Crane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ya gecen partydeki bir arkadas "WoW kendi AddOn unu yapiyormus" dedi ve bizde hemen kaynak sorduk, adam "Magazin" dedi.. :) Aranizda boyle birsey duyan var mi?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ne yaparsa yasın memnun edemez herkesi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 wow kendi addonunu yapmıyor interface olarak hardcoded kullandıgı bi cok eyi addon olarak yapcakmıs bolece ram managementi daha iyi hale getirmeyi dusunuyomus[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Zaten oyun ilk cıktıgında instantquesttext,bottom side barlar bufftimeler hic biri yoktu.Onlar baktılar ki millet bunları addonlarla karsılıyorlar.Sonra ekleme yaptılar o şekil olabilir mesela Dress-roomda actionerden esinlenerek eklendi.Belki ilerde quest levellerini gosteren bir seylerde eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 1.8'de yapılacaktı bu hardcoded'dan addona geçiş olayı. test clientı indirmedim ben, indiren varmı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 var var. deişik addonlar yapmışlar böle basit işlemleri gerçekleştirmek için. 5-6 tane bişi. tam inceleyemedim.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar