Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün Takımlar Eşittir de ....

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
Trasty, 04 Ekim 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
Ben nekadar Yunanistanın Avrupa Şampiyonluğuna mantık olarak inanmıyorsan Galatasarayında UEFA şampiyonluğuna o şekilde inanmıoyurum ha şu ayrı konudur .. Bi Dordmund maçına bi Bologna maçına bi Leeds maçına Asla ve asla lafım yoktur tek mualefetim Arsenal ve Milan maçınadır

Savunma futbolu oynamak da futbolun bir çeşididir. UEFA'yı namalup aldık. Atak oynamak değil sonuca gitmek önemlidir. Atamayana atarlar. Tromsö de bizi öyle eledi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 04 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Bu fenerlileri de anlamıyorum,bizi avutacaklarına laf atıyorlar..Halbuki çok da alışkın olmaları lazım hezimetlere,biz ilk defa yaşıyoruz sonuçta..
lol :D haklsın. Sadece bir Türk olarak bunu yapmaları lazım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa yaşıyoruz diye kendinizi avutmayın daha çookkk yaşacaksınız , o Nottingham F. örneğini boşuna vermedik...

Bir kulübün nasıl çöktüğünü ekonomi dersinde bizzat bir profesörden dinledim , hazim sona doğru hızla ilerliyorsunuz dünya umurunuzda değil...

Ne diyim Allah kurtarsın ;)[signature][hline]98>100
Sosyal ağlarda paylaş

Art niyetli yaklaşımlar sürdükçe içerik değişmez. Sıkıcı bi gün zaten.

Ha ayrıca kimse ne olacağını bilemez. Sizin de zor günleriniz oldu. Ama hayatta kaldınız. Değerini bilin de bize karışmayın. Batarsak da batmış oluruz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

en ufak bir hakem hatasindan sonra,
herhangi bir fb alehine federasyon kararindan sonra,
fb nin yenik durumdan galip geldigi mactan sonra,

"hakemleri satin almislar" "fenerasyon" "takimi devre arasinda bagladilar" diyenlerin hala yasiyor olmasini anlamis deyilim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya patos hangı kucuk hatadan bahsedıyorsun?
Gecen sezon ılk yarının butun maclarında Besıktas en kotu hakemlerle oynadı carewe verılmeyen penaltılar gozumun onunde hala.
Ama sen sımdı bu yazdıklarıma gene antu kokan cevaplar verecegın bosver dıyorum kendı kendıme.Bızım burda tartısmamız bır ıse yaramaz cunku sabıt fıkırlısınız.Antu okumaktan holıgan olmussunuz.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 04 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Bu fenerlileri de anlamıyorum,bizi avutacaklarına laf atıyorlar..Halbuki çok da alışkın olmaları lazım hezimetlere,biz ilk defa yaşıyoruz sonuçta..

Zamanında biz avrupa fatihiyiz siz avrupada resilsiniz diye laf atıcağınıza gelecekte ne olur belli olmaz mantığıyla bizi avutsaydı galatasaraylılar bugünde böyle yaklaşımlar görmezlerdi . Ne ekersen onu biçersin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 04 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
ya patos hangı kucuk hatadan bahsedıyorsun?
Gecen sezon ılk yarının butun maclarında Besıktas en kotu hakemlerle oynadı carewe verılmeyen penaltılar gozumun onunde hala.
Ama sen sımdı bu yazdıklarıma gene antu kokan cevaplar verecegın bosver dıyorum kendı kendıme.Bızım burda tartısmamız bır ıse yaramaz cunku sabıt fıkırlısınız.Antu okumaktan holıgan olmussunuz.

lol diyene bak![signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

chagy:
ben yapmadim.
passenger:
birincisi antu okumuyorum, ki okusamda antu ole lanse ettigin gibi "orayi okuyanlar kaale alinmaz" tarzindan bi yer degil. o yuzden de bu verecek cevap bulamayinca sacmalamayi birakin. antu kokan cevap vericekmisim de o yuzden bana bisi yazmiyacakmis, hic yazma zaten. antu kokmak ne demekse.
ayrica sen kendi hakem hatalarindan bahsediyorsun da fb e yapilanlardan bahseden yok. sadece bu sene ve sadece anelkaya 5 tane penalti calinmadi. rakiplere toplam 7 tane kirmizi gosterilmesi gerekirken sari bile gosterilmedi. biz fbliler olarak bunlardan bahsetmiyoruz sizin gibi aglamiyoruz diye, 5dk lik ozetler izleyerek, tum maca, tum sampiyonluga saibe koyamazsiniz.
1 sezonda 2 el ile golmus. rize macinda rizenin attigi golun penalti ile yakindan uzaktan alakasi olmadigini soleyen biri yok burada? neden rizenin kazandigi haksiz golu degilde fb nin kazandigini one suruyorsunuz?
her takim haksiz goller, maclar kazaniyor, a.sebatta, bjkde, gsde, fbde. siz bole basarisiz oldugunuzda bunlarla yasamaya devam edin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bi topic acmak yerine buraya yazıyım dedim..son 2 gundur hurriyetin spor bolumunde cok guzel yazılar yazılıyor..ilk can bartu nun yazısını okudum yazdıklarını genelde futbolla ilgilenen herkes biliyo..bugunde erman toroglunun yazdıklarını okudum 2 si de aynı seyi soyluyo..hakan sukur kendisinden beklenmeyecek bi rezillik yapmıs..MHK baskanını arayıp ne oluyor hocam? demis..bende erman T. gibi ee yuh yani dedim..arif kendini yere atınca penalti ile alakası olmayan pozisyonlarda o penalti sayesinde GS mac kazanırken Hakan sukur 3hu3hu modun da penalti dan golleri atarken..ofsayt tan goller atarken bisi olmuyo da..anelka bi elle yada faulden gol atınca mı sike olmus oluyo?evet yapılan bi hakem hatası var bunu herkes biliyo ama o hata macı kazandıracak skor u fb lehine degistirecek bi durum yoktu..kimse FB nası 2-0 dan 2-4 macı aldı demiyo da yapılan 1 hata butun macı lekeliyo?

sonuc olarak sike ya da hakem hatası diin bu olaylar hep oluyodu..ben bi mac gormedim simdiye kadar aha FB bu macı hakem olmasa alamazdı diyebilecegim..siz soleyebilirseniz mantıklı acıklamalarla hatamı kabul ederim..ama bjk hani bi derecede hele GS ın el deymemis temiz bi lig istemesi cok komik bi durum o dediginiz el deyme olmasaydı 4 sene ust uste sampiyon olabilirler miydi acaba? vs vs..

daha yazılacak cok sey varda burdaki bazı kisilerin futbol bilgisi cok az cok fazla bisiler yazıp bosu bosuna kendimi de yormayayım sonucta dogru 1 tane..burda 5-10 sayfa cogu kisi tarafından bilinen gs ın yaptıklarını yazsam febe sux aziz mafya babası k3nk b@b aziz yıldırımda ki para gs da olsa simdiye ŞL kupasını almıstık diyenlerin fikirlerini degistiremem..
Sosyal ağlarda paylaş

@ patos tff yı kendının kurdugunu acıkca soyleyen sampıyonlukların sahada kazanılmadıgını soyleyen bır baskana sahıpsınız.Daha bızım sıze supheyle bakmamıza bır sebep gerekır mı?
Ayrıca taktıgınız cok ıyı hemen baska devırlere atıfta bulunuyorsunuz.Ama 4 yıl sampıyon oldugunda gsnın kayırılması bu gunde sızın kayırılmanızı haklı cıkarmaz.
Ayrıca antudan buraya 1235634 tane c/p yaptınız.Sozgelımı bızde alen makaryanın yazılarını pasteleyıp ıste gercekler desek.Ve aynı uslupla sızlerı kendımızce asagılamaya calısırsak ıste ozaman bızde kokarız.Tıpkı sızın gıbı.
Sız 2 haftaya kalmıcak anelkanın golunu temız ılan edeceksınız basında araknızdan bunu dogrulıcak.Daha sımdıden basıt bır hata yaptınız.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Sosyal ağlarda paylaş

passenger
yanlis yaptigin nokta,
fblinin yaptigi baska bir fblinin yaptigi olarak yorumlaman.
o solediklerinin hic birini ben solemedim ve yapmadim. kimseye bok atmadim, gs nin 4 yillik sampiyonluguna da, uefa kupasina da. baska birinin yaptiklarini benim yapmisim gibi gosterme, bana cevap veriyorsan benim yaptiklarima, solediklerime gore cevap ver. aslinda bana "holigan" diyerek hakaret ettigin icin hic sana cevap bile vermemem gerek ama beni "kit goruslu" olarak sucladigin icin ole biri olmadigimi aslinda senin ole oldugunu gostermeye calisiyorum(baskalarini ben misim gibi gosterdigin icin) fb taraftarindan biri o solediklerinden birini yapti diye bunu butun fblinin dusuncesi olarak yansitamazsin, bjklinin biri adam oldurdu, butun bjkliler katil mi? degil.

ayrica aziz yildirim tff i ben kurdum felan demedi, lutfen kendinizi hakli cikarmak icin seyinizden uydurmayiniz. secimden once butun klub baskanlari ulusoyu destekliyoruz diyip levent bicakciya oylari verirken, aziz yildirim ben levent bicakciyi destekliyorum diye basin toplantisi yapti diye aziz yildirim kurmus olmaz, sadece desteklemistir, diger takim baskanlari gibi(gs,bjk...vs) ayrica levent bicakci eski bir gs yonetim uyesi. fbliler cikipta galatarasyon demiyor federasyona.
sizdeki butun bu onyargi ali sen'in zamaninda "fb baskani federasyon baskani degisecek dediyse, degisir" dedikten sonra ulusoyun gibip bicakci geldigi zaman olustu. halbuki cok dogru bir sozdu, bu soz sadece fb icinde degil gs,bjk icinde gecerli bence. turk futbolunun %90'ini bu klupler olusturdugu icin bunlardan biri federasyonu aziz yildirim gibi gecerli sebeplere dayanarak istemiyorsa, o federasyon degismelidir.

birde nedense birilerinin solediklerini isinize gelen kismiyla yargilamaktan haz aliyorsunuz. aziz yildirim dedi ki : "sampiyonlugun sadece sahada kazanilmadigini ogrendim. neden? ole ortegalari almakla bilmem neyle olmaz bu is. klubun yonetimi, ekonomisi, istikrari onemli" dedi ve o gunden bu yana da her turlu kazaniyor. para da kazaniyor, saha ici basarida.

ve ayrica, "her macta hakem hatasi olur, her takim haksiz puanlar kazanabilir, gs de, bjk de , fb de altinda art niyet aramamak gerekir" diyen ben "sabit goruslu".
ayni ligte "bjk mac ve sampiyonluklar kazanirken hakkiyla, baskasi kazaninca, sikeyle, hakem satin alarak, federasyon satin alarak" diyen sen "objektif".[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 05 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
@ patos tff yı kendının kurdugunu acıkca soyleyen sampıyonlukların sahada kazanılmadıgını soyleyen bır baskana sahıpsınız.Daha bızım sıze supheyle bakmamıza bır sebep gerekır mı?
Ayrıca taktıgınız cok ıyı hemen baska devırlere atıfta bulunuyorsunuz.Ama 4 yıl sampıyon oldugunda gsnın kayırılması bu gunde sızın kayırılmanızı haklı cıkarmaz.
Ayrıca antudan buraya 1235634 tane c/p yaptınız.Sozgelımı bızde alen makaryanın yazılarını pasteleyıp ıste gercekler desek.Ve aynı uslupla sızlerı kendımızce asagılamaya calısırsak ıste ozaman bızde kokarız.Tıpkı sızın gıbı.
Sız 2 haftaya kalmıcak anelkanın golunu temız ılan edeceksınız basında araknızdan bunu dogrulıcak.Daha sımdıden basıt bır hata yaptınız.

Turkiye'nin en buyuk mafya babalarindan biri ifadesinde besiktas menejerine itafen "100. yıldaki sampiyonlukta hicmi payimiz yok Sinan" diyor.
Klup baskaniniz TFF ye ozel konulari konferans salonu megafonundan dinliyor.
90 dk ana avrat sovup ceza almiosunuz klupce.(ki besiktas taraftari Turkiye'nin en terbiyesiz taraftaridir kanimca)

Sonra b@b pls bizi eziolar die ağliosun. Afferin bole devam Passanger. Kedi ... gormus yara zannetmis.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

@bonjo
GS türkiyede iflas edecek ya da batacak en son klüptür.şu an türkiyenin gayrimenkul değerler bakımından(riva,gs adası)en zengin klübüdür(aksini iddaa eden varsa böle gelsin) bunlardan bir tanesinin projesiin hayat geçirilmesi demek gs nin tekrar ayağa kalkması demektir ki zaten riva projesi tek başına işlendiğinde 70-100 milyon dolar para getirecek bi proje bunu değerlendiren yok o ayrı.hele ki değerlendirmeyip satıldığı takdirde(en son durum)değeri 100 milyonların üstüne çıkan bi arazidir.bilip bilmeden konuşmayalım mali bakımdan şu an zor durumda olabiliriz ancak batmamız iflas etmemiz kesinlikle söz konusu değildir klübün amacı da bu değerleri arazilerini satmadan bişiler yapabilmektir yoksa bunlardan 1 tanesinin satımı bizi çok rahat bu bataktan çıkarır ama bu sefer özhan canaydın bi daha klüp kapısından içeri giremez!!![signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

bana pek inandırıcı gelmiyo ama bilgi sahibi olmadığım için iddia etmicem.

Ancak geçen gün Stadlarla ilgili olarak bir araştırma yaparken şunu gördüm ve bir fenerbahçeli olarak çok gururlandım....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...