helena Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: zeynepp, 07 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: ben öle yazıorumm cnkm!!!! eh, artık savunmadan çekiliyorum. buyrun[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 genelde msnimde düzgün türkçe kullanan kızlar olduğundan sorun yaşamıyorum ama garip gurup niklerle gezenler de yok değil. gerçekten rahatsız ediyor ama. beni ediyor yani ne bileyim.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yaw kız deilim cogu bole bosver:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Olsunnar ne güsel[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: zeynepp, 07 Ekim 2005 18:07 tarihinde demiş ki: ben futbol maçı izlemeyide severimm her kız bir değildirr ama cidden bu patide kızlara edilmeyen hakaretler kalmıor buda cdddi iiirenç bi durum!! hakketen ya aynen katılıorum bu neya? uztıyosak uzatıyoruz kardesım hayret bişey!!!!!!!!!!1[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sakin olalim famy (: gerginlik yaratmaya gerek yok, herkesin kendi dusuncesi kizmani gereken konu gelen olarak soylemeleri tabi orasi ayri[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 rahatsız oluyosunuz konusmayın ayrıca...[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Famy, 07 Ekim 2005 22:22 tarihinde demiş ki: said: zeynepp, 07 Ekim 2005 18:07 tarihinde demiş ki: ben futbol maçı izlemeyide severimm her kız bir değildirr ama cidden bu patide kızlara edilmeyen hakaretler kalmıor buda cdddi iiirenç bi durum!! hakketen ya aynen katılıorum bu neya? uztıyosak uzatıyoruz kardesım hayret bişey!!!!!!!!!!1 Asacan kesecen Hepsini dövecen!!!!:D:D:D [signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 07 Ekim 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: emre2372, 07 Ekim 2005 22:24 tarihinde demiş ki: sakin olalim famy (: gerginlik yaratmaya gerek yok, herkesin kendi dusuncesi kizmani gereken konu gelen olarak soylemeleri tabi orasi ayri saol emre ya benım kızdğm nokta cıdden kızlara herhangı bişey soylemek için kasıyor olmaları... hiç takılmayın ozaman kızlarla hiç konusmayın zorla konuşturan yokki...[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 neden kimse ozel majlarina bakmaz ama yaw famy ? ordada yanlis yazmisim genel yazacaktim gelen yazmisim kusura bakmayin[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Famy, 07 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: saol emre ya benım kızdğm nokta cıdden kızlara herhangı bişey soylemek için kasıyor olmaları... hiç takılmayın ozaman kızlarla hiç konusmayın zorla konuşturan yokki... bak hâla[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Giovanni, 07 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki: said: Famy, 07 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: saol emre ya benım kızdğm nokta cıdden kızlara herhangı bişey soylemek için kasıyor olmaları... hiç takılmayın ozaman kızlarla hiç konusmayın zorla konuşturan yokki... bak hâla hayret bisey yanı nasıl yazılcak merak ettım doğrusu.[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok ki de ki ayrı yazılacak bağlaç bi kere o[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: forgiver, 07 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki: yok ki de ki ayrı yazılacak bağlaç bi kere o işte abi kızların hepsi böyle[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 saol da yanı kompzısyon yazılısında olduğumu sanmıorum herkes dıkkat etse bu kadar!![signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben ediyorum not : erkeklerden de , bir sürü, imlaya dikkat etmeyen var. [signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi [Bu mesaj Mantar tarafından 07 Ekim 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Famy, 07 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: saol da yanı kompzısyon yazılısında olduğumu sanmıorum herkes dıkkat etse bu kadar!! Olum öfkelendi kız üzerine üzerine gitmesenize yaw![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evet , öyle konuşanlarımız da var tabii.voys'un (tanıyan okumuştur muhtemelen ) bir tezi var : şişman kızlar sesli harf kulanmıyor : "bgn gldm gttm ymk ydm fln fln"(walla doğru ) tikky kızlar fazla simley kullanıyor : ya abi geçen gün nike ta bi bluz gördüm war yaaaa ohhha ffaln oldum :D:D:D:D:D:D[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 normal yazmayı becerebilen kızlar nasıl bişey acaba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: forgiver, 07 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: normal yazmayı becerebilen kızlar nasıl bişey acaba Tarih boyunca Hiç görülmedikleri için kimse bilmiyor:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 cok buyuk we onemlı bişey tabı olsa da gorsek keske ah nerde... ne komedısınız ya!!!!![signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Famy, 07 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki: cok buyuk we onemlı bişey tabı olsa da gorsek keske ah nerde... ne komedısınız ya!!!!! ha bide arada bir satır yerine, iki satır boşluk bırakma meziyeti! (quote de öle gözüküyor en azından)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 07 Ekim 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: forgiver, 07 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki: said: Famy, 07 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki: cok buyuk we onemlı bişey tabı olsa da gorsek keske ah nerde... ne komedısınız ya!!!!! ha bide arada bir satır yerine, iki satır boşluk bırakma meziyeti! sen de 'de'yi ayrı yaz o zaman...[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Mantar, 07 Ekim 2005 23:12 tarihinde demiş ki: sen de 'de'yi ayrı yaz o zaman... yazalım bakalım ha bide arada bir satır yerine ha bi arada bir satır yerine --> hal eki olup olmadığını anlamak için de yi kullanmadan cümle kurduk, cümle anlamını yetirdi demek ki ayrı yazılmaması gereken yani hal eki olan de yani doğru yazılmış, ok ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hayır yanlış yazılmış (ısrarla) ha bide arada bi satır yerine düzgün yazalım ha birde arada bir satır yerine (senin dediğine göre) bu da yanlıştır. çünkü birde diye bir şey yok. yazıda yok daha doğrusu. 'bir de'nin anlamı 'bununla birlikte'dir. yani yazarken 'bir de' kullanılmaz. uzun ve düzgün halini (yazarken tabii) belki şöyle yazabiliriz. ha bir, x meziyeti, bir de (ayrı) arada iki satır bırakma meziyeti... yani cümlede 'bir de' (sana göre birde) kullanabilmen için, öncelikle 'bir şu' demen lazım ki, 'bir de şu' diyebilesin. doğrusu bu. böyle deyip de o çok sevdiğin 'de yi kaldırıp bakalım' taktiğini yap doğru olanı gör. bir x meziyeti, bir de iki satır bırakma meziyeti var bir, x meziyeti var, bir, iki satır bırakma meziyeti var. şeklinde. yani 'Ne x var, ne y var' gibi bir yapıdır bu 'bir..bir..' yapısı. Daha doğrusu "Hem...hem..." gibi bir yapı. Hem x, hem de x gibi Hemde diyebilir misin? diyemezsin. Hem de...Bir de... ok? [signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi [Bu mesaj Mantar tarafından 07 Ekim 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mantar tarafından 07 Ekim 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar