Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

45 Dklik Günlük Sıkıcı Bir Otobüs Yolculugunda......

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
12-13 kere ayse hatun feat ege çubukçu - hey dj dinleyip farklı bi insan olarak inebilirsin otobusten[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
hmm okula giderken kısın opeth-a fair judgement

yazın fln-infected mushroom-cities of the future dinniyodum.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 04 Ekim 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
12-13 kere ayse hatun feat ege çubukçu - hey dj dinleyip farklı bi insan olarak inebilirsin otobusten
lol Süper ya.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
genelde metal dinlerim değişin de sepultura da metaldir, linkin park ta dream theater da in flames de. eğer tam dinlediklerini yazarsan yardımcı olabilirim sanırım..[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Mesaj tarihi:
aslında bu topic benimde işime yarar. servise başladım ve ilk binen, son inen benim serviste. 1 haftadır kafayı sıyırıyorum yüksek seste pop dinlemek zorunda kaldığım için :).
Mesaj tarihi:
iron madien ilk albüm (phamtom of the operanın olduğu)
slayer ilk albüm (özellikle black magic'i 2,3 kere dinle :))
sonrada karışık at ortaya cannibal coprse, marduk, in flames

bide işin atmosferik olayı var.
gece vakti seferdeysen illa cradle, slayer dinleyecen
hava güzelse aydınlıksa iron madien judas vs dinleyecen[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
en güzeli :D[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
şöyleki bötyle uzun bir kaç şarkının güzel geçişlerle birleştiridiği şarkılar var genelde chill out oluyor onalrı dinle mesela ruhun d adinlenir[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
said:
Tuor, 03 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
ben dream theater - change of seasons ve dream theater - funeral for a friend derim. 1 sene böyle geçirmiştim ben yolculuklarımı bu arada 2 şarkı toplam 35 dakika gibi bir şey yapıyo :)

Funeral black sabbath ın mıydı ben mi yannış hatırlıom yoksa cover mı?
Mesaj tarihi:
en yolda dinlenesi müzikler adını bilmediğim bi tür countryyle bluesun karışımı bi müzik
zztop, lynrd skynrd gibi şeyler tam olarak yolda dinlenesi müzikler tavsiye ederim[signature][hline]kanitlayabilirim...
  • Yeni Oluştur...