ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 maşallah enaniyet had safhada ...[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bilkentin kızlarına dil uzatmayalım lutfen :) dı$ gorunu$leri ya da ilk edinilen izlenimleri "gayet bo$ insanlar" diye mimlenilmelerine sebebiyet verse de iclerinde aklı ba$ında,ho$ muhabbetli,guzel vakit gecirilebilinecek olanları gayet de fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: uzumlukek, 19 Eylül 2005 18:52 tarihinde demiş ki: bilkentin kızlarına dil uzatmayalım lutfen :) dı$ gorunu$leri ya da ilk edinilen izlenimleri "gayet bo$ insanlar" diye mimlenilmelerine sebebiyet verse de iclerinde aklı ba$ında,ho$ muhabbetli,guzel vakit gecirilebilinecek olanları gayet de fazladır ya tabiki oyle = benim bintane arkadasim var yani okuldan cok yakin; ama kitlenin biraz bu tip oldugunu kabul etmek lazim.[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Eylül 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 genellemeler can yakmış yine. yahu ortaya atılan taşa niye kafamızı sokarız ki? sonra taş kafaya gelince de ahh deriz.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 mantar +1 :) bu arada son nokta bilkent hazırlıkda saat 24:00 dışarda bir grup densiz son ses şarkılar sölüo. :([signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sen gel birgün benim evimde misafir olda, gece kimler neler yapıyor sokakta gör:D... Arada millet cozutur hoş görmek lazım;)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Parali universitelerle her baslik acildiginda saptigi gibi sapmis konu yine biraz.. Bilkent'in hazirligi zor derler hep ben CAT i verip direk gecmistim hazirligi, insallah takilmadan gecersin dostum, allah kolaylik versin..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eyvallah çok saol. ben de zaten geçerim diorum da bu zor zor laflarını sınıfta kalanlar çok sölüo ve öss'de türkiye bilmem kaçıncısı olmuş adamlar tırsar oldu :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Özel Üniversiteler birtakım öğrenciler için modaevi,sohbet,ilişki kampüsü birtakım öğrenciler içinde en iyi eğitimi alabileceği imkanlar kapısı.Ben Özel Üniversite öğrencisiydim çok zengin aile evladı da değilim ama ingilizce hazırlıktan tut fakülte dönemim boyunca kızların hal ve tavırları,erkeklerin kahve ağzı konuşması ve klasik araba muhabbetlerini kulağımda inleyerek bitirdim.Siz düşünün gerisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 mert sanırım ben de aynen öle olacağım neyse dünya böle :) aslında pek takmamaya çalışırım, zaten onların dünyası ufak asıl büyük olan diğer taraf :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Afterdeep, 20 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki: Bilkent'in hazirligi zor derler hep ben CAT i verip direk gecmistim hazirligi öeh, nası oluyo öyle?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 [signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 heheheh yeditepe ya süper...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Afterdeep, 20 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki: Bilkent'in hazirligi zor derler hep ben CAT i verip direk gecmistim hazirligi Hakikaten, CAT ile nasıl hazırlık geçtin???[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 [Bu mesaj Keyzar tarafından 25 Eylül 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya cat diye aklında kalmıştır belki :) catlar biter eca(?) diye bişi var her kur sonunda çıkıyor. sonra da kurlar bitince cope. ama ben dayanamam ya kasarım 1-2 ay girerim kasım aralıkda toefla kazanır giderim uraşılmaz ya hatta okulu bırakıp bile hazırlanmayı düşünüyorum çünkü 3 sene ingilizce çalışmayıp 6-7 gün çalışarak 150 aldım toefldan ve kendimi de biliyorum en fazla 2 ay çalışma ile 220lere gelirim ki zaten beni de grammer felan değil vocabulary ve listening egzersizi yapmamış olmak bitirdi ey allahım lanet hazırlık...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hay ben böle hazırlığın be, bi ödev verdiler bütün hafta sonu bitmedi. derse gidiom gidiom bayık bayık konular salak salak kelime oyunları (vocab. games). aşırı kalabalık. bir de abi gitmişler beni interden başlatmışlar. benim şurda tek eksiğim vocab ve listeningde sadece kulak egzersizi. o kadar adamlar bildiğim dahil 100 tane kelimeyi her hafta cartını curtunu çıkarıp 2 de örnek verip getirmemi istiyor. bögh dedim. o nedenle istanbula dönüyorum 2-3 ay çalışsam toefla girsem geçerim. bütün sene eşşek gibi kasmanın alemi yok yani konulara da baktım öle görünüyorki senemin yarısından çoğu ödevlerle vakit kaybetmeme yarıocak sadece, yani bişi örenceğe benzemiyorum. ya tabi şu var, tekrar beni sıkar (lisede de hazırlık okumuştum), ve liseye devam gibi ya bu, üni ortamı yok valla tek değişik olan millet daha sapıtık :) ama onun dışında üni güzel. klasik müzik konserleri, kütüphane, imkanlar, ilgi vs. beni sadece lise gibi not olayı bozuyor ve hazırlıkta millet kassın diye çok not olayı var ya:([signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 toefl a kasıcağna buna kas (: abi hazırlıktaki ödevler fasa fiso ya bukdar dert etme (zaten bölüme geçince istemediğin kadar ödevin olucak) okadar ayrıntı birşeyde yapma yani tabi bu kişiden kişiye değişr birşey. Yani sen o quizleri yap topla puanlari gir cope a bukadr[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya nasıl diyim, abi present perfect contious gibi çetrefilli tenseleri kullanan bir adama simple present gösterilir mi??? happy, worry, unhappy gibi kelimeler ödev verilir mi ve bilip bilmediğin de önemli değil mecbur ödev... İngilizce bilim makalesi okumayı başaran bir adama little woman işte heidi işte abidik gubidik intermediate öykü kitaplartı verilir mi? adam gibi gidicem toefl kursuna istanbulda eşşek gibi kasıcam 1 aylık kurs ve 2 defa toefla girmek için sürem var üflesem aralık 20ye kadar toefla hazırlanırım. he durum böleyken haziran ayına kadar bi tarafımızı yırtıp hoşlanmadığım ve uzun ingilizce ödevler yapmak yerine ben toeflı tercih ederim. hem cope 1 kere girilebilinen bişi toefla gir istediğin kadar.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 be kardeşim afedersin ama bu kadar iyiyim diyorsun parayı basıyorsun hazırlığa sonra dersleri bayık bulduğunu cart curt ediyorsun madem okadar iyiydin neden baştan toefl a hazırlanmadın kendi başına[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yani bide imzandan wow oynuyorsun şimdi ne alaka diceksin listening zayıf diyorsun tak kulaklığı guild chat odalarına gir en iyi listening grammer mi bol bol yaz adam anlamasa otur bak sözlüğe en iyi çalışma şekli[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 eyvallah :) anladım[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 muzcu, hangi bölümde okuyacaksın?[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 fizik. de şey demeyin sen şimdiden isyan ediosan fizik okuyamassın demeyin çünkü fizik ayrı, bildiğin konuları görüp hazırlıkda sene kaybetmek ayrı neyse zaten babam izin vermedi, tanıdık proflar çıktı hazırlık bölümünden onlarla konuştuk kal dediler kaldık :) ama ben göstercem onalra kendi çağımda kasıp alcam gene toefl belgesini 2. dönem de gitmicem adamımı kasıp gm yapacam hehe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben mütercim tercümanlık bölümündeyim başka kimler var bilkentte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben 3.seneme başladım bir dönem hazırlık okudum pre-fac olarak 4.dönemim fakültede gelecek dönem 3.sınıf olacağım. iktisat bölümünde okuyorum. yeni arkadaşların sormak istediği şeyler olursa yardımcı olabilirim[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar