Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Cnbc-e buffy in reklam arasında 24'ün son bölümden pasajlar gösterdi(Zaten bir sonraki bölümü gösteriyorlar diye tepki çekmişlerdi, dikkat ederseniz son 6-7 saattir hep bir önceki bölüm gösteriyordu). Böyle diken üstünde bir dizi için bunun yapılması doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yanlıştır, heleki Nina Elena(böyle miydi?) olduktan sonra çok yanlıştır.Ama hata sende bu saatte bafi mi izlenir:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 23 Şubat 2003 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yerena idi Nina nın adı yanlış hatırlamıyorsam. yok 2000 de izledim buffy yi de foruma yeni geldim:) [hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? [Bu mesaj Gallant tarafından 23 Şubat 2003 04:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bunu hep yapıyorlardı. O yüzden de 5. 6. bölümden sonraki hiç bir reklamı seyretmedim. Reklam çıkınca ya kanalı ya da kafamı çeviriyorum. Son bölümde herşeyi çözecek bir ipucu bile, özellikle böyle bir dizide, çok kötü bir durumdur. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Reklam neyse de bugün gazetede birde ilan vermişler orada da spoiler bi resim vardı.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar