Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush'a gelen İlahı görevler (Bush the tempo)

Masteis

Öne çıkan mesajlar

LONDRA - ABD Başkanı George Bush'un, Afganistan ve Irak'a saldırırken 'ilahi emir aldığı inancını taşıdığı' bildirildi.
BBC, 'İsrail ve Araplar' dizi programı çerçevesinde Filistin Enformasyon Bakanı Nebil Şaat ile yaptığı röportajdan alıntı yayımladı.
Şaat röportajda, 2003 haziranında Filistin Başbakanı Mahmut Abbas (Ebu Mazen) ile birlikte Bush ile yaptığı ilk görüşmesini anlattı.
Şaat'a göre, Bush toplantıdakilere şunları söyledi: 'Tanrı'nın bana verdiği görevle hareket ediyorum. Tanrı bana (George git ve Afganistan'daki teröristlerle savaş) dedi ve bu emri yerine getirdim. Daha sonra Tanrı bana (George git Irak'taki zorbalığı sona erdir) dedi ve bunu da yerine getirdim.'
Başkan Bush, Tanrı'nın emirlerinin hala kendisine geldiğini hissettiğini belirterek '(Git, Filistinlilere devletlerini, İsrail'e güvenliğini ver, Ortadoğu'da barışı sağla) diyor. Tanrı'nın izniyle bunu da yapacağım' dedi.
Abbas da, aynı toplantıda Bush'un kendisine 'Dini ve ahlaki sorumluluğum var. Bu nedenle Filistin devletine sahip olmanızı sağlayacağım' dediğini anlattı.
------------------------------
Benim yorumum

BUSH THE TEMPO
alıntıdır[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!

imza..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!

[Bu mesaj tunch tarafından 07 Ekim 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrı'sı Bush'a seslenir: "Cehennemde havalar soğudu, biraz petrol kap getir şu Ortadoğudan da ısınsın. Sen geldiğinde soğuk olmasın, mazallah üşütürsün.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 07 Ekim 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Peygamber falan sanıyor herhalde kendini.

Ya Hollywood böyle Tanrı'dan emir aldım diye insanları öldürenleri canavar katiller olarak gösteriyordu. Demek ki gerçek hayatta başkan yapıyorlarmış.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında düşündümde,harbiden mantıklı.
Amerikanın olağanüstü bir güç olması için eksik olan tek şey bir Irk.
Amerikadan bir peygamber çıkarırlarsa ırk olma yolunda baya bi ilerlemiş olurlar.
Daha detaylı komplo teorileri kurulabilir tabi,ama çok ciddi oyunlar var bu işlerin altında.[signature][hline]Buz
Noob W/MO =GW=
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Bush bi tarikate üyeymiş. Öyle söylüyorlar. Şimdi de dünya hakimiyeti yolundaki en büyük kozlarını oynayıp, Bush'u peygamber yapacaklar. Çok da kalabalık bi tarikatmiş. Bi ara Hürriyet'te okumuştum. 80 milyon üyesi var dünya çapında diyorlardı. Kıyametin de ortadoğuda kopacağına inanıyorlarmış :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadariyla bush harward mezunu ve derece alims tek abd baskani.
bu durumda biraz zeki oluyor.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 07 Ekim 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 07 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
bu durumda biraz zeki oluyor.

:) Harvard değil Yale mezunudur(1968). Ancak mezuniyeti tartışmalıdır. Pek parlak bi öğrenci değilmiş ama Bush'lar Yale'de okuduğu ve babası yüksek miktarda bağış yaptığı için mezun edilmiş derler senelerden beri.
Sonra (güya aktif bir şekilde) F102 pilotu olarak Texas Air National guard'da görevde bulunmuştur. 1975'te Harvard da MBA yapmıştır..
Ancak pek zeki değildir. Şey... zeki değildir. Hatta zeki tanımının tersi olarak gösterebiliriz "dubya" (W.) amcayı..
Keşke bu redneck Texas'taki çiftliğinden çıkmamış olsaydı[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ekim 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 07 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
bu durumda biraz zeki oluyor.

ah, babasının harvarda yaptığı "ufak" bağışların biraz katkısı olmuştur heralde

bushun IQ'su 89, normal insanların 90-110 arası

edit:yale mezunudur ama harvardda işletme masterı yapmıştır
[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 07 Ekim 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bush yahudi mi demeye çalışıyorsun?

Ayrıca kudüs bütün dinlere göre kutsal. Zaten Hristiyanlar haçlı seferlerini yaptılar uğruna. Buna bakarak Amerika İsraili devirip Kudüsü almalı, Hristiyanlık kazandı tarzı laflar söylemeli.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...