Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyorum ki... laptop-okul-eğitim

Voys

Öne çıkan mesajlar

Okullarda laptop verilse, laptop dan kullanan kişi sorumlu olsa, mezun olunca geri teslim etse, defter yerine wordpad, kitap yerine hazır yazılmış disketler kullansak.

hem daha sağlıklı bir bilgi kaynağımız, hemde okuyan herkesın bilgisayar bilgisi olmasını sağlamış olmaz mıyız?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen bişi okudum.

Yeni bi laptop yapmışlar. 100 dolarmış fiyatı. İnternete giriyor, ve diğer temel (office) ihtiyaçları kapsıyor.

Boylece fakir ülkelerdeki çocuklarda bilgisayarla tanışacakmış..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllık kitap masrafından daha ucuza gelmez mi?[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

işte edilmezse, sorumluluk kimdeyse parası alınacak.[signature][hline]Voic3

[Bu mesaj Voys tarafından 07 Ekim 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Önce 5-10km okumak için karda kışta otaban kenarlarında yüreyen çocuklarımızı ızdıraptan kurtarıp okullarımızı yapalım hele bide

laptop eksik kalsın.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 07 Ekim 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
yıllık kitap masrafından daha ucuza gelmez mi?

Daha pahalı olur. Kitapların parasını alıyorsun ve en fazla 50 milyon o kitaplar. En dandik lap-top bile 100 dolar işte. O da aşırı ucuz yani.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda 12-13 sene okuyorsun. her sene 50 mılyonluk masraf olsa en iyi laptop ın parası bile çıktı :) , ders disketleri dediğim şeyide devlet versin artık.[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 07 Ekim 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
Önce 5-10km okumak için karda kışta otaban kenarlarında yüreyen çocuklarımızı ızdıraptan kurtarıp okullarımızı yapalım hele bide

laptop eksik kalsın.

çok doğru çocukları istanbulun göbeğinde bile donmadan okula gönderemiyoruz , bi lepdobumuz eksük galdu.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

şekil olarak bakarsak laptop upgrade edilmesi zor ve masraflı bişey..

sadece üniversitede verilse 4 sene zimnet verilse ... o bilgisyar daha ogretim hayatı süresinde eskir :)[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 07 Ekim 2005 20:09 tarihinde demiş ki:

laptop eksik kalsın.

+1[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

laptopla not tutmak mı? yapabileceğiniz mi sanıyorsunuz? kalemle yazma hızınızla o bir mi? hadi aşırı hızlı yazabileniniz var diyelim kaç kişi yapabilecek bunu? ha bir de kaç derste tutabileceksiniz? kimya, fizik, matematikte nasıl not tutacaksınız? işlem nasıl yapacaksınız?
yok olmaz öyle bir şey.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...