bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hıcal 04/08 tariihli Sabah Gazetesinde harika bir yazı yazmış : GEORGE Orwell'in Hayvan Çiftliği'nde, hayvanlar kendilerine eziyet eden, çok çalıştırıp az besleyen insanlara isyan edip, çiftlik yönetimini ele geçirirler. Artık kimsenin kimseyi ezmeyeceğini, her hayvanın eşit olacağı bir yönetim kurarlar.. Duvarlara sloganlar yazılır.. "Bütün hayvanlar eşittir!.." Gel zaman git zaman, domuzlar ipleri ellerine geçirirler. İnsanlardan beter ezmeye başlarlar öteki hayvanları.. Bir sabah gizli bir elin tüm sloganların altına bir ilave yaptığını görülür.. George Orwell'in dünya durdukça duracak deyişi olur, yeni şekliyle bu laf.. "Bütün hayvanlar eşittir.. Ama bazı hayvanlar daha eşittir.." Şimdi Türkiye'de manzara-i umumiye.. Bütün takımlar eşittir. Ama bazı takımlar daha da eşittir!.. Aslında "..lar" eki, lafın gelişi.. Bir tek takım var, daha da eşit olan.. Fenerbahçe.. Olay geçen hafta oldu. Düne kadar hiçbir spor sayfası, hiçbir spor şefi, hiçbir spor yazarı ima dahi etmeye cesaret edemedi. Dün Ahmet Çakar, Sabah'ta patladı nihayet ve Türk medyasının onurunu kurtardı.. Evet ya!.. Tribünlerinde tabanca patlayan Fener'e ceza nerde?.. Geçen yıl, üstelik karar gerekçesinde "Maçla ve Beşiktaş'la alakası yoktur" diye açıklandığı halde, bir bıçak kullanıldığı için, hem de 24 saat içinde Beşiktaş'a üç maç seyircisiz cezası verilmedi mi?.. "Ev sahibi oldukları" için.. Geçen yıl medya daha ilk andan yeri göğü inleterek bu cezanın kesilmesinde baş rolü oynamadı mı?. Peki şimdi üstelik bıçak da değil, tabanca.. Üstelik, tribünler boş görünmesin diye "Kapıları açın" emri veren Fenerbahçe Başkanı'nın şov merakı yüzünden, kontroller kalkınca içeri giren bir tabanca bu.. Yani Fener'in maçında, Fener'in yanlışı ile tribüne giren bir tabancanın patlamasının hesabı sorulmayacaksa, Beşiktaş'ın günahı neydi?.. Daha az eşit olması mı?. Kutsal ittifak medyası korkar susar?. Federasyon "Bu federasyonu ben kurdum" diye dolanan Fener Başkanı'ndan çekinir, ağzını açamaz.. Soruşturma açtırmışlar.. Sevsinler.. Açtıkları gibi sessiz sedasız kaparlar.. Çelebi böyle olur, bizde eşitlik dediğin.. / Hınca Uluç Sabah Gazetesi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 süper yazi.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yazmış gene Hıncal. az önce yemekteydi herkeze gülücük saçıyo :)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tribünler boş görünmesin diye değil. zaten staddaki 40.000 civarındaki kişinin ne kadarı bu şekilde girdi tartışılır. dışarıda kalanlar bilet alıp girme amacındaydılar ama maçın başlamasına az bir süre kala bu mümkün olamayacağından gerçekleşti. ayrıca fbli yöneticiler kapıların açılmasını söylediler. üst araması yapılmasın demediler. bunu emniyet de biliyor. olay fbnin dokunulmazlığı değil, sonuca bakılmasıdır. silah ateşlenmese bile ceza verilmelidir (nasıl ki ölmediği halde ceza veriliorsa bu boyutu da var). hatırlatmak gerekirse 02/03 sezonu.. ortega malatyada taç kullanıyor. o da ne?! arkada tribünde biri belindeki silahla oynuyor! ayrıca tribünleri tanıyan insanlar iyi bilir. her tribünün kopuk grupları stada bir şekilde emanetlerle girmeyi başarırlar. daha da detaya inmek gerekirse görevlilerin üst aramasını nasıl yaptıkları ortada.. bi kabarıklığa el atıyor bu ne dior telefon dior geçiorsun. beline göstermelik el atıp "geç" dedği de sık gerçekleşen bir hadise. bu olay üst araması yapılsa da gerçekleşecekti. emin olun[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Sırf laf kalabalığı yapmışssın. oLay üst aramasında değil. Olay Fenerbahçeye ceza verilmemesinde. ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 demeye çalıştığım şu.. sonuca bakılmadan tehlikenin doğuracağı olayları gözönüne alacaksak ceza kapsamı genişler bu 1. ikincisi üst araması yapmak emniyetin görevi üst araması yapmayın demiyor fb yönetimi.. maça giden bilir. stad çevresine girerken üst araması yapılır bu bir.bileti gösterir geçersin bu iki. sonra bi daha güvenlik taraması yapılır. 2. aşamaya müdahale etmiştir fb yönetimi diğerleri emniyeti bağlar.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya bunları biliyorus sen sırf laf kalabalığı yapıyorsun. peki sen bunları söylediğin halde neden İnönü deki ölümden Beşiktaş yönetimi suçladınız ? Girişler emniyetin görevi ! Sen bana neden Fenerbahçe nin ceza almadığı söyle bu bir iki yapma bana...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 lig maçlarında güvenlikten kulüpler sorumludur[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Biri sunun balonunu patlatsin...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: jazzyjam, 05 Ağustos 2005 15:28 tarihinde demiş ki: lig maçlarında güvenlikten kulüpler sorumludur kardeşim rahatsızmısın ? O maçta kapıda polisler arama yapıyordu.Güvenlik değil. Güvenlik içeriye bakar.İçeriyi kontrol eder. Millet çakıyla bıçakla girmesini önlemek Polis in görevi. senide sokmamaları lazım aslında[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hala feneri destekleyen mi var bu konuda ya? beşiktaş sırf evsahibi diye 3 hafta ceza yedi. fener'in olayı konuşulmuyor bile. bunun daha nesini savunuyorsunuz. apaçık ortada be[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hıncal süper yazmış[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Tamam Fenere ceza verilsin, 3 hazırlık maçını deplasmanda yada seyircisiz oynayalım...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hah beklenir zaten kapıları 1 saat geç açma cezası falan[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bi yanda aziz bi yandan onun yalakası basın olduğu sürece bu tür olaylar işte böle bi güzel ört pas edilir hiç beklemeyin fenere ceza felan[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aziz yıldırım kapıları ben açtirmadim demiş hürriyette spor sayfasinda öyle yaziyormuş.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Smoke, 05 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki: Tamam Fenere ceza verilsin, 3 hazırlık maçını deplasmanda yada seyircisiz oynayalım... hani ceza verseler de fenere başka türlü bir ceza vermezler zaten beklenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 olimpiyat stadını yapanlar utansın bize ne guvenlik açıgı varsa ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Aziz başkana ceza verilmez, Aziz başkan ceza verir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hincal uluc gibi fanatik bir adamin spor yazisini okuyup kaale almak bile gereksiz...kesinlikle objektif bir adam degil ve olamaz da.... basina ferderasyona hede hodo diyen adamlara da siz nasil kac sene ust uste sampiyon oldunuz derler! ayip....[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hıncal uluc adammı ya beşiktaş tan galatasaray a dondu birden kaplan kesildi geçin efendim bu işleri.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 genelinde objektif olmaması her görüşünün yanlış olduğu fikrini vermemeli. fenerin ceza yemesi gündemde bile değil[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne alaka adam doğruları sölemiş işte yanlış bişe varsa onları söleyin yok bu adamın dedikleri dikkate alınırmı ile geçiştirmek saçma[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hıncal Uluç adammı diyerek herşeyini yanlış bulmak yersiz. Aziz yıldırım adammı ? Bende Sevmem Hıncal Uluç u ama bu yazısı bir gerçek.Altında İster Fatih Altaylı , ister Altan Tanrıkulu imzası olsun yinede bir gerçek. Önemli olan alttaki imza değil. Konuşulan konu !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 konuşulmayan konu mu demek istedin ;)[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar