Mithr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 45 Dklik Günlük Sıkıcı Bir Otobüs Yolculugunda Dinlemem İçin Hangi Şarkilari önerirsiniz? Artik arşiv Yetersiz kaldida baydi ayni seyleri dinlemek.....[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ne tür olsun ?[signature][hline]lylide.. Eternal, 03 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: çeneni sel götürsün..Bırak ilke uzun yazarak haklı gibi görünmeye çalışıyo işte..Tipik kız tartışma taktigi.uzun yazıcak uzun konusucakki haklı gibi görünsün..Sular seller alsın çeneni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Farketmez.Genelde Metal Dinlerim Ama[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 İron Maiden tavsiye ederim. Otobüste muhteşem oluyo. Acayip gidiyo yani, kendimden biliyorum ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sarki ismi alabilirmiyim :-P[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bekle veriyorum :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 led zeppelin discography cek onu dinle bol bol[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben dream theater - change of seasons ve dream theater - funeral for a friend derim. 1 sene böyle geçirmiştim ben yolculuklarımı bu arada 2 şarkı toplam 35 dakika gibi bir şey yapıyo :)[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Çok var ya :) Run to the Hills The Evil That Man Do The Number Of The Beast The Trooper Two Minutes To Midnight Bunlar ilk aklıma gelenler. Ama her türlüsü gider. Bi de şöyle bi şarkı var 10 dakkalık, bayar mı bilmem ama yolda dinlemek çok iyi gelmişti, şarkıya aşık olmuştum: Seventh Son Of A Seventh Son İyi eğlenceler :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Opeth - Windowpane Opeth - To Bid You Farewall Opeth - Death Whispered A Lullaby Opeth - Closure Opeth - Hope Leaves uyursun bi güzel oooh.. ama sakin değil de eğlenceli falan geçsin istiyorsan.. Buena Vista Social Club - Chan Chan Buena Vista Social Club - Cuba Havana Buena Vista Social Club - Guantanamara Brooklyn Funk Essentials - Selling Out Brooklyn Funk Essientals - Ska Ka-Bop Brooklyn Funk Essientals - Magick Karpet Ride Manu Chao - Me Gustas Tu Steve Miller Band - Serenade[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Led Zeppelin ayrı güzel tabi. Nikimde de var izleri... :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Teşekkürler Yükleyem Hemen.[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bilmiyorum müzik istemişsin ama işe yarıyor... Seninle aynı vakitlerde otobüse binen bir kız bul ona aşık ol :) Sırf bu yüzden günde ekstradan 2 saatim yolda geçiyor :P He illede müzik billede müzik dersen Silahlar ve Güller öneririm sana ben... Veya Whitesnake... Uzun yollarda insanın en iyi dostudur bu iki grup :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben led zeppelind cok ciddiyim hemde cok cok, otobusun ustu acık olsaydı the gone jackals da tavsiye ederdimama işte[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aa çok romantik be :-)[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yolum 2 saat ve 5 ironmaiden şarkısı dolduruo tek playback te =)[signature][hline]Dawn of a new day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Opeth-Black rose immortal ile yarılarsın yolu sonra to bid you farewell açarsın ağlayarak inersin...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. [Bu mesaj _Mikael_ tarafından 03 Ekim 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 son dediğin şarkıyı ben de denicem[signature][hline]Dawn of a new day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet bende bende... "Ben"[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 black rose dan sonra bi ending credits çalarsın.Kaza geçirip ölürsen şarkı amacına ulaşır[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bir kaç ay boyunca A Chance of Seasons ve And then there was silence dinlemiştim evden okula okuldan eve.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 dream theater-change of seasons octavarium bunlar bi saatini alır yok eğer bunları istemem diyosan bi never enough yaparsın gaza gelirsin sonra take the time obaa arkadan wait for sleep_learning to live bide son olarak honor thy father dinlersin oh[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben her otobüse bindiimde en az 1 saat sürüyo ilginç =) kırıcanmı belimi serisi iidir eahah[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ayrıca "trigger" ı da defalarca başa sarıp farklı şekillerde dinliorum[signature][hline]Dawn of a new day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Man'o War dinle Whells of Fire flan ... Kendini motorun üstünde sanırsın giderken.Bi de camdan yüzüne rüzgar vurursa süper. BU arada otobüste ne yapıyoruzzz?? Yanımızda gıcık tipliler varsa bir black metal grubunun herhangi bir parçasını son ses dinlemeye başlıyoruzzzz. İstisnasız her zaman kaçarlar ya da sizin hakkınızda öyle böyle konuşmaya başlarlar.Dedikodu dinlemek de vakit geçirtiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar