Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 12-13 kere ayse hatun feat ege çubukçu - hey dj dinleyip farklı bi insan olarak inebilirsin otobusten[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hmm okula giderken kısın opeth-a fair judgement yazın fln-infected mushroom-cities of the future dinniyodum.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Akerfeldt, 04 Ekim 2005 14:01 tarihinde demiş ki: 12-13 kere ayse hatun feat ege çubukçu - hey dj dinleyip farklı bi insan olarak inebilirsin otobusten lol Süper ya.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 genelde metal dinlerim değişin de sepultura da metaldir, linkin park ta dream theater da in flames de. eğer tam dinlediklerini yazarsan yardımcı olabilirim sanırım..[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aslında bu topic benimde işime yarar. servise başladım ve ilk binen, son inen benim serviste. 1 haftadır kafayı sıyırıyorum yüksek seste pop dinlemek zorunda kaldığım için :).
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 iron madien ilk albüm (phamtom of the operanın olduğu) slayer ilk albüm (özellikle black magic'i 2,3 kere dinle :)) sonrada karışık at ortaya cannibal coprse, marduk, in flames bide işin atmosferik olayı var. gece vakti seferdeysen illa cradle, slayer dinleyecen hava güzelse aydınlıksa iron madien judas vs dinleyecen[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Polly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ii köprüye gelene kadar slayer köpriden sonra ironmaiden o zmn =)[signature][hline]Dawn of a new day
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 en güzeli :D[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Kırcan mı belimi çeksene elini ayııı... Brutal vokali var nette bi yerden indirin bizim Kerem çalıyodu :) Yolda onu dinleyin çok bomba hem eğlenirsiniz de :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 şöyleki bötyle uzun bir kaç şarkının güzel geçişlerle birleştiridiği şarkılar var genelde chill out oluyor onalrı dinle mesela ruhun d adinlenir[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Tuor, 03 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: ben dream theater - change of seasons ve dream theater - funeral for a friend derim. 1 sene böyle geçirmiştim ben yolculuklarımı bu arada 2 şarkı toplam 35 dakika gibi bir şey yapıyo :) Funeral black sabbath ın mıydı ben mi yannış hatırlıom yoksa cover mı?
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 elton john değilmiydi yaw...[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
duende Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 en yolda dinlenesi müzikler adını bilmediğim bi tür countryyle bluesun karışımı bi müzik zztop, lynrd skynrd gibi şeyler tam olarak yolda dinlenesi müzikler tavsiye ederim[signature][hline]kanitlayabilirim...
Öne çıkan mesajlar