Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onyxia cathedralde?

Suark

Öne çıkan mesajlar

Bugun arkım oyunuyordu,stromwindde işte.Gel sana kralı gostereyım dedı,bi gittik her yerde onyxia's elite guards olmusler.Kralı yemiş yaratık.Sorduk soruşturduk onu buraya çekmişler,ki aynıolay bugun 2. kez oluyormuş
Nası oluyor bu denıyen varmı?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

Supreme
Sosyal ağlarda paylaş

Kralı yemiyor onyxia ortaya çıkmadan önce kral kaçıyordu,dediğin olay alliancenin onyxia questinin bir bölümü , keepe kadar birisi çekmemiş keepte ortaya çıkıyorlar[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW

[Bu mesaj Razien tarafından 09 Ekim 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Onyxia hakkinda]O Kralin yanindaki kadin Onyxia[/spo]

Zaten questi adam gibi okuyarak yaparsaniz, anlarsiniz olayi. Onyxia questinin sonlarina gelince olay anlasiliyor, krali güvenli yere aliyorlar, Onyxia kendini gösterip inine kaciyor, guardlarini da Bolvar sololuyor iste : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Ekim 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehuehueh ben questi yaparken çok düşük lvl adam ölmüştü
o guardlar 1k area dmg atıyolar ama king yamultuyo hepsini
ranged attack olmadan o king varya tüm hordelar gelse kesemez bide loh falan varsa hiç imkan yok :D[signature][hline]Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Arıyor
Server: Burning Legion
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 09 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
o diil de insanlar dustwallow marsh'dan stormwind'e onyxia'nin (iki zone degistirerek) cekildigine cidden inanarak mi soyluyor, yoksa sizi bir guzel sarmaya mi yeltenmisler onu merak ettim

gemiye mi atlamis kendisi?

valla ss almak isterdim ama o an aklima gelmedi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

Supreme
Sosyal ağlarda paylaş

Şehre boss cekme deyınce kazzak ustune tanımam cunku sehırde onu oldurmek imkansız :) Bılmıyorum gercekten cekebılenler varmı videolarda gosterıyolar ama gel gorkı eger kazzak IF ye yada orgrimara salınırsa vay halimize...[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
Dunemaul / Alesya Undead Priest
Dunemaul / Sickness Undead Rogue
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu bolvar o elite guardları cok saglam sololuyor.. aslında bolvar ı onxiay mağrasına çeksek olmaz mı ? :D

Ha 2. olarakta kazzak Sw yi yerlebir eder... ama sana garanti veriyorum.. İronforge de belki 15- bilemedin 20 dakika dayanır.. ben şu ana kadar if yi bastıran bir horde saldırısı gormedim.. sw çoktu.. darnasus zaten in cin top oynar.. ama biz bir kere Undercity e girmiştik Burnig legiondaiken o kadar fazlaydıkki adım atınca pc takılıyordu.. neyse bi kaç honor aldıgıma bakim dedim 12 tane dk almışım ohh.. bida uc mi tobe..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
o diil de insanlar dustwallow marsh'dan stormwind'e onyxia'nin (iki zone degistirerek) cekildigine cidden inanarak mi soyluyor, yoksa sizi bir guzel sarmaya mi yeltenmisler onu merak ettim

Ehm. Abi kendisi ejderha zaten. Kanatları var, denizi uçarak geçmiştir. :D

Çekenler alttan gemiyle kaçıyolar, Onyxia tepede. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 10 Ekim 2005 10:29 tarihinde demiş ki:
said:

Ehm. Abi kendisi ejderha zaten. Kanatları var, denizi uçarak geçmiştir. :D

Çekenler alttan gemiyle kaçıyolar, Onyxia tepede. :-)

konuya açıklık getirdiğin için saol :D bizde baya bir düşünmüştük..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...