Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilkent hazırlık

muzcu

Öne çıkan mesajlar

said:
uzumlukek, 19 Eylül 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
bilkentin kızlarına dil uzatmayalım lutfen :)

dı$ gorunu$leri ya da ilk edinilen izlenimleri "gayet bo$ insanlar" diye mimlenilmelerine sebebiyet verse de iclerinde aklı ba$ında,ho$ muhabbetli,guzel vakit gecirilebilinecek olanları gayet de fazladır

ya tabiki oyle = benim bintane arkadasim var yani okuldan cok yakin; ama kitlenin biraz bu tip oldugunu kabul etmek lazim.[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Eylül 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah çok saol. ben de zaten geçerim diorum da bu zor zor laflarını sınıfta kalanlar çok sölüo ve öss'de türkiye bilmem kaçıncısı olmuş adamlar tırsar oldu :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Özel Üniversiteler birtakım öğrenciler için modaevi,sohbet,ilişki kampüsü birtakım öğrenciler içinde en iyi eğitimi alabileceği imkanlar kapısı.Ben Özel Üniversite öğrencisiydim çok zengin aile evladı da değilim ama ingilizce hazırlıktan tut fakülte dönemim boyunca kızların hal ve tavırları,erkeklerin kahve ağzı konuşması ve klasik araba muhabbetlerini kulağımda inleyerek bitirdim.Siz düşünün gerisini...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 20 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
Bilkent'in hazirligi zor derler hep ben CAT i verip direk gecmistim hazirligi

öeh, nası oluyo öyle?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 20 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
Bilkent'in hazirligi zor derler hep ben CAT i verip direk gecmistim hazirligi

Hakikaten, CAT ile nasıl hazırlık geçtin???[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0505 700 31 29

[Bu mesaj Keyzar tarafından 25 Eylül 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya cat diye aklında kalmıştır belki :) catlar biter eca(?) diye bişi var her kur sonunda çıkıyor. sonra da kurlar bitince cope.
ama ben dayanamam ya kasarım 1-2 ay girerim kasım aralıkda toefla kazanır giderim uraşılmaz ya hatta okulu bırakıp bile hazırlanmayı düşünüyorum çünkü 3 sene ingilizce çalışmayıp 6-7 gün çalışarak 150 aldım toefldan ve kendimi de biliyorum en fazla 2 ay çalışma ile 220lere gelirim ki zaten beni de grammer felan değil vocabulary ve listening egzersizi yapmamış olmak bitirdi ey allahım lanet hazırlık...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

hay ben böle hazırlığın be, bi ödev verdiler bütün hafta sonu bitmedi. derse gidiom gidiom bayık bayık konular salak salak kelime oyunları (vocab. games). aşırı kalabalık. bir de abi gitmişler beni interden başlatmışlar.

benim şurda tek eksiğim vocab ve listeningde sadece kulak egzersizi. o kadar adamlar bildiğim dahil 100 tane kelimeyi her hafta cartını curtunu çıkarıp 2 de örnek verip getirmemi istiyor. bögh dedim.

o nedenle istanbula dönüyorum 2-3 ay çalışsam toefla girsem geçerim. bütün sene eşşek gibi kasmanın alemi yok yani konulara da baktım öle görünüyorki senemin yarısından çoğu ödevlerle vakit kaybetmeme yarıocak sadece, yani bişi örenceğe benzemiyorum.

ya tabi şu var, tekrar beni sıkar (lisede de hazırlık okumuştum), ve liseye devam gibi ya bu, üni ortamı yok valla tek değişik olan millet daha sapıtık :) ama onun dışında üni güzel.
klasik müzik konserleri, kütüphane, imkanlar, ilgi vs.
beni sadece lise gibi not olayı bozuyor ve hazırlıkta millet kassın diye çok not olayı var ya:([signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

toefl a kasıcağna buna kas (:
abi hazırlıktaki ödevler fasa fiso ya bukdar dert etme (zaten bölüme geçince istemediğin kadar ödevin olucak) okadar ayrıntı birşeyde yapma yani tabi bu kişiden kişiye değişr birşey.
Yani sen o quizleri yap topla puanlari gir cope a bukadr[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl diyim, abi present perfect contious gibi çetrefilli tenseleri kullanan bir adama simple present gösterilir mi??? happy, worry, unhappy gibi kelimeler ödev verilir mi ve bilip bilmediğin de önemli değil mecbur ödev... İngilizce bilim makalesi okumayı başaran bir adama little woman işte heidi işte abidik gubidik intermediate öykü kitaplartı verilir mi?

adam gibi gidicem toefl kursuna istanbulda eşşek gibi kasıcam 1 aylık kurs ve 2 defa toefla girmek için sürem var üflesem aralık 20ye kadar toefla hazırlanırım.

he durum böleyken haziran ayına kadar bi tarafımızı yırtıp hoşlanmadığım ve uzun ingilizce ödevler yapmak yerine ben toeflı tercih ederim. hem cope 1 kere girilebilinen bişi toefla gir istediğin kadar.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

fizik. de şey demeyin sen şimdiden isyan ediosan fizik okuyamassın demeyin çünkü fizik ayrı, bildiğin konuları görüp hazırlıkda sene kaybetmek ayrı neyse zaten babam izin vermedi, tanıdık proflar çıktı hazırlık bölümünden onlarla konuştuk kal dediler kaldık :) ama ben göstercem onalra kendi çağımda kasıp alcam gene toefl belgesini 2. dönem de gitmicem adamımı kasıp gm yapacam hehe[signature][hline]Europe - Frostwhisper;
No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

ben 3.seneme başladım
bir dönem hazırlık okudum pre-fac olarak 4.dönemim fakültede gelecek dönem 3.sınıf olacağım.
iktisat bölümünde okuyorum.
yeni arkadaşların sormak istediği şeyler olursa yardımcı olabilirim[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...