimse cikmadi hahaha[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamların sitesi (sitemi belli degilya maynetcik) 3-4 yıldır var ben daha önce buralardamı yada arkadasımmı ne vermisti hatırlamıyorum.

Tekrar karsılasınca epey güldüm yine..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe email adreslerine koptum, dalga geçiyorsunuz ama Gökhan'a da baya talip var :)[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW

[Bu mesaj Razien tarafından 09 Ekim 2005 06:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...