Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yine yanlış anlaşıldım ufff... yani 'Bayılıyorum şu kızlara' demenin söyleyen kişi kız olmadığı sürece bir garipliği yok ki..[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 e yuh artık cok korktun galıba ;-)[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Grizz erkek bildigim kadarıyla :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 canıms nabers? :horace: mucks[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Grizzy = Daisy hesabı :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hayır o ortada franın topicine gel grizzy[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 00:26 tarihinde demiş ki: said: Grizzly, 08 Ekim 2005 00:23 tarihinde demiş ki: ya yok genel anlamda kast etmemiştim afedersiniz ya . hayatta yapmam öle bişi özür dilerim :( bak bu hiç aklıma gelmemişti. tamam sadece bu anlattığım hikayelerdeki şahıslara hitap olsun. gülün geçin. gerçekten özür dilerim :( Abi boşver kızların %95.6sı böle, yani genelleme yapabilirsin! %95.6 uğurlu sayınmıdır merak ettim[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 seversin değer verirsin herkesten üstte tutarsın.beni sıkıosun derler seversin değer verirsin ama arada hep bi mesafe bırakırsın.benle ilgilenmiosun falan flan derler walla bu böle.şımartmamak fazla yüz vermemek lzm.ama cidden sevince hoşlanınca falan olmuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 complex bi yapıları war :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ayarını tutturmak lazımda o ayar nedir bulamadım herhal? :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 no woman no cry :horace:[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kızların hepsi Şizofren, bunu bilir ve sölerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 haberim yoktu böle olduğumdan (=[signature][hline]Dawn of a new day never looked good as this.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Flameoffear, 08 Ekim 2005 10:34 tarihinde demiş ki: Kızların hepsi Şizofren, bunu bilir ve sölerim. lol:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: cuytherock, 08 Ekim 2005 09:44 tarihinde demiş ki: no woman no cry :horace: No girl no Problem[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 dünyada hiç bir erkek kızsız hiç bir kız erkeksiz yaşayamaz.. hiç bir insan erkekliğin yada kızlığın üstün olduğunu söylemesin insanlık değerlerini cinsiyetle karıştırmayın lütfen çok ciddi oldu ama olsun yinede böle :)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Taksimde bi cafe de çalışan bir kızla çıkıyordum. Kız bana bende kıza sürekli aşığız çok seviyoruz ayağı yapıyorduk. Ben taksimde onun çalıştığı saatlerde başka bi hatunla görüşüyordum. Gs Lisesinin oralarında bi cafe var Taksimum diye oraya gittik hatunla takılıyoruz işte. Tam tuvalete gidiyoruz beraber köşede benım çıktığım kız =) başka bi çocukta yiyişiyordu. Kız beni gördü utandı güldü. Hayırlı İşler dedim kızda sanada dedi mekandan ayrıldık =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aşırıya kaçmış ya biraz...[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: bLackcha0s, 08 Ekim 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Taksimde bi cafe de çalışan bir kızla çıkıyordum. Kız bana bende kıza sürekli aşığız çok seviyoruz ayağı yapıyorduk. Ben taksimde onun çalıştığı saatlerde başka bi hatunla görüşüyordum. Gs Lisesinin oralarında bi cafe var Taksimum diye oraya gittik hatunla takılıyoruz işte. Tam tuvalete gidiyoruz beraber köşede benım çıktığım kız =) başka bi çocukta yiyişiyordu. Kız beni gördü utandı güldü. Hayırlı İşler dedim kızda sanada dedi mekandan ayrıldık =) ohannes :-o LoL[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: cuytherock, 08 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 08 Ekim 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Taksimde bi cafe de çalışan bir kızla çıkıyordum. Kız bana bende kıza sürekli aşığız çok seviyoruz ayağı yapıyorduk. Ben taksimde onun çalıştığı saatlerde başka bi hatunla görüşüyordum. Gs Lisesinin oralarında bi cafe var Taksimum diye oraya gittik hatunla takılıyoruz işte. Tam tuvalete gidiyoruz beraber köşede benım çıktığım kız =) başka bi çocukta yiyişiyordu. Kız beni gördü utandı güldü. Hayırlı İşler dedim kızda sanada dedi mekandan ayrıldık =) ohannes :-o LoL +1[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 black ehuheuheu[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Famy, 08 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki: said: cuytherock, 08 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 08 Ekim 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Taksimde bi cafe de çalışan bir kızla çıkıyordum. Kız bana bende kıza sürekli aşığız çok seviyoruz ayağı yapıyorduk. Ben taksimde onun çalıştığı saatlerde başka bi hatunla görüşüyordum. Gs Lisesinin oralarında bi cafe var Taksimum diye oraya gittik hatunla takılıyoruz işte. Tam tuvalete gidiyoruz beraber köşede benım çıktığım kız =) başka bi çocukta yiyişiyordu. Kız beni gördü utandı güldü. Hayırlı İşler dedim kızda sanada dedi mekandan ayrıldık =) ohannes :-o LoL +1 +1 ohannes de benden :-o omg! :-o[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ahaha bide be nanlatsam kimse bidaha aşık olmaz heralde[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 cidden yuhhhh yani black[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back [ quote ]fede, 02 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: aa vanille bayanmış laaan allah belamı versin hep erkek diye okuyodum ben hatta bu top mu diyodum içimden :D:D:D:D [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ßu ne be :D[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar