LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Merhaba tutorıal ı tamamen okuyarak gerceklestırdım.Sphere server cok guzel sorunsuz calısıor yalnız benım sorunum clıentı acıp acc name vs yazınca wındowsun sorun verıp sureklı kapatması.Baska clıent da denedım 2.0.4 vs gene aynı sorunu verıyor. Sorun nedır yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 client 2.0.3'u dene bir?[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 zaten onu kullanmaya calısıyorum fakat ollmuyor. Aos 2d kullanmam vs gıbı seylerın bır sorunu yok degılmı. Of neden bole ya daha once olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yukarida 2.0.4 yazmissin onun icin dedim. aos'u silip yeniden kur istersen. banada olmustu aynisi. bir antivirus programi indirdip tarattim bilgisayari, virus varmis bilgisayarda meger. bi antivirus programi indirip bilgisyarini tarattir derim.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Aos u 10 dakıka once bastan kurdum :( Vırus programını denıcem ama sole bır dusundum herhangı bır server a gırecegım zaman clıent ı actıgında acc name ve pass yazılan ekranun en ustunde xxx server dıe yazıorken ben clıentımı actıgımda aynı ekranda serverımın adı yazmıor.Sanırım sphere clıentı gormuyor sorun bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 shard ismi oyuna girdikten sonra yazar, o isi client'i editleyerek yapiyorlar. yazmamasi normal yani.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Patch yap uo yu sil yükle dene bu alternatifleri..[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 denedım butun bunları da ıh ıh gene olmuor:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archibald Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hmm...Bence Sen Bi Antivirus Kur makineye Norton 2005 kur tara makinayı oda olmaz ise Uoyu sil tekrar Yükle :D[signature][hline] **Archibald** >>>Athena Uo Shard<<< www.athenauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kesinlikkle virüs var aynısı bana oluyordu gunza giricem hata veriiyo uoya giricem hata verio avast çözdü :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar