LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben bole bi durum yasıyorum ikilemde kaldım bana yardımcı olun...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 anlayamazsin hissedersin sadece.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 srkli sna bakıosa bulunduun ortmlrda bulunuosa her fırsatta göz göze geliosanız tamam hoşlanıodur!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 git de ki benden hoşlanıyomusun de..o söyler sana[signature][hline]Natalie ile evli ve üç çocuk sahibi insan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Kesişmeniz lazım. Seni kesiyorsa ihtimal var. Ayrıca bir arkadaşıyla yanından geçerse arkadaşı sana bakar, kız bakmaz. Sonra sen de onlara bakarsan hemen arkadaşı kızın kulağına fısıldar. Böyle bir durum yaşarsan anla ki kız senden hoşlanıyor. ;) Konuşmalarda da belli eder. Senin için fedakarlıklar fln yapıyorsa olabilir mesela.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: lilynessy, 03 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki: bakıyorsa,konuşmaya çalışıyorsa,gülümsüyorsa hoşlanıyor olabilir ama aynı zamanda sıcak kanlı bi kız da olabilir:) vay kızı beni ilk gordugunde gozlerimin içine baktı iltifat etti falan tanıstıktan sonra ama su konuda ikilemde kaldım cok mu cana yakın yoksa hoslandımı...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 "sıcakkanlı bir kız olabilir" durumunu daha yeni yaşadım. tavsiye etmiyorum :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Git direk "Benden hoşlanıyor musun?" de, evet derse, bende sende hoşlanıyorum diyip çıkma teklif et. Eğer hayır Derse, düşünceli bi ifade ile, "Hımmm, yazık ben hoşlanıyorsun zannetmiştim" diyip kaç ortamdan.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Her Cornetto aldığında yalarken sana bakıyorsa. Aşkımla erirmisin diye soruyorsa. vb. haller.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: fede, 03 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki: git de ki benden hoşlanıyomusun de..o söyler sana sakııııııııııııııınnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!seviosa bile o an nefret eder!!!!!uyma bu delinin aklına sakın!!sndeede bişiler varsa ilk muhabbeti sen aç tanış gerisi gelir ki eer sna bakıosa gözlerni kaçırıosa snde ona baknca kesin ynii!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 olay su ben bi bara gittim o barın sahibini tanıyorum o kızda barın sahibinin yakını kız bara geldi kimseye selam vermeden bana baktı gulumsedi sonra tanıstırdılar baya bi muhabett falan gecti yasımı sordu 18 dedim hic gostermiyosn dedi neden dedim bebek gibi suratın var falan dedi bar tam cıkacam elini sıkmak istedim boynumdan tuttu olay bu ama su ikilemde kaldım cok mu cana yakın yoksa gercekten hoslanıyo mu?[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dışrdan knşması kolay evet!!çnkü bnde bi çocuktn hoşlandım ona nasıl belli ettiysem ordan yorum yapıorum!!!! capish??? çocukta gayet anlamıştı!! bi kız durup durdukça sıcak kanlılıından birine bakmazz bunuda bilin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: lilynessy, 03 Ekim 2005 17:47 tarihinde demiş ki: bide seninle konuştuktan sonra arkadaşlarıyla ''aaa ne dedi oley yuppi'' falan gibi bi muhabbet geçerse yada konuşma bittikten sonra bile kızın yüzündeki gülümseme bitmemişse hoşlanma ihtimali yine yüksek:) valla ortamda kızın arkadasları yok tu direk annesi var dı ama gayet samimi idi yeeni tanısmamıza ragmen[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: LucifeL, 03 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki: olay su ben bi bara gittim o barın sahibini tanıyorum o kızda barın sahibinin yakını kız bara geldi kimseye selam vermeden bana baktı gulumsedi sonra tanıstırdılar baya bi muhabett falan gecti yasımı sordu 18 dedim hic gostermiyosn dedi neden dedim bebek gibi suratın var falan dedi bar tam cıkacam elini sıkmak istedim boynumdan tuttu olay bu ama su ikilemde kaldım cok mu cana yakın yoksa gercekten hoslanıyo mu? ve hala soruyosun sıcakkanlı mı diye? e oha[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ne bileyim cok kız var ole basıma cok geldi bu olay ve o yuzden kızın kalbini kırıp kaybetmek istemiyorum o yuzden bu kadar terettut ettim[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: LucifeL, 03 Ekim 2005 17:50 tarihinde demiş ki: ne bileyim cok kız var ole basıma cok geldi bu olay ve o yuzden kızın kalbini kırıp kaybetmek istemiyorum o yuzden bu kadar terettut ettim Yeni tanıştığın bir kızı kaybetmekten bu kadar mı korkuyorsun? Başka arkadaşların vardır. Barda tanıştığın ve direk boynundan tutan bir kızı bence kaybetmekten korkma. Belki çok iyidir ama yine de bence bi kaç görüşmeden sonra ona ondan hoşlandığını söyle. Ne olacaksa olsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 gidip kıza "sana kar$ı bo$ degılım" de,eger sana "ayy jnms" dıyıp boynuna sarılırsa senden ho$lanıyor demektır.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 - patlamaya hazır bomba gibiyim - öeh[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Pyro, 03 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki: gidip kıza "sana kar$ı bo$ degılım" de,eger sana "ayy jnms" dıyıp boynuna sarılırsa senden ho$lanıyor demektır. olabilir iyi bir dusunce:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Luci daha yeni tanıştığın kızla çıkmayı mı planlıyorsun? ahaha Hep beraber içmeye gidelim hadi.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: lilynessy, 03 Ekim 2005 18:01 tarihinde demiş ki: bişeyler içmeye çağır!!! oda beni çağırsın bişeyler içmeye:) herkes birbirini bişeyler içmeye çağırsın herkes mutlu olsun.... puhahahhahahahgahah:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: zeynepp, 03 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki: said: fede, 03 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki: git de ki benden hoşlanıyomusun de..o söyler sana sakııııııııııııııınnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!seviosa bile o an nefret eder!!!!!uyma bu delinin aklına sakın!!sndeede bişiler varsa ilk muhabbeti sen aç tanış gerisi gelir ki eer sna bakıosa gözlerni kaçırıosa snde ona baknca kesin ynii!!! Zeynep, yeter artik katletme su Türkce'yi ya Okumaya calisinca basim agriyo yazilarini[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Janitschar, 03 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Luci daha yeni tanıştığın kızla çıkmayı mı planlıyorsun? ahaha Hep beraber içmeye gidelim hadi. janit senin canın saolun gidelim içmeye ne olacak[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki: anlayamazsin hissedersin sadece. Anlayamazsın kısmına katılıyorum. Her zaman hislerin doğru çıkmayabiliyor.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Ekim 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Zeynep, yeter artik katletme su Türkce'yi ya Okumaya calisinca basim agriyo yazilarini Nye öle diosun ki cnms, sdce intrnet trkçesi kullnıyr kızcaaz. Öeh, böyle yazmak daha zor be.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar