Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi arkadasiniz sizi sevebilrmi?

duende

Öne çıkan mesajlar

Olursa süper olur. Ama olmazsa çok kötü olur :(. Biz 3 kafa arkadaşız 1 kız 2 erkek. Ben onlarla sonradan tanıştım. Çok iyi arkadaşlardı 1 yıldır falan. Aradan 1 yıl daha geçti şimdi onlar birlikteler ve çok mutlular. farklı şehirlerde okuyolar ama 15 günde bir birbirlerini görüyolar. Hep beraber tatillerde Ankara da buluşunca gödüm bu mutluluğu. Yani olursa süper oluyo. Ama olmazsa dediğm gibi pek iyi olacağını sanmam.[signature][hline]I gladly obey.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam açıklıyorum Fevzoş (duende) aşığım sana yeter tak etti canıma...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 04 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
said:
Zep, 04 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
olur valla bu kız milletindn her şey beklenir!!

e yuh yaniiiiii!!!!!

+1[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 05 Ekim 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
said:
zeynepp, 04 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
said:
Zep, 04 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
olur valla bu kız milletindn her şey beklenir!!

e yuh yaniiiiii!!!!!

+1

++11 ya bu kızlarla alıp weremedğnız ne???[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Sosyal ağlarda paylaş

S:en iyi arkadasiniz sizi sevebilrmi?
C:Sevebilir elbet... Neden olmasın? Onun duyguları yok mu? En iyi arkadaşınızın cinsiyeti ile sizin cinsiyetiniz aynı ise en iyi arkadaşınızın eşcinsel olduğunu söyleyebiliriz. Duruma göre biseksüel de olabilir ama konumuzla ilgilisi yok sanırım bu durumun. Hazır konu dışına çıkmışken bir şey daha ekleyelim; soru edatı olan "mi" ayrı yazılır. Yani doğru başlık "...sizi sevebilir mi?" şeklinde olmalıdır. Doğru cevap D şıkkı.

Sözel bölüm bitti, sayısala geçiniz. Dışarı taşırmadan işaretleyiniz...[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 05 Ekim 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dogrudur yaw.. bana da arkadaslar oyle diyor.."normal arkadas boyle yapmaz, vardır bunda bişeler" "bu kız trip atıyosa bişeler vardır 24 senelik tecrübeyim ben" falan diolar.. ben de paranoyak olacam sanıırm yakında :([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi illa kiza mi soyleyeceksin.. Cit cit citlat.. Sisir sisir patlat. Baska arkadaslarina anlat..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ohöm. Efenim arkadaslar da ihtiyactan birliktelik yasayabilirler. Belki alkol etkisi felan.. Daha once yasanmistir. Ancak bu olay arkadas kalinmasina engel degildir. Sevgili ve Arkadas dedigimiz olay farklidir. İçinizdeki yuruyen her seyi becerme istedigini takdir etmek gerek. E tabi bide bunun bambaşka bir kavram oldugunu algilasak cok daha iyi olacak..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla iki tane bole vakayla karsılastım, biri is cok buyumeden caktırmadan onu birine yonlendirmemle bitti, ancak diğeri basladı, 3ay fln surdu ve ikimiz icin de cok kotu bitti, gecen gunlerde mesaj atmasıyla tekrar konusmaya basdık ama ne olur bilemem... eger aranızda bir ask olursa iliskinizin bitmesi mutlaka ikinizden birini incitir ve arkadaslıgınızı da kaybedersiniz; secim ve degerlendirme sana kalıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

evet!.. en iyi arkadaştan ya çok iyi sevgili olur , ya çok kötü. dikkat et ama! en iyi arkadaşını kaybedebilirsin , ki bu cidden kötü birşey , ama gerçekten olacağı varsa en iyi arkadaştan daha iyi bir sevgili yoktur..tecrübe konuşmakta..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...