bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bir yazgecesi üstelik yağmurlu bir yazgecesi... Hani şu şakılarda ki gecelerden... Kumsalda bir kız görüceksiniz. orada tanışıcaksınız ama yüzünü göremediğiniz için sadece sesini duymakla yetineceksiniz. Işığa geldiğiniz an... Hayatı buldunuz.Dünyanızda yaşam bulundu.Artık o topraklara can gelmeye başladı. O kadar hızlı gelişiyorki herşey , karşısında siz bile şaşırıp kalıcaksınız. Kendinizi tanıyamacaksınız çevreniz ise sürekli aynı şeyi söylecek "aşıkmısın?" Aynaya gidecek."Aşıkmıyım" diye sorucaksınız.Aynaya yaklaşıcak gözlerinizin içine bakıcaksınız ve tekrar sorucaksınız. İşte o an onu görüceksiniz. İlk kez gördüğünüz o hayatınızın anlamı olan kişiyi. Çünkü o yüreğinizde gizli ve onun yansıması sizin gözlerinizde... Öyle bir aşka tutulucaksınız ki su içerken , yemek yerken , etrafa bakarken , uyurken , nefes alırken onu düşünüceksiniz yaşam fonksiyonlarınızı yerine getirirken tek bir şey olucak kafanızda. Ne ertesi günkü çok önemli sınavı , nede ailenizde yaşadığınız dramı hiçbiri değil.Çünkü o hepsini silecek. Hep "O" olucak kafanızda. Yaş kaç olursa olsun onun adını kazıyacaksınız elbet bi yere.çünkü aşıksınız. Artık ne yaparsan mübahtır.Çünkü sen aşıksın ! Aynaya baktığında yüreğinden gözlerine vuran o kıza aşıksın. Öyle bir aşka tutulucaksınız ki yıllar geçicek. Unuttum diyeceksiniz. İçinizden bir ses "Yalan!!!" diye haykıracak. Ve aynaya gidiceksiniz. Bu sefer gözlerinize bakamıyacaksınız çünkü onu unutmak istiyorsunuz. Ama olmayacak yapamıyacaksınız. Çünkü aşıksınız! Yaşam O ! onsuz olmayacak. Çabalıyacaksınız. Unuttum dediğinizde bile sadece onunla iletişim kurana kadar unutcaksınız. ve tekrar görüceksiniz. Hemde 6 yıl aradan sonra. Bu öyle bir aşk ki gördüğün ilk heyecanı aynen yaşıyacaksın ne eksik ne fazla. Yine aynaya gideceksin. Bu sefer ne diyeceksin ? Hiçbirşey çünkü , bu öyle bir aşk ki onsuz asla yapamıyacaksınız... Birgün öyle bir aşka tutulucaksınız ki... Hayatınızda herşey değişsede "o" değişmeyecek...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 allah koru yarabii pü pü pü[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yanıyor ellerim ayaklarım, İçime kar yağsın istiyorum, Kalbim çarpıyor, boğazımda boğuluyorum... Bir sıcaklık dolaşıyor damarlarımda Bilmediğim göklerde uçuyorum Kuş tüyü bir zeminde ayaklarım, Sonsuz bosluklara düsüyorum..[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Giovanni, 07 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki: allah koru yarabii pü pü pü :-)[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Aib abayı yakmışsın dsen bayağı. Daha fazla kapılmadan kaç oradan!!!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 07 Ekim 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Aib abayı yakmışsın dsen bayağı. Daha fazla kapılmadan kaç oradan!!!!! +1[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 helal olsun işte aşk budur.. sevdiğim kişiyle tanışsam ben de aynı şeyleri hissedeceğim eminim ama tanışamıyorum. çoooook uzakta kendisi offff[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yok öle bişey[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tutulduk bizde. hala aşığım.. yalan ya acılar içinde gömecen gidecen. tekrar karşılaşsam kalırım öle bi halt yapamam bende.. bu kadar basit.[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar