arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 http://www.yayinonline.com cable ile denedim hiç buffer hede hödö yükleme olmadan izliyorsunuz, sadece başta birkaç saniye bekletiyor o kadar toplam 6 televizyon ve 54 radyo kanalı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 hehe iyi oldu uzun zamandır televizyon izlemiodum eywallah :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 önceden açmıştım başlığını sanırım.amaaan boşver.[hline]oh I can't believe that son of a bitch!!!//Eric Cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bayağıdır vardı snrm orası?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 e olmadı ama şimdi radyo eksen yok, cnbc-e yok ne anladım ben bu işten... Hadi hepsini geçtim radyolar bölümünde pepelek FM yok o çok büyük bir ayıp olmuş :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar