Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Kızın Sizden Hoslandıgını Nasıl Anlarsınız....

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Kesişmeniz lazım. Seni kesiyorsa ihtimal var. Ayrıca bir arkadaşıyla yanından geçerse arkadaşı sana bakar, kız bakmaz. Sonra sen de onlara bakarsan hemen arkadaşı kızın kulağına fısıldar. Böyle bir durum yaşarsan anla ki kız senden hoşlanıyor. ;) Konuşmalarda da belli eder. Senin için fedakarlıklar fln yapıyorsa olabilir mesela.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lilynessy, 03 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
bakıyorsa,konuşmaya çalışıyorsa,gülümsüyorsa
hoşlanıyor olabilir ama aynı zamanda sıcak kanlı bi kız da olabilir:)
vay kızı beni ilk gordugunde gozlerimin içine baktı iltifat etti falan tanıstıktan sonra ama su konuda ikilemde kaldım cok mu cana yakın yoksa hoslandımı...[signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

Git direk "Benden hoşlanıyor musun?" de, evet derse, bende sende hoşlanıyorum diyip çıkma teklif et.

Eğer hayır Derse, düşünceli bi ifade ile, "Hımmm, yazık ben hoşlanıyorsun zannetmiştim" diyip kaç ortamdan.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 03 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
git de ki benden hoşlanıyomusun de..o söyler sana

sakııııııııııııııınnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!seviosa bile o an nefret eder!!!!!uyma bu delinin aklına sakın!!sndeede bişiler varsa ilk muhabbeti sen aç tanış gerisi gelir ki eer sna bakıosa gözlerni kaçırıosa snde ona baknca kesin ynii!!!
Sosyal ağlarda paylaş

olay su ben bi bara gittim o barın sahibini tanıyorum o kızda barın sahibinin yakını kız bara geldi kimseye selam vermeden bana baktı gulumsedi sonra tanıstırdılar baya bi muhabett falan gecti yasımı sordu 18 dedim hic gostermiyosn dedi neden dedim bebek gibi suratın var falan dedi bar tam cıkacam elini sıkmak istedim boynumdan tuttu olay bu ama su ikilemde kaldım cok mu cana yakın yoksa gercekten hoslanıyo mu?[signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lilynessy, 03 Ekim 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
bide seninle konuştuktan sonra arkadaşlarıyla ''aaa ne dedi oley yuppi'' falan gibi bi muhabbet geçerse yada konuşma bittikten sonra bile kızın yüzündeki gülümseme bitmemişse
hoşlanma ihtimali yine yüksek:)
valla ortamda kızın arkadasları yok tu direk annesi var dı ama gayet samimi idi yeeni tanısmamıza ragmen[signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 03 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
olay su ben bi bara gittim o barın sahibini tanıyorum o kızda barın sahibinin yakını kız bara geldi kimseye selam vermeden bana baktı gulumsedi sonra tanıstırdılar baya bi muhabett falan gecti yasımı sordu 18 dedim hic gostermiyosn dedi neden dedim bebek gibi suratın var falan dedi bar tam cıkacam elini sıkmak istedim boynumdan tuttu olay bu ama su ikilemde kaldım cok mu cana yakın yoksa gercekten hoslanıyo mu?

ve hala soruyosun sıcakkanlı mı diye?
e oha[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 03 Ekim 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
ne bileyim cok kız var ole basıma cok geldi bu olay ve o yuzden kızın kalbini kırıp kaybetmek istemiyorum o yuzden bu kadar terettut ettim

Yeni tanıştığın bir kızı kaybetmekten bu kadar mı korkuyorsun? Başka arkadaşların vardır. Barda tanıştığın ve direk boynundan tutan bir kızı bence kaybetmekten korkma. Belki çok iyidir ama yine de bence bi kaç görüşmeden sonra ona ondan hoşlandığını söyle. Ne olacaksa olsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 03 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
said:
fede, 03 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
git de ki benden hoşlanıyomusun de..o söyler sana

sakııııııııııııııınnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!seviosa bile o an nefret eder!!!!!uyma bu delinin aklına sakın!!sndeede bişiler varsa ilk muhabbeti sen aç tanış gerisi gelir ki eer sna bakıosa gözlerni kaçırıosa snde ona baknca kesin ynii!!!
Zeynep, yeter artik katletme su Türkce'yi ya
Okumaya calisinca basim agriyo yazilarini[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 03 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
anlayamazsin
hissedersin sadece.

Anlayamazsın kısmına katılıyorum. Her zaman hislerin doğru çıkmayabiliyor.[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 03 Ekim 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
Zeynep, yeter artik katletme su Türkce'yi ya
Okumaya calisinca basim agriyo yazilarini

Nye öle diosun ki cnms, sdce intrnet trkçesi kullnıyr kızcaaz.

Öeh, böyle yazmak daha zor be.[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...