Throndor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Radyologum. Gözükmez. Rahat rahat çektirin.[signature][hline] Deus Ex Machina
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kaç yaşındaki ailesinden tırsıo[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
metboy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bana arkadaşım çıkmaz dedi, çok emindi kendinden ama işte arkadaş, sen yine fazla güvenme :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
mardox Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Gozukecegini sanmiyorum... Rontgende dokularin yogunluk farkindan yararlanilir. Dokulardan gecen isinlar farkli oranlarda absorbe edilir bu yüzden o kagit üzerinde izler olustururlar. Tabii benim aciklamam yetersiz olabilir isin ehli bir radyolog benden daha iyi anlatir mantigini :) Eger doku harabiyeti, eksuda(kan, sıvı vb..) yoksa cigerleri normal cikar. Ama cigerleriyle ilgili bi hastaligi varsa o sorun rontgende gozukur ama rontgenden bakildi mi tamam bu sigaradandir denebilecegini hic sanmiyorum... Sigarayi doktor -süphelenirse- size sorarak ogrenebilir böyle bi durumda.[signature][hline]
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 [signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Arden, 09 Ekim 2005 18:58 tarihinde demiş ki: said: duende, 09 Ekim 2005 18:37 tarihinde demiş ki: itiraf.comda okumuştum sanırım yoğurt yiyincemi ayran içincemi ne gozukmuyomus Yalanın daniskası :) Yogurt cigerleri temizliyor sigaradan. Yalan falan değil. Hergün sigara iç ayrıyetten hergün yogurt da ye, cigerinde hiçbişe bulamazlar.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 sıçtık,bndede aynı sorun var,doktor akrabadan 2 gün snra tam teşekküllü rapor alıcam,röntgen tahlil zart zurt kuruldan geçicek fln :S
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ailenize söylemeyecek kadar korkuyorsanız, kendi kararlarınızı ailenize kabul ettirebilecek kadar karakteriniz oturmamışsa, verdiğiniz kararı savunamıyorsanız savunulacak bir yanını gormuyorsanız neden yapıyorsunuz başlıyorsunuz? sigara zararlı demicem banane içen içer ben de nargile içiyorum ama içiosan ailenede sölicen, korkmican. korkuosan içmicen bugun çıkmaz yarın bi daha gidersin röntgene o zaman çıkar.
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 korkmak ?işin aslını astarını bilmeden knşmak hoş değil ayrıca çoğul knşmak neden?ben bu durumdaym.. kaldı ki çok alakasız 1 akrabam ve korkmakla çok alakasız,öğrenmesini istemiyorm,dedikodu ıdı vıdı yaparlar fln filan yoksa annemde bilir babamda,gerisi de bni ilgilendrmez ztn
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bilmesi gerektiğini düşünüdüklerin durumu biliyorsa salla gitsin yani dedikodu nedir iki gün konuşur susarlar. boşver=)
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 sen de bu durumdaysan yukarıdaki sözlerim senin için de geçerli. korkmak nedir ya? korkuosan nıe yapıosun? öğrenmeyecekler mi? illa öğrenecekler. yazım başka insanlara söylemeyenlere degıl. içip içip sonra ya annem babam duyarsa telaşına kapılanlara.
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yaşın tutmazken sigara içme o zaman. ailenden saklamdan önce düşüncektik sigaraya başlamayı..
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bnde onu yazdım ya korkmak nedir diye :S yaş 21 :) kaldıki 17 de olsa 40 da olsa sigaranın bi yaşı olmz ztn,yaşın tutmuyorsa çok saçma,sigara hiçbir yaşta içilmemeli kesinlikle [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:52 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 heh, ben aynı durumda değilim hallettim o işleri.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 la rontgen kemiklere bakar akciğerde duman mı gorcek lo fsififi.yanlış mı biliyom yoksa
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 sonuç olarak içiosan öyle ya da böyle çıkar. çıkmadı dıyelım daha 21 yaşındasın hayatında pek çok hastalık yaşayacaksın kan tahlili, röntgen hede hödö binlerce şey çıkacak hepsinde aynı sorunu rahatsızlığı mı yaşayacaksın? hadi geç bunu ailenle yaşıosan illaki bılıolardır zaten. illaki bilmeme ihtimalleri yok. bildiklerini sölemıolardır en fazla, senden duymak falan ıstıolardır.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 alakası yok görünüyor.kemikler için evet ama organlarda görünüyor ve kara kara lekelenmeler görünüyor üstünde.içmeyiversin valla dicem tek şey [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:59 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hiç okumadım..3 senedir içiyorum 2 kere çektirdim hiçbirinde bişi çıkmadı
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bnimde 3 sene oldu,bklm gözükcek mi :/
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bab 2 senedir içiyorum 1 ay önce doktora gittiydim röntgende pırıl pırıl çıktı ciğerlerim maşallah hehehe
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Efsane başlık olmuş bu. Röntgende duman görülmez, sigara içip içmediğinde görülmez. Görülen şey normal akciğer dokusundaki değişikliklerdir. Eğer sigarayı bu tahribatı yapacak kadar içiyorsanız, ve akciğer hastası haline geldiyseniz ciğerlerinizde bir problem olduğu görülür. Sigara içtiğiniz değil. İkincisi yoğurdun ciğerlerinizi temizlediği asparagasına kaptırmayınız.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 galiba aile görcek secret mission :)
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yoğurdun ciğerle alakası yok. ama başka bişileri kandan temizliyor. test edildi onaylandı yoğurt + spor = tertemiz vücut
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yoğurt uyku yapar hoca ya yanlış biliyorsunuz siz..hele ki bir de ayran modundaysa off
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yav amma uğraşıyor millet. Bi şey yapıyorsa sorumluluğunu alsın. Anasına babasına söylesin böyle böyle diye. İçmicekse de içmesin. Söyleyince nolcak ailesi evlatlıktan red mi etcek? Hayır. 1-2 ay içerisinde hiçbir şey demez hale gelirler tabi sayko deillerse. Hem arkadaşının içi rahatlıcak hem gizlemeye kasmayacak hem de bi paket alıp günde 20taneye çıkması için fırsat doğacak:D:D:D Sigara 1 numara arkadaşım... Nerde benim biram?
Öne çıkan mesajlar