Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sanırım ok.[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yaw Mantar Aßi Sen Türkçe Öğretmeni misin acaba?Uff bo$ver sen yazım hatalarını..[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 mantar yine konuşturmuş bilgisini . Gazeteci o yahu , bulaşmayın adama :)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hayır türkçe öğretmeni değilim. imlaya dikkat ediyorum. (belli kuralları görmezden gelerek - büyük harf küçük harf gibi mesela) ama birisinin imla hatalarını eleştirmek için de insanın kendisinin düzgün yazması gerektiğini düşünüyorum ve söyledim bunu. ama bana 'doğru bildiğim bir şey öğretilmeye' kalkılırsa 'doğru bildiğimin doğru olduğunu' ispat ederim, örneklerim olay bu. neyse sıkıcı olmak istemiyorum. tek dikkat çekmek istediğim imlaya dikkat etmeyenlerin sadece kızlar olmadığıydı. (off ben bile sıkıldım kendimden...ciddiyete zorluyorlar adamı :P )[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eheue çok eğlenceli topic olmuş =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kızlar hep ole yaa.. bi konuyu uzattıkça uzatıyolar msn den bi süre sonra onlar yüzünden sıkılıyom valla yaa[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Heyecanlı olsunnar cıvıl cıvıl olsunnar işte ne güsel ne heyecanı ama çok baırmasınnar :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kızlar neden heyecanlı ? ne bilem hormonla fln alakaldırda hepsi de öyle değil bazıları koptumu tam kopuyor ama genelleme yapmak doğru değil nebiliym böyle hanım hanımcıklarda var misal ... misal ... sakinleştirmek bize düşer ben gayet iyi beceriyorum :) böyle romantik romantik aşklı maşklı oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 07 Ekim 2005 23:59 tarihinde demiş ki: ama abuk subuk olmuş işte ne yazık ki... bu kızlar neden heyecanlıdır acep sorusuna verilecek bir yanıt varmıdır?varsa bile ozneldir... evet özneldir bu sorunun cevabı. ama zaten kişisel bölümü de nesnel ifadelerin çokça bulunduğu bir bölüm değil. herkes görüşünü söylediğinden öznel ifadeler oluyor ister istemez.[signature][hline]fikrinizden nefret edebilirim ama onu ifade etmenizi ölümüne savunurum Voltaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kızların hepsi sorunlu ya da en azında büyük çoğunluğu![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Akmerkez kızları daha beter. Bunlar bişey değil. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 . [signature][hline]fikrinizden nefret edebilirim ama onu ifade etmenizi ölümüne savunurum Voltaire [Bu mesaj Mantar tarafından 08 Ekim 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mantar tarafından 08 Ekim 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Mantar, 08 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: said: VipeR, 08 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki: kızların hepsi sorunlu ya da en azında büyük çoğunluğu! bence bu görüş sorunlu. yani 'bir ben mi haklıyım' diye düşünür insan.. [signature][hline]fikrinizden nefret edebilirim ama onu ifade etmenizi ölümüne savunurum Voltaire [Bu mesaj Mantar tarafından 08 Ekim 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Mantar, 08 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki: said: Mantar, 08 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: said: VipeR, 08 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki: kızların hepsi sorunlu ya da en azında büyük çoğunluğu! bence bu görüş sorunlu. yani 'bir ben mi haklıyım' diye düşünür insan.. fikrinizden nefret edebilirim ama onu ifade etmenizi ölümüne savunurum Voltaire hatırlatırım[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 @Viper ifade ettin ya.. sanırım anlayamadın, ifade edebilmeni savunurum. yani birisi çıkıp da 'burada sen konuşamazsın' derse sana, senin fikirlerinin benim için önemi yoktur, senin onları ifade edebilmen için elimden geleni yaparım. o fikirlerden nefret etsem bile..[signature][hline]fikrinizden nefret edebilirim ama onu ifade etmenizi ölümüne savunurum Voltaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 saol ben kendimi savunurum![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eyvallah yine anlamadın ama olsun konuyu saptırdığım için özür dilerim, biraz destekliyim konuyu. bence kızlar da erkekler de 'genç' oldukları zaman böyle bir heyecan dolu, bir enerjik oluyorlar. kız-erkek diye ayırmamak lazım[signature][hline]fikrinizden nefret edebilirim ama onu ifade etmenizi ölümüne savunurum Voltaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bence saçma bi tartışma isteyen istediği gibi yazar laf söylemeye hakkınız yok sonuçta bu internet önemli olan ne dediğini anlatmak kompozisyondan not almıyoruz..Kızlara sataşmak için yer aramayın ille muhabbet etmek istiyosanız adam gibi konularla dikkatlerini çekmeye çalışın.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Malruthion, 08 Ekim 2005 00:20 tarihinde demiş ki: hakkınız yok sonuçta bu internet Yoktan sonra virgül olacak arkadaşım ! Yanlışsın ! Ama fikirlerini ifade etmeni ölümüne savunurum.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 [Bu mesaj Giovanni tarafından 08 Ekim 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Giovanni tarafından 08 Ekim 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eyvallah..noktalama işaretlerine pek dikkat etmiyorum. eleştirini kabul ediyorum fazla ciddiyet zararlı ama 'doğru bildiğim bir şeyi bana öğretmeye' kalkarsa birisi ciddileşirim.. haklısın Giovanni ne diyim..[signature][hline]fikrinizden nefret edebilirim ama onu ifade etmenizi ölümüne savunurum Voltaire [Bu mesaj Mantar tarafından 08 Ekim 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abi sana dememiştim ama ben ama ama.. :([signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 alakası yok ben sana kalkıp benim fikrimi kabul etceksin mi dedim? sana göre doğru bana göre yanlış..bu senin dünyan dönüyo benimki dönmüyo gibi bişey oldu[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar