Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hexli sabit client

banker

Öne çıkan mesajlar

client ip sini sabitlemem lazım login.xxx e başka bi ip yazip başka bi serv a girmelerini engellemem lazim bunu nasil yapabilirim. ??
bildigim kadari ile hex editör ile sphere.exe ye uyarlaniyormuş bu uyarlanış meselesini açıklıyan bir yazı varsa link verirmisiniz yada yazarmısınız[signature][hline]more they can keep us in
Listen damn it we will win
They see it right
They see it well
But they think this saves us from our hell
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=tutorial]1) Login Key
Oncelikle Belirtmeliyimki Kendinize Bir Version secmelisiniz Client icin.Sectik diye Umarak Devam ediyorum.

Ancak ben size Onerdigimi ve gerekli Programların Linkini Assagida Veriyorum..

Hex Workshop

veya

Hex Editor

ile

Bir Client Yukluyoruz

Ben Hex Workshop ile 203 u ele aliyorum.

Hemen Hex Workshop u durmadan kuruyoruz ve client 203 umuzu Herhangi Bir Dosyaya atıyoruz.Burdan Client 203 sag tıklayıp Hex Edit With Hex Workshop secenegini Tıklıyoruz.sonrasında Arama tuşu olan CtRl+F yi tuşluyoruz.Karsımıza gelen Ekranda Type yi Text String Olarak Ayarlıyoruz.Value ye ise DSP yazıp aratıyoruz.Karsimiza Sag tarafta j?$........Dsp."8...1. Gibi bir Satır gelıyor.DSP den onceki noktalar ve dsp bizim Sifreliyecegimiz yer.Simdi $ ilaretinden gelen noktalardan Baslayip Dsp ve 8...1 dahil olan Bolumu sifreleyebiliriz.Ama unutmamamiz gereken sey bu sifreyi Sphere exe yede uygulayacagimizdan Satirin Belli olmasini Saglamaliyiz.Yani Dsp Yazisinin 5 Nokta Gerisinden Baslıyarak Yaparsak eger Sphere.exe yide Hex editorle Acinca DSP yi arayip ondan onceki 5. noktadan Baslamaliyiz.Neyse Simdi Oraya Sifre Koymamiz gerekli.Ben Kucukkurbagakuyrugunnirde yaptım sizde Baska bisey yapabilirsiniz.

islem bitince Hex Workshopu kapatip Dosyayı yedekleyin.

Sonrasında Sphere.exe yide aynı sekilde acip ayni sekilde DSP yazan yeri buluyoruz.Karsimiza Gelen DSP yazili yeri Clientteki gibi deisiyoruz.Degiştirme Dedigimiz Sey ise Ustune Yazmadir.O satiri Tiklayip Yazmaya baslarsaniz goreceksinizdirki sizin yazilariniz Cikacaktir orada.Digerleri silinecektir.

Bu Olay ne işimize Yarıyacak diyenlere Hemen Soylemelıyımkı Sadece sizin Clientle Servera girebiliyorlar. [/spo][signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...